Jeste, jel to citas avaz

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeste, jel to citas avaz
Rodjak, evo ga upravo na Otoci ispred mene primi musteriju u taxi.
Kako ti je fin avatarTheIvicnjak je napisao/la: ↑14 feb 2020, 14:43Hadzic dovodi Hadzica. Nisu tu cista posla. Uprava vanka!
Na sta ?
Tepam mu malo
Nemoj da pustim svoj Cartel na tebe
Samo crnu hroniku
Dupovac ce mozda u prvih 11, zbog ove situacije sa Lazićem, a Miličević na zadnjeg veznog.Vjerujem da ce i Pidro uskoro vratiti, nadam se da ce protiv Goražda imati minutažu.O Krletu u prvih 11, suludo je pričati.robertkosar je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:24Kako pojedinci pisu gluposti!! Tko ce biti u prvih jedanaes. Cuj krle i dupe![]()
![]()
bordopoeta je napisao/la: ↑14 feb 2020, 11:09Denchi je napisao/la: ↑13 feb 2020, 23:42Samozdravlje je napisao/la: ↑13 feb 2020, 23:06U ovom sastavu bih ja poceo utakmicu u BL i jos 2-3 utakmice :
-----------------------------------------------------------Kovacevic
--------------------------------------Sabanovic - Serbecic - Milicevic - PIDRO
---------------------------------------------------------Djokanovic
-----------------------------------------------------------Susic
------------------------------------------- Oremus-----------------------Tatar
---------------------------------------------- ----- Zinedin - Rahmanovic
A evo sastava koji bi bio konkurentan u Evropi . One ekipe tipa Levski , Rapid , Videoton itd .
Ma dugo već "samozdr." nešto proziva Ahmeta, te star, te ne može on u Evropi te ovo te ono..., a čovjek među tri najbolja igrača lige. Dugo će vremena proći a mi nećemo imati ovkvog igrača (ni blizu?) na njegovoj poziciji. Izgleda da ga "samozdr." baš "ne miriše"![]()
Gospodine ne razumijes Ti kako mi mladi vidimo perspektivu FKS. Ova postavka je kao Barsina . Tik-tik - taka-taka , pa opet tika-taka .
Sto se Ahmeta tice rekao bih , samo nam ga dragi Bog poslao . Najjace pojacanje u postratnom periodu . Veci mi je i od Benke i Jajala zajedno .
Ahmetovic , Said , Skoro , Mackic ... su mi najdrazi igraci poslije agresije . Sem znanja imali su i nesto vise , pa bar na momenat .
Po meni Ahmet dok moze hodati bio bi vezan ugovorom za FKS i igrao , nekad starter , nekad zadnjih 30 min. , Zavisno od rezultata i protivnika.
Bez sale ova postava mi se cini vrh , a mozda je @fera u pravu , malo Akadmaca . S velikim postovanjem @Sz