FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admir74
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admir74 » 14 feb 2020, 15:45

**** sve iza, valja nam u ovu sezonu nastaviti....

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 14 feb 2020, 15:47

Ma kakav Rodin , taraba vazda bio.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2020, 15:48

Rodin prosjek od stopera, ništa bolji i ništa gori od mnogo njih koji su prodefilovali kroz klub zadnjih godina. Rasprava da li je Rodin bolji ili gori od Sipe i Keme samo govori o tome koliko su nam svi stoperi loši zadnjih godina, čast Danielu Graovcu koji je kombinacija Neste i Maldinija za sve njih.

Ove nove ne želim još da komentarišem, na prijateljskim su izgledali kao amateri al' yebo prijateljske, čekam ligu pa ću dati neki sud o njima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 feb 2020, 16:00

slika

slika

Osmankovic i Ramovic
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 feb 2020, 16:06

Manijakdolopate je napisao/la:
14 feb 2020, 15:26
Dobar nam Kemo ovakav kakav jeste, žalimo što neće produžiti, a ko fol Rodin bio solidan.
Bio je odličan igrač za ovu ligu, jedan od boljih štopera.
Bolji je od Kosorića i Miletića zajedno, nemojte da se džaba lažemo, jedino što je imao preveliku platu jer se onda vodila ta transfer bitka za njega pa se moralo najviše ponuditi.
Igrač koji je davao golove, koji se s kornera vrati začas, nije pravio kikseve, imao je građu, brzinu.
Dao je 3 gola ako se ne varam tad, što svi naši štoperi ove sezone nisu, još pogotovo u onakvoj ekipi gdje se nije znalo ni ko pije ni ko plaća.
Izvini brate, al nidje veze prica.
Rodin - Bakrać najgori tandem stopera u historiji Želje, gore nije moglo. Ne zna se koji je gorio bio. Zapravo lažem, Bakrać je gori ali jedva.
Yebeš par golova koje je dao, kad je defanzivno bio rupa bez dna. Kosorić i Osmanković su za njega igracine.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 14 feb 2020, 16:16

Radmilo87 je napisao/la:
14 feb 2020, 13:35
Moglo je bez posudba Osmanovica i Mehica, ocekivao sam uz Subasica da bi mogli dobivati vise šansi i prilika, ali šta je tu je, Amar zna najbolje
Ma dje ce igrat ppred Mese Dade Jamaka Boje i Mujezinovica. Bolje je Mehicu u Metalegheu da igra nego na zapadu kod nas.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 feb 2020, 16:21

LjoZee je napisao/la:
14 feb 2020, 16:00
slika

Gledaj Zaima sto je fokusiran na loptu :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 feb 2020, 16:22

Skida je pogledom

slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 feb 2020, 16:24

Gleda Hloptu, a nista ne vidi za njega zanimljivo :kafa:

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 14 feb 2020, 16:25

Sta je s tim krilom, sta se ceka...ako ce iko doci, ako nece daleko smo mi od titule sa Zajimom kao prvom opcijom.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 feb 2020, 16:26

Nasim konama da cestitam :ljepota:
8 komada konama u 2 puta.

slika

Edit: kanite se Zaima :stop: inace pravimo belaj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 14 feb 2020, 16:48

Realno nismo mi u mogućnosti igrace poput Ramovica i Osmankovica drzati po strani, prvo ih za nase uslove masno plaćati i jos ih drzati izvan tima, i to pogotovo u konstalaciji gdje se borimo na dva fronta a široke klupe realno nemamo, to je ravno pucanju sebi u koljeno u maratonu, zato njihovo vraćanje u tim nije bauk ni iznenađenje, i siguran sam da ce dobivati priliku da igraju, eh sad koliko i kada vjerovatno ce zavisiti od prve ekipe iz Antalije, kartona i povreda, ali da ce igrati hoce sigurno, prvi Sinan u kupu jer ćemo na to biti prinuđeni neigranjem Lendrića i vjerovatno Zeca

A evo izgleda i Sinan mijenja priču sa tim da mu je Željo mnogo dao više u životu nego što on može Želji, i kao čovjeku i sportisti, možda je i to neka naznaka da mu je došlo iz pakaša u vugla i da želi ponovo za sto
MIHAJLOVIĆ !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 feb 2020, 16:51

Radmilo87 je napisao/la:
14 feb 2020, 16:48
Realno nismo mi u mogućnosti igrace poput Ramovica i Osmankovica drzati po strani, prvo ih za nase uslove masno plaćati i jos ih drzati izvan tima, i to pogotovo u konstalaciji gdje se borimo na dva fronta a široke klupe realno nemamo, to je ravno pucanju sebi u koljeno u maratonu, zato njihovo vraćanje u tim nije bauk ni iznenađenje, i siguran sam da ce dobivati priliku da igraju, eh sad koliko i kada vjerovatno ce zavisiti od prve ekipe iz Antalije, kartona i povreda, ali da ce igrati hoce sigurno, prvi Sinan u kupu jer ćemo na to biti prinuđeni neigranjem Lendrića i vjerovatno Zeca

A evo izgleda i Sinan mijenja priču sa tim da mu je Željo mnogo dao više u životu nego što on može Želji, i kao čovjeku i sportisti, možda je i to neka naznaka da mu je došlo iz pakaša u vugla i da želi ponovo za sto
Nismo u stanju, ali onda su trebali ici na pripreme i normalno to obaviti s tim da nisu u prvom planu. Pripremljeni fizicki da uskoce kad zatreba i ok. Ovako ako ne produze, a nekad ulete pogotovo Sinan koji je vise realno potrebniji od Osmankovica onda nema smisla ni sklanjanje ni ovo sto nisu isli na pripreme.

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 14 feb 2020, 16:59

Ne mozes tolerisati neke stvari, to govorim iz ugla Amara, pogotovo u ovakvoj situaciji, kažnjeni su tim sto ih nisu poveli na pripreme i sto ih je Amar javno prozvao i naljepio, i to je to, sta drugo da se radi, ugovor raskinuti ali na našu štetu, izivljavati se na njima ko sto je prethodna uprava radila pojedincima ne ide ni to, a i ne prilici jednom Amaru, zato bolje ovako ih drzati, pustiti da treniraju i rade sa ekipom, i po potrebi da uskoce i pomognu, sve ostalo bi bilo štetno, kako po nas tako i njih, i na kraju svako svojim putem
MIHAJLOVIĆ !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 feb 2020, 17:06

Kaznjeni, a ponovo mogu igrati bilo u pojedinim situacijama ili malo cesce? Nisu oni tu kaznjeni vec mi jer nit su oni spremni jer nisu prosli pripreme cijele, Sinan nikakve, Osmankovic nesto u Medjugorju nit ce oni htjeti vjerovatno nakon ovog da pruze max. Sam Amar kaze da mu Sinan odnosno igrac kao Sinan treba, a realno zna i Sinan povuci rucnu. Svaki njegov ulazak u igru nije garant da ce donijet nesto ako ostane ovakva situacija sa ugovorima. On nama treba vec u Bijeljini da ne govorim u BL kad nema Lendrica jer jos nema i ne zna se kad ce krilo doci. Nek dodje nekad u ponedjeljak lupam kasno je za Bijeljinu, a opet krila Mujezinovic-Zajmovic :thumbdown:

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 14 feb 2020, 17:13

Realno za njihovu namjenu i ulogu koju ce imati to što nisu prošli pripreme i nije neki prevelik hendikep, jbg liga takva kakva jeste, da imaju kontinuitet treninga i rada sa ekipom dovoljno je, cist primjer je Štila prosle polusezone koji je u hodu kroz par kola stekao formu, opet kažem u situaciji smo kakvoj jesmo i ovo je najbolji mogući i logicni potez Amara, nema nam druge
MIHAJLOVIĆ !

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 feb 2020, 17:14

LjoZee je napisao/la:
14 feb 2020, 17:06
Kaznjeni, a ponovo mogu igrati bilo u pojedinim situacijama ili malo cesce? Nisu oni tu kaznjeni vec mi jer nit su oni spremni jer nisu prosli pripreme cijele, Sinan nikakve, Osmankovic nesto u Medjugorju nit ce oni htjeti vjerovatno nakon ovog da pruze max. Sam Amar kaze da mu Sinan odnosno igrac kao Sinan treba, a realno zna i Sinan povuci rucnu. Svaki njegov ulazak u igru nije garant da ce donijet nesto ako ostane ovakva situacija sa ugovorima. On nama treba vec u Bijeljini da ne govorim u BL kad nema Lendrica jer jos nema i ne zna se kad ce krilo doci. Nek dodje nekad u ponedjeljak lupam kasno je za Bijeljinu, a opet krila Mujezinovic-Zajmovic :thumbdown:
igrat pod rucnom moze samo u slucaju da je vec potpisao predugovor sa nekim. U suprotnom nema se sta cuvati. Naprotiv ima da daje 110% da bi se mogao prodati u sto bolji klub. Ako bude igrao pod rucnom, a nema nista dogovoreno onda moze u vrh glave otici u Celik, Slobodu. Mozda Zrinjski, jer su upoznati sa njegovim kvalitetama, ali vanka negdje, nema sanse.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 feb 2020, 17:20

Realno mi smo sebe ovdje zaebali. Prvo na vrijeme se nije dovelo krilo, a vidi se po Amaru da covjek trazi i da je svjestan da mu treba. I upravo zbog toga nama treba Ramovic koji nije prosao pripreme. Nikako mi nije logicno ovo sto je uradjeno za napad sto se tice pojacanja. Doveden je samo Lendric tu kao zamjena za Krpica, nema desnog krila vec je tu samo Subasic, a Zajmovic je planiran za dvije pozicije pa gdje zatreba. Lijevo imas samo Veselinovica i ovako da upadne Mujezinovic. Bas, bas los izbor i skucen prije svega.

Ermin je kvalitet i tu nema price, ali on dok se spremi bez da bude bilo kakav problem proci ce nekoliko kola.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 feb 2020, 17:30

Ljoze brate nastavak netreba ni citat sve si reko da se ne ponavlja.Stilic i sta dalje. Zaim nije ni za rezerve a ne neku opciju sta vam je ljudi. Mi cemo imat belaj sa realizacijom jer mi ni Lendric nije nesto nebi ga Zrinjski tek tako pustio. Kako ce nama valjat a njima posto visak. Mujezinovic nije ni, za klupe skroz tanak igrac ako su to opcije neznam. Zadovoljimo se tribinom i samaranjem lavora to bi bilo to za ovu sezone bice nam lakse.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 feb 2020, 17:36

A hajmo malo ovako, kako će Zrinjskom valjati Zec a mi ga se ovako lako riješili?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 44 gosta.