EDIT: Haha, bio napisao Pe.dersen, pa mi cenzurisali.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Poslije utakmnice Lyon - Schalke kaze evo i rezultati grupa..A,B, i dojde C..Kaze Valencija je savladala bursu sa 6 - 1 a barca je panatanaikos sa 3 - 0..Amar Osim mu kaze pobrko si grupe..Barca je iz grupe D a Valencija iz C..Svatas?brazzo je napisao/la:Giggs11 je napisao/la:Trebao mu je gol ovaj..HAHA OVAJ KOMENTATOR RECE KAZE VALENCIA DEKLASIRALA BURSU A BARCA SAVLADALA PANATANAIKOS 3 0 .. KAZE OVAJ POBRKO SI GRUPE HAHAHAHA..OJ DEBILA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de ovo malo razjasni bgt
ee tako nismo svi gledali ''Šukine čarolije'' tako da kad pročitaš ovaj prethodni post nema nikakvog smisla ali sad je sve jasnoGiggs11 je napisao/la:Poslije utakmnice Lyon - Schalke kaze evo i rezultati grupa..A,B, i dojde C..Kaze Valencija je savladala bursu sa 6 - 1 a barca je panatanaikos sa 3 - 0..Amar Osim mu kaze pobrko si grupe..Barca je iz grupe D a Valencija iz C..Svatas?brazzo je napisao/la:Giggs11 je napisao/la:Trebao mu je gol ovaj..HAHA OVAJ KOMENTATOR RECE KAZE VALENCIA DEKLASIRALA BURSU A BARCA SAVLADALA PANATANAIKOS 3 0 .. KAZE OVAJ POBRKO SI GRUPE HAHAHAHA..OJ DEBILA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de ovo malo razjasni bgt
Konacno si shvatio da momak ne moze igrati konstantno dobro. U najboljem slucaju odigra jednu dobro, pa tri lose. Ne mogu se oteti utisku da su Bejl i Lenon za klasu bolji igraci od njega. Sramota je da su oba Totehnemova krila bolja od Mancinog glavnog aduta. Zbog toga je MU prosuo ovoliko bodova, a i one dobijene tekme su teskom mukom pretvorene u tri boda. Sve u svemu, tuga od igre. Berbatov igra kao Darko Pancev prije 20 godinaTrasimaco je napisao/la:Solidna utakmica, steta sto nije bio malo bolji rezultat. Bilo je finih prilika. United ide dalje, iduce kolo LP odmor svima, a sad je na redu Balckburn. To se mora dobiti.
VDS standardan.Kako samo zelim da Carrick opet igra kao prije. Nekako bez Scholesa on ostaje jedini koji bas dobro distribuise loptu po terenu. Jako je potreban timu i nadam se da je ovo veceras naznaka povratka stare forme. Fabio je bio odlican. Bilo bi jako dobro kad Evra ne bi morao igrati 359 utakmica zaredom i da se stalno strahuje od njegove povrede. Smalling je bolji iz utakmice u utakmicu. Bez greske veceras. Vrlo lako se moze desiti da on bude broj 3. u odbranbenom lancu. Evans isto nije bio los, ali ona greska je mogla United kostati bodova. Ni blizu proslosezonske forme i Smalling ga lagano sustize. Scholes i Giggs standardni koliko to mogu biti. Nani je bio los, ali oscilacije njemu nisu nista strano. Berba je bio veoma dobar, ali opet ce da ga zaspu kamenjem zato sto nije zabio gol. Rooney je dobro igrao, imao je nekoliko prilika koje bi prosle sezone sigurno iskoristio. Ali postigao je gol i pokusao pokazati svima koliko mu znaci. Neka mu vjeruje ko hoce.
U tome i jeste problem. Zbog toga je MU prosuo ovoliko bodova i zbog toga se pati u svakoj utakmici. Najbolji igrac kluba mora 'uvijek' (u velikom broju utakmica) biti najbolji igrac na terenu. Ronaldo, Mesi, Roben, Eto, Dzerard, Drogba, Fabregas su konstantno dobri i uglavnom najbolji igraci na terenu. Mancester pretenduje da bude najbolji klub u ENG, a trenutno neki manji klubovi imaju bolje krilne napadace (Lenon, Bejl, Albrinton, Adam Dzonson..).. Uz to Nani je najbolji ofanzivac u ovoj sezoni, a nikako najbolji igrac kluba. Da Mancester na drugom krilu ima dominantno krilo kao sto je Roben, Nani bi tek onda bio tropa, jer je dokazani kompleksas. On moze pruziti dobru partiju ako je glavni na terenu, ako se uglavnom igra preko njegove strane, al' kad je u timu Ronaldo, Nani po pravilu igra katastrofalno. Ako si gled'o Portugal - Spanija, znas o cemu pisem. Uostalom, dok je Ronaldo bio u Manci, Nani nije odigr'o utakmicu da valja. Hocu reci, ako bi Manco doveo jedno dominantno krilo, Nani bi se potpuno izgubio. Ako ne bi doveo nikoga, onda bi se patio, jer Nani nije dovoljno dobar da zadovolji visoke ambicije kluba.Trasimaco je napisao/la:Ovaj Valencia kao da me je prizvao u ovo gluho doba.Nemam ja sta da shvatim kad sam oduvijek govorio da Nani ima problema sa konstantnosti. Ociglednije je cak bilo prije nego sto je to sad. Ipak, toliko je talentovan da pretezno prethodne lose igre zamaze jednom ili serijom nevjerovatnih utakmica. Naprimjer, mnogo bolje igra na OT nego u gostima. To nije nista cudno, i moze se popraviti. Ipak za sta god ga ti smatrao, momak je najbolji igrac Uniteda ove sezone. Prvi asistent lige i tako to. Na kraju prosle sezone sam rekao da od njega najvise ocekujem ove sezone. Kad ponovo bude imao Rooneya, sigurno ce igrati jos bolje. Jednostavno ne ide sa Berbom, a Hernandez je ipak jos rezerva. Nisu ni dobili pravu sansu da izgrade taj odnos na terenu.
Valencia je napisao/la:U tome i jeste problem. Zbog toga je MU prosuo ovoliko bodova i zbog toga se pati u svakoj utakmici. Najbolji igrac kluba mora 'uvijek' (u velikom broju utakmica) biti najbolji igrac na terenu. Ronaldo, Mesi, Roben, Eto, Dzerard, Drogba, Fabregas su konstantno dobri i uglavnom najbolji igraci na terenu. Mancester pretenduje da bude najbolji klub u ENG, a trenutno neki manji klubovi imaju bolje krilne napadace (Lenon, Bejl, Albrinton, Adam Dzonson..).. Uz to Nani je najbolji ofanzivac u ovoj sezoni, a nikako najbolji igrac kluba. Da Mancester na drugom krilu ima dominantno krilo kao sto je Roben, Nani bi tek onda bio tropa, jer je dokazani kompleksas. On moze pruziti dobru partiju ako je glavni na terenu, ako se uglavnom igra preko njegove strane, al' kad je u timu Ronaldo, Nani po pravilu igra katastrofalno. Ako si gled'o Portugal - Spanija, znas o cemu pisem. Uostalom, dok je Ronaldo bio u Manci, Nani nije odigr'o utakmicu da valja. Hocu reci, ako bi Manco doveo jedno dominantno krilo, Nani bi se potpuno izgubio. Ako ne bi doveo nikoga, onda bi se patio, jer Nani nije dovoljno dobar da zadovolji visoke ambicije kluba.Trasimaco je napisao/la:Ovaj Valencia kao da me je prizvao u ovo gluho doba.Nemam ja sta da shvatim kad sam oduvijek govorio da Nani ima problema sa konstantnosti. Ociglednije je cak bilo prije nego sto je to sad. Ipak, toliko je talentovan da pretezno prethodne lose igre zamaze jednom ili serijom nevjerovatnih utakmica. Naprimjer, mnogo bolje igra na OT nego u gostima. To nije nista cudno, i moze se popraviti. Ipak za sta god ga ti smatrao, momak je najbolji igrac Uniteda ove sezone. Prvi asistent lige i tako to. Na kraju prosle sezone sam rekao da od njega najvise ocekujem ove sezone. Kad ponovo bude imao Rooneya, sigurno ce igrati jos bolje. Jednostavno ne ide sa Berbom, a Hernandez je ipak jos rezerva. Nisu ni dobili pravu sansu da izgrade taj odnos na terenu.
potpismajestic24 je napisao/la:Valencia je napisao/la:U tome i jeste problem. Zbog toga je MU prosuo ovoliko bodova i zbog toga se pati u svakoj utakmici. Najbolji igrac kluba mora 'uvijek' (u velikom broju utakmica) biti najbolji igrac na terenu. Ronaldo, Mesi, Roben, Eto, Dzerard, Drogba, Fabregas su konstantno dobri i uglavnom najbolji igraci na terenu. Mancester pretenduje da bude najbolji klub u ENG, a trenutno neki manji klubovi imaju bolje krilne napadace (Lenon, Bejl, Albrinton, Adam Dzonson..).. Uz to Nani je najbolji ofanzivac u ovoj sezoni, a nikako najbolji igrac kluba. Da Mancester na drugom krilu ima dominantno krilo kao sto je Roben, Nani bi tek onda bio tropa, jer je dokazani kompleksas. On moze pruziti dobru partiju ako je glavni na terenu, ako se uglavnom igra preko njegove strane, al' kad je u timu Ronaldo, Nani po pravilu igra katastrofalno. Ako si gled'o Portugal - Spanija, znas o cemu pisem. Uostalom, dok je Ronaldo bio u Manci, Nani nije odigr'o utakmicu da valja. Hocu reci, ako bi Manco doveo jedno dominantno krilo, Nani bi se potpuno izgubio. Ako ne bi doveo nikoga, onda bi se patio, jer Nani nije dovoljno dobar da zadovolji visoke ambicije kluba.Trasimaco je napisao/la:Ovaj Valencia kao da me je prizvao u ovo gluho doba.Nemam ja sta da shvatim kad sam oduvijek govorio da Nani ima problema sa konstantnosti. Ociglednije je cak bilo prije nego sto je to sad. Ipak, toliko je talentovan da pretezno prethodne lose igre zamaze jednom ili serijom nevjerovatnih utakmica. Naprimjer, mnogo bolje igra na OT nego u gostima. To nije nista cudno, i moze se popraviti. Ipak za sta god ga ti smatrao, momak je najbolji igrac Uniteda ove sezone. Prvi asistent lige i tako to. Na kraju prosle sezone sam rekao da od njega najvise ocekujem ove sezone. Kad ponovo bude imao Rooneya, sigurno ce igrati jos bolje. Jednostavno ne ide sa Berbom, a Hernandez je ipak jos rezerva. Nisu ni dobili pravu sansu da izgrade taj odnos na terenu.
Sta su to Gerrard,Fabregas i Robben sa svojom konstantnoscu napravili u Premiershipu??? Evo da ti odmah odgovorim - VELIKO NISTA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.