Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH

Meni su oba ova dresa ljepsa od ove zadnje garniture koje meni lično iz nekog razloga nisu pasale.
Dosadasnja bijela garnitura je bila katastrofalna a plavi s lentom mi je bio negledljiv...mozda zbog izbora plave boje ili sta vec...jednostavno mi se nikako nije svidjao - znam da vecini jeste.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Za napaćene ne mora biti ljiljan ali daj nešto ovako.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hocemol i Neymara dobit uz ovakve dresoveDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:23
Za napaćene ne mora biti ljiljan ali daj nešto ovako.
Ugovor sklepan 10 dana pred prvenstvo, pripreme započeli u Legea dresovima sa kragnom, dobro smo išta dobili.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 feb 2020, 13:56Može se komotno reći da je adidas totalna katastrofa bila, ne tražimo puno brate mili. Dakle prvi dresovi na mundijalu, bukvalno trening oprema, majca za zagrijavanje:
I prestanite maštati o nekom posebnom dizajnu, to je rezervisano za određene i tjt. Pa u klupskom fudbalu najveći klubovi dobiju samo template dres.
Poput - Bjelorusije?Osim13 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:06Ugovor sklepan 10 dana pred prvenstvo, pripreme započeli u Legea dresovima sa kragnom, dobro smo išta dobili.
I prestanite maštati o nekom posebnom dizajnu, to je rezervisano za određene i tjt. Pa u klupskom fudbalu najveći klubovi dobiju samo template dres.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ko u svijetu kupuje dres BiH? hehehe. Ali nama da je stalo siguran sam da bi kvalitetne dizajne i dobili...
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
E pa tu je nažalost sav problem. Skoro se pričalo kako neke banalne stvari izgledaju amaterski, eto nedavno je bila ona šprdancija sa popisom pozvanih igrača kakvu su sliku izbacili na društvene mreže i sl.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:10Posebni dizajni idu za veća tržišta, takve divlje dizajne su dobili Nigerija, Japan, USA i drugi.
Ko u svijetu kupuje dres BiH? hehehe. Ali nama da je stalo siguran sam da bi kvalitetne dizajne i dobili...
Moglo se to vjerovatno i kroz ugovor nešto skontati al eto.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Čitav smo život u plain dresovima, jedino možda ovi sad aktuelni imaju nekih razlika i konkretno meni trenutni plavi je vrh.
Obično se taman pred baraž pusti nova oprema, plasirani da ih promoviraju na prijateljskim a ovi u baražu, ne znam kako će sad to ići.
Trenutno korisnika/ca: AA23, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, bavarian_bk, bavariapivo, Bejker, bhfanatic14, boki86, Bordo10, BordoArmy88, Bosanac90, Cautinho, celikmilan, CHR, Confiance, COYGBiH, Daduli, darker10, dzemil, eaglebvb09, ELDIABLO20, galia95, Giuseppe1, Grk1234, Hajdeee, haklamas, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, Jabroni, jasmin10, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Lecler, Ledara, leo1946, linethreader, ljevak, lol89, Lynx, marlostanf1eld, mercurial, MikiPirs, Mocvara1991, MrPink, Muumii, N3R3D, Nah1ddd, Oerde, PointBlank, Posejdon, RaZuti, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shategabri, StevieG8, TefalTava, TETRAPAK, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Vaya, Venom, VensanKasel, zastitaIdentiteta, zgembo89, zikerrz21 i 693 gosta.