NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Šta je napisao , nemam Instagram profil pa ne mogu da vidim ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbt hos plakat sto doticni nije pozvan na sutanje trica 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ko plače?BosniaBoston je napisao/la: ↑13 feb 2020, 20:55Jbt hos plakat sto doticni nije pozvan na sutanje trica![]()
Kakav si ti debil u pizdu materinu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hahaha
Place lik u komentarima, ko i onaj francuski derpe. Ocekujemo poziv sljedece godine
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa vidis da im prolazi. Pocelo sa Lillardom, pa Gobert prosle godine. Sada evo Booker.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kakav ba BB i all star, hrvatima ko da su kolektivno vrane mozak popile. To sto neko igra kosarku zivota, i to sto je hercegovac, nije dovoljno da bi igrao na NBA All Staru. Postoji bar 10 boljih igraca u ovom trenutku koji nisu na AS.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Misli se na 3-point contest.Mada realno osim Grahama ne bi nikog ovdje zamijenio za Bogdana,svi su atraktivnijiBuffonGigi je napisao/la: ↑13 feb 2020, 21:40Kakav ba BB i all star, hrvatima ko da su kolektivno vrane mozak popile. To sto neko igra kosarku zivota, i to sto je hercegovac, nije dovoljno da bi igrao na NBA All Staru. Postoji bar 10 boljih igraca u ovom trenutku koji nisu na AS.
#Punoljetstvo
Bertans, Graham, Harris, Robinson, pa i Hield atraktivniji?
Pa više će ovaj imati podrške s Balkana nego svaki od ovih, daj ba. Statistika kaže da je drugu godinu zaredom zaslužio poziv. Ne znam zašto morate okrenuti sve na nacionalnu osnovu odmah, evo na ovom Hoopsteru ima raje iz kompletnog regiona i odavno nije bilo objave koja je skupila više lajkova. Ne budite opterećeni
Pa više će ovaj imati podrške s Balkana nego svaki od ovih, daj ba. Statistika kaže da je drugu godinu zaredom zaslužio poziv. Ne znam zašto morate okrenuti sve na nacionalnu osnovu odmah, evo na ovom Hoopsteru ima raje iz kompletnog regiona i odavno nije bilo objave koja je skupila više lajkova. Ne budite opterećeni
bojan je 7. u ligi po broju ubacenih trojki i 9. u ligi po procentu šuta za trojku,realno,zasluzio je poziv za ucesce u sutiranju trojki
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Oikamid je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:18Bertans, Graham, Harris, Robinson, pa i Hield atraktivniji?![]()
Možda zato što je Hrvat , jer je čitav svijet protiv Hrvatske? Uh stani malo možda zato jer je Srbin, jer je Srbija protiv ostatka svijeta ?
Protiv koga je svijet ?
Meni je iskreno drago kad ovakve ljudske "gromade" poput njega zaybeu u bilo čemu, neka popije PRALJKOVAČU jednu nek se smiri , kao i rahmetile mu pukovnik ...
bombaysaphire je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:31
Meni je iskreno drago kad ovakve ljudske "gromade" poput njega zaybeu u bilo čemu, neka popije PRALJKOVAČU jednu nek se smiri , kao i rahmetile mu pukovnik ...
Budalo
23
Hahahahah pocelo je vec zagrijavanje i pripremanje za ono sto cemo gledati u play offu. Ovaj put cu se sloziti sa alemom i njegovom teorijom vezano za Kobija i guranje Lejkersa do kraja sezone, siguran sam da ce imati najbolje sudjenje u play offu i da ce biti maksimalno gurani, jedino sto se ne bi slozio je da ce bas sigurno uzeti titulu, nisam siguran da ce im i to biti dovoljno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sve cesce impresioniras,samo nastavijapa je napisao/la: ↑13 feb 2020, 23:41Hahahahah pocelo je vec zagrijavanje i pripremanje za ono sto cemo gledati u play offu. Ovaj put cu se sloziti sa alemom i njegovom teorijom vezano za Kobija i guranje Lejkersa do kraja sezone, siguran sam da ce imati najbolje sudjenje u play offu i da ce biti maksimalno gurani, jedino sto se ne bi slozio je da ce bas sigurno uzeti titulu, nisam siguran da ce im i to biti dovoljno.
#Punoljetstvo
Ma hoce, s istoka izlaze Bucksi, za Grka ima vremena 
Plus small market, koga libo sto njih z.guze
Plus small market, koga libo sto njih z.guze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.