Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Seljacka drzava za seljaka. Totalno zapusten narod koji bi anamo one unisti iako to znaci samounistenje. Gledam dijasporu, strasne mlade ljude koji su djelom rodjeni vani a neki od njih su poslom odabrali da zive tamo. Arhitekti, pravnici, ministri, doktori svega i svacega, ljudi sa dignitetom i prvenstveno kucnim odgojem. Gledam i place mi se jer da ti ljudi ovdje vode socijalni i politicki zivot prasinari poput ovih sto imamo ne bi ni u zatvoru imali mjesta nego bi pobjegli. Mislimo da smo moderno drustvo a ko je od vas bio u Kalinoviku i posmatrao onaj jad i umnu inferiornost ljudi kojima je mladic heroj?
Ko je bio u Gornjoj Maoci i popio kafu s ljudima koji su sektasi mrtvi? U nekom selu zapadne Hercegovine poput Gruda gdje imas dojam da je 1941?
Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Zenica i Mostar su jedno a ostatak BiH drugo.
Isto kao sto je jedna slika SAD obale i okolina Chicaga a druga slika Texas, Kentucky..
Ovakvih mjesta je puna BiH, oni koji bi bili opasni za elitu odlaze. Evo ja kao Bosnjacki nacionalista bi volio da imamo Ustavni Sud mocan kao u Njemackoj gdje svi skacu da sto prije provedu odluke ali prvi predstavnici iz Federacije bi trebali provest sve odluke suda makar bile nepravedne iz naseg ugla.
Rata nece biti ali bogme nece ni rahatluka!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Potpuno isti scenario kao i 90-tih.
A Bosnjo se opet tjesi nemaju cime, nece evropa dozvoliti, reagovace ambasadori, pa trguju sigurno.....
Probudite se bolan, ako nista razmisljajte trezveno, a ne kako bi volili da bude.
Mozda nece biti obim sukoba 90-tih, jer njihov plan je ostvariti zartano politikom. Svatili su vec da ratom ne mogu, tamam da su Amerika.
Mozda malo zapuskara, da utvrde ucinjeno onda ce opet EU NATO doci reci Bosnjama da se zaustave i to je to....Sve ukupno 3 mjeseca....Jer toliko daju srbima vremena da urade zamisljeno.
Pitanje je kako cemo mi reagovat za to vrijeme.
Po svemu sudeci blejiti, i tjesiti se da to ne moze tako.
Sve ovo se moze sprijeciti jednom intervencijom visokog pretstavnika...24 sata....
Zasto ne reaguje, to je pitanje. Probudite se vec jednom.
A Bosnjo se opet tjesi nemaju cime, nece evropa dozvoliti, reagovace ambasadori, pa trguju sigurno.....
Probudite se bolan, ako nista razmisljajte trezveno, a ne kako bi volili da bude.
Mozda nece biti obim sukoba 90-tih, jer njihov plan je ostvariti zartano politikom. Svatili su vec da ratom ne mogu, tamam da su Amerika.
Mozda malo zapuskara, da utvrde ucinjeno onda ce opet EU NATO doci reci Bosnjama da se zaustave i to je to....Sve ukupno 3 mjeseca....Jer toliko daju srbima vremena da urade zamisljeno.
Pitanje je kako cemo mi reagovat za to vrijeme.
Po svemu sudeci blejiti, i tjesiti se da to ne moze tako.
Sve ovo se moze sprijeciti jednom intervencijom visokog pretstavnika...24 sata....
Zasto ne reaguje, to je pitanje. Probudite se vec jednom.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Mi smo očito potpuno nemoćni kad na svako rušenje države samo prizivamo međunarodnu zajednicu da poduzme nešto.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sansu da se nesto pitamo na ovim prostorima propustili smo 95 ,kada smo imali silu od 180 000 boraca naoruzani do zuba,i jedno 70 000 rezervista u vidu mlade vojske.
Ucinjena je nepopravljiva politicka greska, sada se mozemo yebat ovako razjedinjeni i razoruzani. Neorganizovani prije svega.
Ucinjena je nepopravljiva politicka greska, sada se mozemo yebat ovako razjedinjeni i razoruzani. Neorganizovani prije svega.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Idu izbori, valja zakuhat da se nacionalizam probudi u ljudi.
Hvala Bogu pa ode iz Bosne, da ne citam konstantno ova sranja.
Vjerujte sve po fb one portale sam pobrisao, ne zelim da znam sta se desava. Ostao mi samo klix app, sa vremena na vrijeme udjem, vidim sranje i zatvorim. Opisat vam ne mogu kolika mi je muka od toga.
Vjerujte sve po fb one portale sam pobrisao, ne zelim da znam sta se desava. Ostao mi samo klix app, sa vremena na vrijeme udjem, vidim sranje i zatvorim. Opisat vam ne mogu kolika mi je muka od toga.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nek se cijepe bolime qrac za rs
Od kojeg do kojeg datuma se može prihvatiti da zakuhavaju za pravo jer mi se čini da sam i u februaru 2017. i u julu 2018. i u novembru 2019. čitao komentare da se zakuhava lažno zbog izbora?redbull93 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 00:34Idu izbori, valja zakuhat da se nacionalizam probudi u ljudi.
- ASD
- Kontakt:
Ja skoro da i ne pratim BiH medije. Nekad uđem na klix da ubijem dosadu, a nigdje nisam otišao.redbull93 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 00:34Idu izbori, valja zakuhat da se nacionalizam probudi u ljudi.
Imam osjećaj da će se za 5 godina ljekar morati plaćati 5000 maraka kako bi ostao u državi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Bice bolje.
Izborna je godina = Dodik nastavlja svake druge pričati o neovisnosti kako bi neobrazovan narod manipulisao.
biće bolje, al u qurcu. i nismo za bolje
biće bolje, al u qurcu. i nismo za bolje
"We need to suffer. And we need to fight."
Jedini ratni scenario koji priznajem jeste da nakon pobjede recimo Armija ode na Poljine, razyebe sve do temelja i uleti u razne podrume i zavode za stambenu izgradnju i povješa sve što nađe za muda pred vječnom 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moguce da je Dodik stvarno potpiso nato pa mu treba sad distrakcija i da vrati glasove neobrazovanih nacionaliata