Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Juventus totalno bezidejna ekipa jbt. 

Kako ovo nije ni zuti za Kesija

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Odvratan igrač, umislio da je Ronaldinho, stalno se nešto buni, traži nešto od sudije, nije mu jasno, naravno tu je i njegovo simuliranje na svaki kontakt, maloprije kad ga je Kessie zakačio malo laktom po glavi, pade dečko kao da ga je Tyson zakucao u glavu, pogleda u sudiju, vidi da ovaj nije kao "vidio" i poče se koprcati odjednom po travi kao ranjenik iz drugog svjetskog rata kod Staljingrada.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kessie je toliko glup i ovo je crveni karton. Lakat uvali čovjeku.
Juventus loš, ili je Milan opet prvo pluvrijeme jednostavno dobar, kao i protiv Intera.
A šta Rebić uradi jadnom De Ligtu.
Juventus loš, ili je Milan opet prvo pluvrijeme jednostavno dobar, kao i protiv Intera.
A šta Rebić uradi jadnom De Ligtu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cinjenica je da je Cuadrado simulator ljigavi, ali reci da ga je malo dirnuo Kessie je glupost stoljeca cist crveni, namjerno udaranne bez lopte u glavu, je bajo crvenk karton.Celtic je napisao/la: ↑13 feb 2020, 21:40
Odvratan igrač, umislio da je Ronaldinho, stalno se nešto buni, traži nešto od sudije, nije mu jasno, naravno tu je i njegovo simuliranje na svaki kontakt, maloprije kad ga je Kessie zakačio malo laktom po glavi, pade dečko kao da ga je Tyson zakucao u glavu, pogleda u sudiju, vidi da ovaj nije kao "vidio" i poče se koprcati odjednom po travi kao ranjenik iz drugog svjetskog rata kod Staljingrada.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije karton isto kao što nije faul nad Benaserom. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Matuidi i Ramsey 

Bez ikakvog pretjerivanja mozes reci da Juve ima jedan od najlosijih veznih redova u citavoj ligi. Treba krivicno goniti onog ko dovede ovog Ramseya.
- IlCapitano
- Kontakt:
- nextterrain
- Kontakt:
ne brinite, doce neki penal i neki crveni

Aj ne dipr, i ovi moji kukaju na sudiju, al kad se sve sabere podjednako griješio na štetu obe ekipe
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Ovako suđenje ima samo na terenima Prve lige FBiH.
Theo dobija drugi zuti, a kod prvog Dybala morao dobiti karton za prekrsaj nad Bennacerom i to u dobroj zoni.
Theo dobija drugi zuti, a kod prvog Dybala morao dobiti karton za prekrsaj nad Bennacerom i to u dobroj zoni.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- IlCapitano
- Kontakt:
- nextterrain
- Kontakt:
ajde dobili ste crveni, jos penal i to je to

Bio bi penal da lopta već nije izašla van igre, a i svakako ga je nehotično zakačio po licu. Ispravna odluka
Me brinite, evo isključenja. Moralo je nešto biti.
Taj faul kod korner zastavice je sad postao itekako bitan jer Theo ne bi dobio crveni.
Me brinite, evo isključenja. Moralo je nešto biti.

Taj faul kod korner zastavice je sad postao itekako bitan jer Theo ne bi dobio crveni.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako se De Ligt ustalio u prvih 11 tako Juve počeo gubiti i primati golove. To su činjenice. A sad nek mi opet neko kaže da samo provociram i da sam butthurt.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo i penala. Ispunjeni svi kriteriji. 
Mada ovo i jeste čista situacija, da se ne shvati pogrešno.

Mada ovo i jeste čista situacija, da se ne shvati pogrešno.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:

Frajer gleda 10 min konta kako bi da ne dosudi hahaha
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina