Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Frutek
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 17:24

GunnerS je napisao/la:Da hoče više taj snijeg, poželio sam ga se :)
Jos ako je u Jagomiru internet Wireless bilo bi super da ne gledmao Paju citavu zimu :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 25 nov 2010, 17:24

Frutek je napisao/la:
Jos ako je u Jagomiru internet Wireless bilo bi super da ne gledmao Paju citavu zimu :)
za tebe je paja gospodin
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 nov 2010, 17:24

:o :o gdje ces ono bijelo go.vno pozeliti :mrgreen:
Za zivot cijeli!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 nov 2010, 17:25

Koji ste vas dvojica kompleksasi. Jedan misli da je dio Arsenala, a ne zna ni koje je njegovo misljenje, dok je drugom misija da neki forumas dobije ban. Kao da je to nekom sve u zivotu. :arrow: :roll:
#divovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 17:25

Čuj gdje ću, pa jarane kad te grudvom pogodim u tintaru nema boljeg osjećaja :D :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 17:26

moustapha je napisao/la:Koji ste vas dvojica kompleksasi. Jedan misli da je dio Arsenala, a ne zna ni koje je njegovo misljenje, dok je drugom misija da neki forumas dobije ban. Kao da je to nekom sve u zivotu. :arrow: :roll:
Ko je drugi :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 17:27

Divno je vidjeti kako mlade nade iz srednje skole nam objasnjavaju pojam Paranoje, ucilo se bice petica :mrgreen:

Fructal nije ni znao sta je Jagomir dok im nisam pojasnio na temama o reprezentativcima :mrgreen: zar sam i njega iznervirao pa je dotle doČeralo da mijenja slova u postovima aaaa :mrgreen:
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 25 nov 2010, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 nov 2010, 17:28

Frutek je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Koji ste vas dvojica kompleksasi. Jedan misli da je dio Arsenala, a ne zna ni koje je njegovo misljenje, dok je drugom misija da neki forumas dobije ban. Kao da je to nekom sve u zivotu. :arrow: :roll:
Zar nisi primjetio @tik-taka? :|
#divovi

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 17:32

-Paja je napisao/la:Divno je vidjeti kako mlade nade iz srednje skole nam objasnjavaju pojam Paranoje, ucilo se bice petica :mrgreen:

Fructal nije ni znao sta je Jagomir dok im nisam pojasnio na temama o reprezentativcima :mrgreen: zar sam i njega iznervirao pa je dotle doČeralo da mijenja slova u postovima aaaa :mrgreen:
Gdje sam mijenjao slova u postovima aj reci jedino sam mozda boldirao pa nesto slucjno izbrisao ubaci linku pa cu to popravit ;)

A za Jagomir :lol: :lol: ja bi jos bio u 1 osnovne kad bi od takvih ko ti sta ucio :lol: :lol: :lol: :lol:
moustapha je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Zar nisi primjetio @tik-taka? :|

On je prdina bara za PAju :lol: :lol: :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 17:34

Frutek je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Divno je vidjeti kako mlade nade iz srednje skole nam objasnjavaju pojam Paranoje, ucilo se bice petica :mrgreen:

Gdje sam mijenjao slova u postovima aj reci jedino sam mozda boldirao pa nesto slucjno izbrisao ubaci linku pa cu to popravit ;)

A za Jagomir :lol: :lol: ja bi jos bio u 1 osnovne kad bi od takvih ko ti sta ucio :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa bio bi prvi osnovne kad bi od mene ucio i to bi bio neki napredak u odnosu na tvoj sadasnji nivo a to je predskolsko obrazovanje
Dio Arsenala

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 17:35

-Paja je napisao/la:
Frutek je napisao/la:

Pa bio bi prvi osnovne kad bi od mene ucio i to bi bio neki napredak u odnosu na tvoj sadasnje stanji nivo a to je predskolsko obrazovanje
E moj Paja ja sam deset godina ispred tebe u obrazovanju :lol: :lol: :lol: :lol:

A jel mislis na temu ovja ili onaj forumas ja sam samo promijenio da bi ti znao da imas moju potporu ;) ;)
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 25 nov 2010, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 25 nov 2010, 17:35

Frutek=kompleksas
na koljena pred paju gospodina
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 17:37

Deset godina naprednije od druge godine fakulteta je? Oprosti ne razumijem najbolje pa mi objasni znaci imam jos trecu godinu pa onda +2 mastera(tako po bolonji) i ne znam za doktorat koji je vremenski period ali dolazim do zakljucka da si ti nesto iznad Akademika?
Dio Arsenala

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 17:38

tik-tak je napisao/la:Frutek=kompleksas
Jesil ti to upravo sad pred njim na koljenima

Vidi Paju opet pucaju halucinacije prvo misli da ima kontakt sa Wengerom i da je dio Arsenala a sad misli da je na Fakultetu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 17:40

Dobro, znaci ja lazem i znaci da ja mogu reci da ti lazes da si 10 godina ispred mene u obrazovanju posto nismo razvili odnos povjerenja medju nama?
Dio Arsenala

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 nov 2010, 17:41

Frutek je napisao/la:
tik-tak je napisao/la:Frutek=kompleksas
Jesil ti to upravo sad pred njim na koljenima

Vidi Paju opet pucaju halucinacije prvo misli da ima kontakt sa Wengerom i da je dio Arsenala a sad misli da je na Fakultetu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na fakultetu u Kiseljaku, Travniku... :lol:
#divovi

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 nov 2010, 17:41

Pošto sam na neki način prozvan, osjećam moralnu obavezu da odgovorim :D

Kao prvo, ovo je samo forum i ne treba ga doživljavati sujetno, ovdje bi sve trebalo imati i dozu humora ali, naravno, treba svi da se ponašamo u skladu sa pravilima istoga. Paja je klasičan troll i ako u pravilima foruma nije precizirano da se trollovi trebaju odstraniti sa foruma, onda ok. Lično, ja mislim da Paja ne treba da bude banovan, niti bih se ikada založio za to, pogotovo ne "privatnim" kanalima. Da smatram da se dotični treba ukloniti sa foruma onda znam gdje bih to napisao, njegov pajdo tik-tak mu to može prepričati.

Tik-tak je sankcionisan za svoje greške i stoga, sve dok bude normalno diskutirao, treba ga ostaviti na miru. Ja se evo cijelo vrijeme prepirem nešto s njim, on traži moje uklanjanje sa foruma, ali mi nije bio problem da mu čestitam na temi koju je jutros pokrenuo i gdje je stvarno sastavio jedan fin komentar.

Za mene je ovaj forum nevažna stvar u životu, iako volim razmjeniti mišljenja sa drugima a sa pojedincima sa ovog foruma sam se i sprijateljio i to je neka draž u svemu tome. A da bih nešto žalio da sutra ne budem tu, vala i ne bih. Imam sasvim dovoljno i drugih zanimacija, možda sam i previše ovdje, možda je drug tik-tak u pravu ;)

Ja sam mnogo puta dolazio u nekakav konflikt sa administracijom ovog foruma, dobio sam i mnoge prijetnje da ću biti "trajno odstranjen" upravo zbog nekih svojih stavova. Ali, ja svoje stavove ne mislim mijenjati zbog bilo čega u životu, a kamoli zbog jednog foruma. A Paja, druže moj, teško da ti ili bilo ko drugi mene može nešto nanervirati, stabilna sam ličnost. Stoga, nemoj da se džaba trudiš, jer ti je neuspjeh zagarantovan.

Budite mi toplo pozdravljeni.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 17:42

-Paja je napisao/la:Dobro, znaci ja lazem i znaci da ja mogu reci da ti lazes da si 10 godina ispred mene u obrazovanju posto nismo razvili odnos povjerenja medju nama?
Naravno sve mozes mogu i ja obuc materinu haljinu (lažem ne mogu, za ovu potrebu cemo uzeti da mogu) "natakarit" šešir i glumit englesku kraljicu.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 17:45

Imam prijatelja koji idu na te plati diplomu fakultete i mogu vam reci da nisu ni glupi sa obzirom na sadasnje stanje, imaju stelu za posao i primice ga prije onoga sa Harvardom, naravno ja kao optimista sam upisao u svom Sarajevu jer vjerujem da ce se u buducnosti cijeniti diplome sa Univerziteta u Sarajevu vise nego ove kvazidiplome i sad su cijenjenije ali faktor stele ih obara tako da jedino mozes ako imas mogucnosti ici u inostranstvo.

Noname-Ja sam ostvario planirani cilj, dok me za vas i nije briga, iznervirani ili ne posluzili ste svrsi.
Dio Arsenala

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 17:47

-Paja je napisao/la:Imam prijatelja koji idu na te plati diplomu fakultete i mogu vam reci da nisu ni glupi sa obzirom na sadasnje stanje, imaju stelu za posao i primice ga prije onoga sa Harvardom, naravno ja kao optimista sam upisao u svom Sarajevu jer vjerujem da ce se u buducnosti cijeniti diplome sa Univerziteta u Sarajevu vise nego ove kvazidiplome i sad su cijenjenije ali faktor stele ih obara tako da jedino mozes ako imas mogucnosti ici u inostranstvo.
Otkad je Kiseljak dio UNSA :shock:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ArtemisFowl, Giuseppe1, Marsal, Wilshere10 i 22 gosta.