samoposmatram je napisao/la: ↑14 feb 2020, 10:37Vranjes vise zbog srpske politike se odrekao repke. Pritisak je politicki i na Cimirota. Svaka cast ako zaigra, ali razumijem i ocekujem da ce zbog povrede izostati.
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Maestro je napisao/la: ↑14 feb 2020, 10:40samoposmatram je napisao/la: ↑14 feb 2020, 10:37Vranjes vise zbog srpske politike se odrekao repke. Pritisak je politicki i na Cimirota. Svaka cast ako zaigra, ali razumijem i ocekujem da ce zbog povrede izostati.![]()
![]()
![]()
Sto se lik provali hahahahahahah
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
hajd ti samo posmatraj:-)samoposmatram je napisao/la: ↑14 feb 2020, 10:37Vranjes vise zbog srpske politike se odrekao repke. Pritisak je politicki i na Cimirota. Svaka cast ako zaigra, ali razumijem i ocekujem da ce zbog povrede izostati.
Kazu neki lik bio jutros u opstini u banovicima. Trazio dan zalost u vezi ogija. Kazu uputili ga u tuzlu na ljecenje.
Da znate ako vam je cudno sto nema @asd-a na forumu.
Da znate ako vam je cudno sto nema @asd-a na forumu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Drugacije nije ni smjelo biti.
Koliko su nam kriteriji srozani, kad nismo bili jednoglasni u poruci da za Vranjesa nema mjesta u reprezentaciji BiH?
Koliko su nam kriteriji srozani, kad nismo bili jednoglasni u poruci da za Vranjesa nema mjesta u reprezentaciji BiH?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali prolozook na EUUUURO je najbitnije, fudbalske velicine poput Misimovica , Vede i Spahica to nisu mogli a da neki cetalj to moze? Fudbalske neznalice ponovo na djelu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Navodno je Vranjes bio uzasno razocaran, jer ga Tili Guardiola nije uvrstio u svoje takticke zamisli.
Kazu da je to pravi razlog sto je odlucio da sve napusti
Kazu da je to pravi razlog sto je odlucio da sve napusti
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 14 feb 2020, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ok, nisam skuzio da sam uletio u prepucavanje izmedju pristalica i protivnika Vranjesa. Moj komentar nema veze sa mojim stavom prema njemu.
Komentarisem iskljucivo moguce razloge, zasto je odbio igrati.
Nevjerujem da na njega utice BHF, koji se jedva pojavi u Grckoj, jedino kad je odmor u pitanju, ili recimo u Vranjesevom rodnom gradu Banja Luci.
Cinjenica je da se srbi i hrvati spremaju za samostalnost. U tom kontekstu vidim i Vranjesevo ponasanje, koje je iskljucivo srpsko.
Kako stvari stoje, nevidim da ce Bajevic uspjeti sastaviti ekipu igraca koji igraju na prirodnim pozicijama. Kao drugo nevidim Dzeku i Pjanica kao igrace koji ce praviti razliku na terenu. Previse su okupirani u svojim klubovima.
Komentarisem iskljucivo moguce razloge, zasto je odbio igrati.
Nevjerujem da na njega utice BHF, koji se jedva pojavi u Grckoj, jedino kad je odmor u pitanju, ili recimo u Vranjesevom rodnom gradu Banja Luci.
Cinjenica je da se srbi i hrvati spremaju za samostalnost. U tom kontekstu vidim i Vranjesevo ponasanje, koje je iskljucivo srpsko.
Kako stvari stoje, nevidim da ce Bajevic uspjeti sastaviti ekipu igraca koji igraju na prirodnim pozicijama. Kao drugo nevidim Dzeku i Pjanica kao igrace koji ce praviti razliku na terenu. Previse su okupirani u svojim klubovima.
Zamislite neki njemacki, ruski, igrac istetovira adolfa, gebelsa i tu ekipu po tjelu, kaze to su legende, ikone, dobri ljudi, a onda neki debili od navijaca kazu sta ima veze sto to radi on je dobar igrac treba nam u reprezentaciji.
Isto za Vranjesa ima na tjelu isarane likove koji su autori mrznje i nacionalizma, mrznje prema drugima jer su drugacije nacije ili vjere, oni koji su toliko zlodjela napravili nasem bosnjackom narodu koji voli drzavu BIH za razliku od veceg broja srba i hrvata. I on se time dici i pozdravlja to, a mi treba da kazemo da nam takav treba u timu.
Pogotovo ovi debili iz dijaspore, pa u dijaspori si radi takvih i rata kojeg su isti poveli protiv tvog naroda.
Isto za Vranjesa ima na tjelu isarane likove koji su autori mrznje i nacionalizma, mrznje prema drugima jer su drugacije nacije ili vjere, oni koji su toliko zlodjela napravili nasem bosnjackom narodu koji voli drzavu BIH za razliku od veceg broja srba i hrvata. I on se time dici i pozdravlja to, a mi treba da kazemo da nam takav treba u timu.
Pogotovo ovi debili iz dijaspore, pa u dijaspori si radi takvih i rata kojeg su isti poveli protiv tvog naroda.
Mjau !
Ma sta znaju Mirsad Fazlagic, Miso Smajlovic, Faruk Hadzibegic i Mesa Bazdarevic. Puno je bitnije sta neki balavac sa tribine misli.
Sta znaju? Pa petarde primati sa svojim ekipama.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ako ovi Jugosloveni indoktrirani propagandom 'bratstva i jedinstva' kažu da genocidaš mora igrati, onda sigurno i tako mora biti!
Sranješ se sigurno ne vraća, tako da ne trebaš trošiti vrijeme majstoreTristan10 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 12:10Ma ja, A Mesa Bazdarevic igrao za BiH dok se neki nisu ni rodili. Sigurno njihov pogled na svijet je dosta zreliji od vecine.
Ne mora se ni vratiti. Indifferent sam, i da se vratio ne bih se rugao ljudima koji drugacije misle, i sad kad nije, sta je tu je. Jedino BiH reprezentacija gubi, ali eto, sira masa je presudila. A to da te boli briga sta ljudi misle koji su citav zivot u sportu opisuje i sto nemamo uspjeha, ne valja ovaj, ne valja onaj.Vucevich je napisao/la: ↑14 feb 2020, 12:14Sranješ se sigurno ne vraća, tako da ne trebaš trošiti vrijeme majstore. A boli me **** za mišljenje starih Jugoslovena i Titovih pionira.
Pa glavni razlog što nemamo uspjeha je upravo zbog toga što su nas ovi Jugosloveni vodili 20+ godinaTristan10 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 12:17Ne mora se ni vratiti. Indifferent sam, i da se vratio ne bih se rugao ljudima koji drugacije misle, i sad kad nije, sta je tu je. Jedino BiH reprezentacija gubi, ali eto, sira masa je presudila. A to da te boli briga sta ljudi misle koji su citav zivot u sportu opisuje i sto nemamo uspjeha, ne valja ovaj, ne valja onaj.
Je li forumska lakrdija tuguje za cetaljom i dalje kme kmeeeee, zovite ga neka vam sestre posjeti kmèeee 
NEMA NAZAD
Nije tacno. Nego je glavni razlog sto BiH nije ni blizu nekog dostojnog trenera izbacila od vremena Ex-Yu pa do danas. To je razlog.Vucevich je napisao/la: ↑14 feb 2020, 12:20Pa glavni razlog što nemamo uspjeha je upravo zbog toga što su nas ovi Jugosloveni vodili 20+ godinaTristan10 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 12:17Ne mora se ni vratiti. Indifferent sam, i da se vratio ne bih se rugao ljudima koji drugacije misle, i sad kad nije, sta je tu je. Jedino BiH reprezentacija gubi, ali eto, sira masa je presudila. A to da te boli briga sta ljudi misle koji su citav zivot u sportu opisuje i sto nemamo uspjeha, ne valja ovaj, ne valja onaj.![]()
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 24 gosta.