Samozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 00:25
Trazio sam komentar od @fere , znao sam da Ti neces shvatiti
Nisam mogao odoliti ovoj prilici za salu , halali @Denchi prijatelju , postujem te :thumbup
- Poenta je da nema nabijanja i bunarenja , nego se igra od noge do noge .
- Reci mi sta to moze Ahmet , a ne moze Rahman , a ima stvari gdje je Rahman u prednosti nad Ahmetovicem . Rahman bi bio najistureniji .
- Naravno ako treba mogu Ahmet , Krste ili Handzic zamjeniti Rahmana ili Zinedina (oba bi morali puno trcati i trositi se ).
- Rahman bi po osvojenoj Tituli (aBd) bio u izlogu i mogli bi lijepu lovu uzeti , Ahmet vjerovatno ne b iz grada Sarajeva za mill.dukata .
- I ono mozda i najbitnije Zinedin , Rahmanovic i TSS mogu ga zabiti izvan 16 m . Izvini na sali prijatelju
nemoj zamjeriti što na sve repliciram ja sam novi pa nabijam postove malo
kad bi morao opisat šta Ahmet radi a Rahman ne, mislim omanja knjiga bi bila dovoljna

Rahman kad u utakmici pretrči koliko ovaj naš vremešni napadač, vrijedit će par miliona eura, da ne spominjem kontre koje istrči i završi rutinski, tuče se sa dvojicom stopera svaku tekmu i ne dobije ni žuti a ne nešto više za razliku od Rahmana, i još ga svaki bolji stoper lige spominje ko najtežeg za čuvati....a tek onda da počnemo pričati o njegovom uticaju na kretanje ekipe, kada primi loptu pa se spusti u vezu da odigra u širinu pa ponovo sprint naprijed povuče 2 stopera...prevažan igrač, koji sve ofanzivne igrače stavlja u situacije i prošle godine je to bilo preočito kad smo imali 5 stalnih strijelaca....
kada bi razliku sveo na jednu riječ, rekao bih zabijati unutar 16, to je to što Rahmana ne ide a Ahmeta sasvim ide

previše je Rahman lopti fulio koje su bile zicer....ili da kulturno kažemo nije zadržao fokus da završi akciju/priliku koju je ili sam stvorio ili u kojoj se našao, u vazduhu su ok, tu negdje obojica....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače