sta radi ovo osim ?

Od kupusa i sargarepe? Moze li neko potvrditi to?
Dosadan lik ba, svi ga ignorisu.Sariel1987 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 13:44puna ti usta manijaka, pune te ljudi ko filovanu papriku..
pomaket ehehehe
drakensang je napisao/la: ↑13 feb 2020, 14:27ja cu se povuc s foruma da me ne bi dejavu wanna be prva ekipa manijaka trazila po mostaru
Ne kontaju da se on ozlijedi na bankomat kad dođe i kako se nagne da vidi imal sta, tako ga leđa presjeku.
Lako je muhu narkomana navest da postavi avatar
Jesu to strumfovi doveli "Fanima", ovdje na Prepucavanjima...
Neka Blazevica ofarbaju i eto im Fanimo crno im se piseVanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:24Jesu to strumfovi doveli "Fanima", ovdje na Prepucavanjima...![]()
Koliko cujem, moraju vam ga vratiti, e sad ako ga ofarbaju vodice se kao stranac...samoposteno je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:26Neka Blazevica ofarbaju i eto im Fanimo crno im se pise![]()
Ne znam stvarno...samoposteno je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:33@Vanja8 Nema vracanja kurko nama ne treba sad neka ga tjesi Amaw
Ma nista onda ga prodamo vama kao BaloteliaVanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:41Ne znam stvarno...samoposteno je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:33@Vanja8 Nema vracanja kurko nama ne treba sad neka ga tjesi Amaw
Ali koliko cujem da ga moraju vratiti i da ne može biti registrovan...
E sad, ako ga ofarbaju, hajde dokaži da je Blaževic...![]()
Mogao bi proci...samoposteno je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:43Ma nista onda ga prodamo vama kao BaloteliaVanja8 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:41Ne znam stvarno...samoposteno je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:33@Vanja8 Nema vracanja kurko nama ne treba sad neka ga tjesi Amaw
Ali koliko cujem da ga moraju vratiti i da ne može biti registrovan...
E sad, ako ga ofarbaju, hajde dokaži da je Blaževic...![]()
![]()
Samo da te pozdravim.
"Razgovarali smo iskreno i otvoreno pokušali naći rješenje, čuli smo se skoro svaki drugi dan i sve je bilo korektno. Ne mogu da žalim za stvarima koje nisu bile suđenje. Ipak, to ne znači da se u skorije vrijeme to neće ostvariti", kaže Hadžić za SportSport.ba.
HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:49Samo da te pozdravim.![]()
"Razgovarali smo iskreno i otvoreno pokušali naći rješenje, čuli smo se skoro svaki drugi dan i sve je bilo korektno. Ne mogu da žalim za stvarima koje nisu bile suđenje. Ipak, to ne znači da se u skorije vrijeme to neće ostvariti", kaže Hadžić za SportSport.ba.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], HeavyBassBlues, mosarajvosa83, Noke995, tuitamo i 42 gosta.