Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Serie A
Zive od Ronalda, al bas
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne zna ni on kad je zadnji put iz igre zabio
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
napokon penal
HHaha cuj nije faul hahhaaha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo ne bi svirao, nije Calabria ništa mogao ovdje, ali s obzirom na prijašnji penal, lakat Kessieja itd neka plaču 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Cist penal.
Istina da nije namjerno igrao rukom ali je ruka bila daleko od tijela a lopta nakon šuta Ronalda isla u okvir gola...ispunjeni svi uvijeti za penal.
Istina da nije namjerno igrao rukom ali je ruka bila daleko od tijela a lopta nakon šuta Ronalda isla u okvir gola...ispunjeni svi uvijeti za penal.
Jel ovi fudbaleri izgube osjećaj da se oko njih nalazi poneka kamera koja snima sve
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- anonymousHD
- Kontakt:
Proslu utakmicu

Ma niko ni ne kaže da ono nije penal.
Ne možete mrtvi Milan dobiti ni pored crvenog i penala, sramota.
Ne možete mrtvi Milan dobiti ni pored crvenog i penala, sramota.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koja je ovo utakmica u nizu da Ronaldo zabija
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne možeš protiv 15 igrača, džaba je
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Covjece 8 penala zabio, a tek pola sezone proslo... sto je previse, previse je brate mili 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ciro je na deset, mora ga stici.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:45Covjece 8 penala zabio, a tek pola sezone proslo... sto je previse, previse je brate mili![]()
Max Allegri
Ovoliko penala nema ni Borac u nasoj ligi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BlueBosnian
- Kontakt:
Da je na 4/8 bi l' bilo podnošljivije?bhpremierliga12 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:45Covjece 8 penala zabio, a tek pola sezone proslo... sto je previse, previse je brate mili![]()
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Ne zovu ga Penaldo zato što dobro izvodi slobodnjakebhpremierliga12 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:45Covjece 8 penala zabio, a tek pola sezone proslo... sto je previse, previse je brate mili![]()

Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 13 feb 2020, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da se ne lazemo, ovdje Juventus ne da nije zasluzio remi, gol, nego je zasluzio da izgubi 3 razlike. I po prilikama, i po borbi, i po sveukupnom dojmu. Ali nema sanse da penal nije bio, cisci ne moze biti od ovog. A isto tako je izrazito cist penal bio kad je Rebic Cuadrada udario po licu namjerno u sesnaestercu, vise nego ocigledan penal.
Milan kao ekipa, nikakvu organizaciju nije pokazao, nikakvu znacajnu igru, samo su trcali i borili se duplo vise od Juventusa. Ali isto tako igrali su preagresivno i ovdje je pravo cudo kako nije i vise crvenih bilo. Theo Hernandez kod vodstva svog tima, i cinjenice da ima jedan zuti, ide ne da faulira, ne da povrijedi, vec da ubije Dybalu. Ono bi neki sudija okarakterisao kao direktan crveni, udario ga je i nogom i tijelom, bez ikakve namjere da igra na loptu. A o laktovima u lice da ne pricamo, dugo nisam gledao prljaviju ekipu od ovog izdanja Milana veceras.
S druge strane, ovo je najgori Juventus jos od Conteove ere. Nema nikakvog plana, nema formacije, ne zna se sta je ciji zadatak, igraci NE TRCE. Vezni red je izgubljen u vremenu i prostoru. Ovi igraci poput Cuadrada i Pjanica nisu rodjeni da igraju ovoliko utakmica. Nerado kazem to, jer sam bio za njegov dolazak, ali Sarri je mrtva konjina, i sto prije ode manja ce steta biti. Toliko.
Milan kao ekipa, nikakvu organizaciju nije pokazao, nikakvu znacajnu igru, samo su trcali i borili se duplo vise od Juventusa. Ali isto tako igrali su preagresivno i ovdje je pravo cudo kako nije i vise crvenih bilo. Theo Hernandez kod vodstva svog tima, i cinjenice da ima jedan zuti, ide ne da faulira, ne da povrijedi, vec da ubije Dybalu. Ono bi neki sudija okarakterisao kao direktan crveni, udario ga je i nogom i tijelom, bez ikakve namjere da igra na loptu. A o laktovima u lice da ne pricamo, dugo nisam gledao prljaviju ekipu od ovog izdanja Milana veceras.
S druge strane, ovo je najgori Juventus jos od Conteove ere. Nema nikakvog plana, nema formacije, ne zna se sta je ciji zadatak, igraci NE TRCE. Vezni red je izgubljen u vremenu i prostoru. Ovi igraci poput Cuadrada i Pjanica nisu rodjeni da igraju ovoliko utakmica. Nerado kazem to, jer sam bio za njegov dolazak, ali Sarri je mrtva konjina, i sto prije ode manja ce steta biti. Toliko.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ljudi su nevjerovatna ekipa....samo cekam kad jedan dan pobjede nekoga sa 3:0 iz 0 suteva na gol.
Pritom ne potenciram penale ili navodne kradje, nego jednostavno juventus toliko ocajno igra sa daleko najjacim timom da je to za nepovjerovat, sto je jos teze za nepovjerovat je to da uprkos tom ocaju uspjevaju da pobjede skoro sve odreda
Pisem ovo ima koliko, al vazda me napadaju juventini,,,ok mozda grijesim mozda imam pogresnu percepciju , ne zamjerite
Pritom ne potenciram penale ili navodne kradje, nego jednostavno juventus toliko ocajno igra sa daleko najjacim timom da je to za nepovjerovat, sto je jos teze za nepovjerovat je to da uprkos tom ocaju uspjevaju da pobjede skoro sve odreda

Pisem ovo ima koliko, al vazda me napadaju juventini,,,ok mozda grijesim mozda imam pogresnu percepciju , ne zamjerite
=\_1921_/=
- LegendKiller
- Kontakt:
Jao priče Bufonoljubaca, 4 čista penela za juventus, ali samo jedan svirao, Paolo Valeri izvini što smo sumLJali u tebe, nećemo više.
Kad imaš beka kao Calabija, ni Valeri ti ne pomaže, nit je dobro procijenio let lopte nit je imao osjećaj gdje mu je igrač iza.
Kad imaš beka kao Calabija, ni Valeri ti ne pomaže, nit je dobro procijenio let lopte nit je imao osjećaj gdje mu je igrač iza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.