Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bošnje se odriču teritorije zbog koje se poginuli oni koji su branili njihove domove. Zanimljiv mentalni sklop.
Dodik je odavno pročitan, dok je on na vlasti ništa radikalno se neće desiti. Za potencijalnu nezavisnost su bili prije mnogo bolji uvjeti nego sada, to je nemoguće danas.
Dodik je odavno pročitan, dok je on na vlasti ništa radikalno se neće desiti. Za potencijalnu nezavisnost su bili prije mnogo bolji uvjeti nego sada, to je nemoguće danas.
"We need to suffer. And we need to fight."
A realnost je da RS nema svoju vojsku i da scenarij sličan nije moguć.
Let's talk about SIX baby!
da li smo toliko glupi da ratujemo opet?
sa druge strane, rat je jedina sansa za velike promjene koje ovoj drzavi trebaju, inace cemo ovako prezivljavati dok nas ne proguta crna rupa
sa druge strane, rat je jedina sansa za velike promjene koje ovoj drzavi trebaju, inace cemo ovako prezivljavati dok nas ne proguta crna rupa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Citav Vc se mogo za mjesec dana odraditSviuodbranu je napisao/la: ↑14 feb 2020, 00:33Sansu da se nesto pitamo na ovim prostorima propustili smo 95 ,kada smo imali silu od 180 000 boraca naoruzani do zuba,i jedno 70 000 rezervista u vidu mlade vojske.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jel ti se diže na pomisao rafalanja i ležanja u rovu?Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 feb 2020, 00:03Potpuno isti scenario kao i 90-tih.
A Bosnjo se opet tjesi nemaju cime, nece evropa dozvoliti, reagovace ambasadori, pa trguju sigurno.....
Probudite se bolan, ako nista razmisljajte trezveno, a ne kako bi volili da bude.
Mozda nece biti obim sukoba 90-tih, jer njihov plan je ostvariti zartano politikom. Svatili su vec da ratom ne mogu, tamam da su Amerika.
Mozda malo zapuskara, da utvrde ucinjeno onda ce opet EU NATO doci reci Bosnjama da se zaustave i to je to....Sve ukupno 3 mjeseca....Jer toliko daju srbima vremena da urade zamisljeno.
Pitanje je kako cemo mi reagovat za to vrijeme.
Po svemu sudeci blejiti, i tjesiti se da to ne moze tako.
Sve ovo se moze sprijeciti jednom intervencijom visokog pretstavnika...24 sata....
Zasto ne reaguje, to je pitanje. Probudite se vec jednom.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
pa ta teritorija je izgubljena nepovratno, to nikad vise nece biti ~naše~ kako bismo mi to htjeliCaptain4 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 02:01Bošnje se odriču teritorije zbog koje se poginuli oni koji su branili njihove domove. Zanimljiv mentalni sklop.
ginuli su i njemci na kavkazu pa nesto ne vidim švabe da se penju gore i ne daju planinski lanac i naftu
Kako da ne, uzivao bi prateci borbe iz Beca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakvo crno puškaranje, kakve devedesete, uozbilji se. Moraš napokon shvatiti da nema scenarija devedesetih, da nema puškaranja i rata. Ne zato što nema volje, već zato što nema uslova za rat i za sukobe.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 feb 2020, 00:03Potpuno isti scenario kao i 90-tih.
A Bosnjo se opet tjesi nemaju cime, nece evropa dozvoliti, reagovace ambasadori, pa trguju sigurno.....
Probudite se bolan, ako nista razmisljajte trezveno, a ne kako bi volili da bude.
Mozda nece biti obim sukoba 90-tih, jer njihov plan je ostvariti zartano politikom. Svatili su vec da ratom ne mogu, tamam da su Amerika.
Mozda malo zapuskara, da utvrde ucinjeno onda ce opet EU NATO doci reci Bosnjama da se zaustave i to je to....Sve ukupno 3 mjeseca....Jer toliko daju srbima vremena da urade zamisljeno.
Pitanje je kako cemo mi reagovat za to vrijeme.
Po svemu sudeci blejiti, i tjesiti se da to ne moze tako.
Sve ovo se moze sprijeciti jednom intervencijom visokog pretstavnika...24 sata....
Zasto ne reaguje, to je pitanje. Probudite se vec jednom.
Bezbroj puta sam pisao na ovoj temi, i ponoviću, ovo je problem koji se može riješiti na samo jedan način, revizijom Dejtona, koja se mora nametnuti od stranog faktora i dobro je ovo što su uradili Dodik i njegovi, samo na ovaj način je to moguće ubrzati.
Već sutra je u Beogradu sastanak Srpskih predstavnika iz BiH i CG sa Aleksandrom Vučićem i Vladom Srbije, gdje će dobiti nove instrukcije šta da rade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vi i dalje ratujete ovdje. Pobit ce vas srbi ko stoku.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
O ratu jedino razmisljaju napaceni ljudi jer ocigledno da nisu prosli ni minut onog pa nemaju predstavu sta je to. Rat se ne bi smio desiti ni za kakva razloga. U nasem slucaju ljudi bi ginuli za dzaba, kao sto su i do sad. Hajd da bi to nesto rijesilo, ne, nista, nit bi se rjesio srba nit bi se oni nas.
Da se hoce zaratiti, imam nekog kredita da propadne, a pare da ulozim u brasno i ulje.Rigoletto je napisao/la: ↑14 feb 2020, 06:55Citav Vc se mogo za mjesec dana odraditSviuodbranu je napisao/la: ↑14 feb 2020, 00:33Sansu da se nesto pitamo na ovim prostorima propustili smo 95 ,kada smo imali silu od 180 000 boraca naoruzani do zuba,i jedno 70 000 rezervista u vidu mlade vojske.
![]()
Nullius in verba
Hrvatska dize trošarine na cigare i alkohol. Kupit ću kombi i garažu u posušjuHeller je napisao/la: ↑14 feb 2020, 08:07Da se hoce zaratiti, imam nekog kredita da propadne, a pare da ulozim u brasno i ulje.Rigoletto je napisao/la: ↑14 feb 2020, 06:55Citav Vc se mogo za mjesec dana odraditSviuodbranu je napisao/la: ↑14 feb 2020, 00:33Sansu da se nesto pitamo na ovim prostorima propustili smo 95 ,kada smo imali silu od 180 000 boraca naoruzani do zuba,i jedno 70 000 rezervista u vidu mlade vojske.
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dze je rat i smrt tu su i pare.
Ti si mene ubio s tim dze, ne treba niko pucati u mene
Nema luđeg osjećaja nego otvoriti youtube nelogovan zaboravljajući da si nelogovan.
Na prvu se sje.beš kao šta je ovo u tri pi.čke materine, skrolaš kao manijak tražeći bar jedan prepoznatljiv video. Onda skontaš, odahneš, loguješ se.
5 minuta kasnije te pogodi kao grom da si skrolao kroz youtube trending i ono što ljudi najviše gledaju. Feels sad man.
Na prvu se sje.beš kao šta je ovo u tri pi.čke materine, skrolaš kao manijak tražeći bar jedan prepoznatljiv video. Onda skontaš, odahneš, loguješ se.
5 minuta kasnije te pogodi kao grom da si skrolao kroz youtube trending i ono što ljudi najviše gledaju. Feels sad man.
Dok vi palamoodite o ratovima, Vucko izgradi Bg
Bg na vodi je dobio prve 4 stambene kule:

Konacno ka visini krece i kula Bg na vodi koja ce biti najvisa zgrada i simbol grada (168 m).

Nedaleko od Bg na vodi u blizini mostarske petlje, nikla je prva i najmanja od 3 kule u sklopu kompleksa "Skyline Belgrade".

S druge strane Save na NBG je potpuno zavrsena kula Ušće 2 u sklopu trznog centra Ušće.

U bloku 65 isto na Novom Beogradu do pola visine je stigla i kula "West 65" koja ce biti druga najvisa zgrada u gradu (155 m).

Bg na vodi je dobio prve 4 stambene kule:

Konacno ka visini krece i kula Bg na vodi koja ce biti najvisa zgrada i simbol grada (168 m).

Nedaleko od Bg na vodi u blizini mostarske petlje, nikla je prva i najmanja od 3 kule u sklopu kompleksa "Skyline Belgrade".

S druge strane Save na NBG je potpuno zavrsena kula Ušće 2 u sklopu trznog centra Ušće.

U bloku 65 isto na Novom Beogradu do pola visine je stigla i kula "West 65" koja ce biti druga najvisa zgrada u gradu (155 m).

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, lol89 i 97 gostiju.