Ma reko da vidim jel ziv samoProbisvjet je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:13Iskreno drago mi je sto nisam u pravu bio. Moje javno izvinjenje.![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma reko da vidim jel ziv samoProbisvjet je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:13Iskreno drago mi je sto nisam u pravu bio. Moje javno izvinjenje.![]()
Ja ne znam sta ti radis na ovom forumu. U ove 2 godine nijedan pozitivan komentar od tebe vidio nisam, rđavom k.urcu i dlaka smeta. Znaci covjek govori u naredne 2 godine nemamo ambicija dok ne stanemo na noge, dok ne postanemo zdrav klub. Do prije 6 mjeseci srao sto su svi obecavali titule i kule, sad mu smeta kad neko nesto realno kaze. Sta hoces da kaze, osvajamo sljedece sezone ligu sa milion maraka budzeta? De malo promisli prije nego napisesProbisvjet je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:40Malo predsjednik posjeca na one sto odrzavaju WC na pijacama.
Filozofija u smislu samo da se rupa ne zastopa, a sto je daska pukla ili otpala to nema veze. Pa valjda moras staviti dasku da se moze sjesti i onda naplatiti.![]()
Ma dok neko ne bude vecinski vlasnik i bude nesto zelio da napravi, nama je da budemo obicni balvani na tribinama. Cuj da budemo razvojni klub.
Da razvijamo igrace za Zeljescar, Sarajevo, Zrinjski, Radnik, Borac... Pa nisi predsjednik agro kluba i rasadnika povrca i cvijeca. Zna se cilj u sportu.
Ja filozofije i kite.
Gdje pise to razvojni klub za timove iz nase lige, nesto nisam dobro procitao?Probisvjet je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:40Malo predsjednik posjeca na one sto odrzavaju WC na pijacama.
Filozofija u smislu samo da se rupa ne zastopa, a sto je daska pukla ili otpala to nema veze. Pa valjda moras staviti dasku da se moze sjesti i onda naplatiti.![]()
Ma dok neko ne bude vecinski vlasnik i bude nesto zelio da napravi, nama je da budemo obicni balvani na tribinama. Cuj da budemo razvojni klub.
Da razvijamo igrace za Zeljescar, Sarajevo, Zrinjski, Radnik, Borac... Pa nisi predsjednik agro kluba i rasadnika povrca i cvijeca. Zna se cilj u sportu.
Ja filozofije i kite.
Senad nije papak,on je papčina
Ne bi rekao sto nije na Tušnju, a kažem u Mramoru jer je tamo mnogo bolji teren i igrači bi mogli nešto i odigrati na pripremnoj utakmici. Na lošem terenu jos nakvašenom kišom jedino karambol mozemo da gledamo ali sta je tu je. Meni bi bilo logicnije da se igra u Mramoru utakmica nista više. @Mramore znas li ti zasto ne igramo u Mramoru tekmu?MMA075 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:34Da je se igrala u mramoru rekao bi sto nije na tusnju.sviunapad1010 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:15Zar se nije mogla odigrati utakmica s Radnikom u Mramoru barem. Cirkus bgm bolje odnose ima zeljo s Mramorom nego mi.
Nismo doveli nijednog provjerenog igrača pitanje je sta mogu. Saida penzionera ni ne računam.
Sve zavisi od toga kako uđemo u nastavak prvenstva i imeperativ su pobjede protiv Mladosti i Čelika kući. To ako ne uzmemo daj bože da se spasimo ispadanja.
Podržati ih treba i vjerujem da će biti tako posebno prva utakmica protiv Mladosti očekujem dobro ispunjen Tušanj. Do njih je ako bude borba na terenu raja će nastaviti da dolazi. Svima nam je preko glave qrcobolja igraca na terenu.
Usutio se Ivetic sta je s njim?
Eto bukinja blizu prepisas ga.
Tako je samo gledati konkretna djela. Za sada se čini u redu vidjeti ćemo dalje. Treba ih podržati u svakom slučaju.
Ne bih znao, nemam kontakta sa klubom već par mjeseci.sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:53Ne bi rekao sto nije na Tušnju, a kažem u Mramoru jer je tamo mnogo bolji teren i igrači bi mogli nešto i odigrati na pripremnoj utakmici. Na lošem terenu jos nakvašenom kišom jedino karambol mozemo da gledamo ali sta je tu je. Meni bi bilo logicnije da se igra u Mramoru utakmica nista više. @Mramore znas li ti zasto ne igramo u Mramoru tekmu?MMA075 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:34Da je se igrala u mramoru rekao bi sto nije na tusnju.sviunapad1010 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 22:15Zar se nije mogla odigrati utakmica s Radnikom u Mramoru barem. Cirkus bgm bolje odnose ima zeljo s Mramorom nego mi.
Nismo doveli nijednog provjerenog igrača pitanje je sta mogu. Saida penzionera ni ne računam.
Sve zavisi od toga kako uđemo u nastavak prvenstva i imeperativ su pobjede protiv Mladosti i Čelika kući. To ako ne uzmemo daj bože da se spasimo ispadanja.
Podržati ih treba i vjerujem da će biti tako posebno prva utakmica protiv Mladosti očekujem dobro ispunjen Tušanj. Do njih je ako bude borba na terenu raja će nastaviti da dolazi. Svima nam je preko glave qrcobolja igraca na terenu.
Usutio se Ivetic sta je s njim?
Eto bukinja blizu prepisas ga.
Pa de nadji ti pametnologu nekog da ulozi u klub u ovom stanju.Probisvjet je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:40Malo predsjednik posjeca na one sto odrzavaju WC na pijacama.
Ma dok neko ne bude vecinski vla nisnik i bude nesto zelio da napravi, nama je da budemo obicni balvani na tribinama. Cuj da budemo razvojni klub.
Ja filozofije i kite.
Pa ispade da Hodzic nije presao ni kod koga, nego produzio sa nama jos godinu dana?
Vidjet cemo odakle ce vracati dugove kad potrose pare od grada k.a.r.i.n.a velika ce onda da bude. Ulozis u ekipu ganjas evropu vece sanse da ce bljesnuti neki igrac kojeg mozes unovciti, odmah imas veci broj gledalaca i tako pravis novce a ne neki razvojni kurci palci. 100 **** godina nicega najnesposobnijeg fudbalskog kluba u drzavi sta je ne narednih 2, 5, 10, 50 godina nicega jer bitna je ideja.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:03Ja ne znam sta ti radis na ovom forumu. U ove 2 godine nijedan pozitivan komentar od tebe vidio nisam, rđavom k.urcu i dlaka smeta. Znaci covjek govori u naredne 2 godine nemamo ambicija dok ne stanemo na noge, dok ne postanemo zdrav klub. Do prije 6 mjeseci srao sto su svi obecavali titule i kule, sad mu smeta kad neko nesto realno kaze. Sta hoces da kaze, osvajamo sljedece sezone ligu sa milion maraka budzeta? De malo promisli prije nego napisesProbisvjet je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:40Malo predsjednik posjeca na one sto odrzavaju WC na pijacama.
Ja filozofije i kite.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.