Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel mu dala ili je vjerna djevojci ostala
Rudnik zlata ili rudnik blata kao npr Samir Radovac koji je po meni 3 puta bio talentiraniji od Andreja .Samozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:24Veliki broj Vas u Djokanovicu vidi dobrog zadnjeg veznog . Ja bih mu savjetovao da "skida" igru Pjanica . Malo smijesno , znam da nije ni blizu tom nivou , ali ni igraci PL nisu do clanaka onim iz Italije . Naravno da ce ponekad pogrijesiti i da je ta pozicija bas zahtjevna i rizicna , ali ne znaci da cemo poslije svake greske primiti gol . Treba istrpiti tog momka max. , mogao bi biti rudnik zlata . Valja rizikovati , bez rizika nema hajra .
U kojem svijetu je bio talentovani Ji?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:26Rudnik zlata ili rudnik blata kao npr Samir Radovac koji je po meni 3 puta bio talentiraniji od Andreja .Samozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:24Veliki broj Vas u Djokanovicu vidi dobrog zadnjeg veznog . Ja bih mu savjetovao da "skida" igru Pjanica . Malo smijesno , znam da nije ni blizu tom nivou , ali ni igraci PL nisu do clanaka onim iz Italije . Naravno da ce ponekad pogrijesiti i da je ta pozicija bas zahtjevna i rizicna , ali ne znaci da cemo poslije svake greske primiti gol . Treba istrpiti tog momka max. , mogao bi biti rudnik zlata . Valja rizikovati , bez rizika nema hajra .
Neka on skida igru Cimirota, za Pjanica nema predispozicija, šut, asist, pregled igre, vizija, kreativnost..nista od toga nemaSamozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:24Veliki broj Vas u Djokanovicu vidi dobrog zadnjeg veznog . Ja bih mu savjetovao da "skida" igru Pjanica . Malo smijesno , znam da nije ni blizu tom nivou , ali ni igraci PL nisu do clanaka onim iz Italije . Naravno da ce ponekad pogrijesiti i da je ta pozicija bas zahtjevna i rizicna , ali ne znaci da cemo poslije svake greske primiti gol . Treba istrpiti tog momka max. , mogao bi biti rudnik zlata . Valja rizikovati , bez rizika nema hajra .
Samozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:08bordopoeta je napisao/la: ↑14 feb 2020, 11:09Denchi je napisao/la: ↑13 feb 2020, 23:42
Gospodine ne razumijes Ti kako mi mladi vidimo perspektivu FKS. Ova postavka je kao Barsina . Tik-tik - taka-taka , pa opet tika-taka .
Sto se Ahmeta tice rekao bih , samo nam ga dragi Bog poslao . Najjace pojacanje u postratnom periodu . Veci mi je i od Benke i Jajala zajedno .
Ahmetovic , Said , Skoro , Mackic ... su mi najdrazi igraci poslije agresije . Sem znanja imali su i nesto vise , pa bar na momenat .
Po meni Ahmet dok moze hodati bio bi vezan ugovorom za FKS i igrao , nekad starter , nekad zadnjih 30 min. , Zavisno od rezultata i protivnika.
Bez sale ova postava mi se cini vrh , a mozda je @fera u pravu , malo Akadmaca . S velikim postovanjem @Sz![]()
![]()
![]()
Nadam se ovo prvo . Cini mi se da menadzer Djokanovica ima drugacije vidjenje . Neko je ovdje pisao o menadzeru i njegovim zahtjevima za Djokanovica . Sto se Samira tice , kao dijete , najmanje je kriv . Kapitensku traku i teret popularnosti nije mogao iznijeti. Asistencija za Krstu na Grbavici nas je sve bacila u trans , nazalost ... . Grad Sarajevo je ovo kuknjava .Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:26Rudnik zlata ili rudnik blata kao npr Samir Radovac koji je po meni 3 puta bio talentiraniji od Andreja .Samozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:24Veliki broj Vas u Djokanovicu vidi dobrog zadnjeg veznog . Ja bih mu savjetovao da "skida" igru Pjanica . Malo smijesno , znam da nije ni blizu tom nivou , ali ni igraci PL nisu do clanaka onim iz Italije . Naravno da ce ponekad pogrijesiti i da je ta pozicija bas zahtjevna i rizicna , ali ne znaci da cemo poslije svake greske primiti gol . Treba istrpiti tog momka max. , mogao bi biti rudnik zlata . Valja rizikovati , bez rizika nema hajra .
Pantelija je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:30U kojem svijetu je bio talentovani Ji?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:26Rudnik zlata ili rudnik blata kao npr Samir Radovac koji je po meni 3 puta bio talentiraniji od Andreja .Samozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:24Veliki broj Vas u Djokanovicu vidi dobrog zadnjeg veznog . Ja bih mu savjetovao da "skida" igru Pjanica . Malo smijesno , znam da nije ni blizu tom nivou , ali ni igraci PL nisu do clanaka onim iz Italije . Naravno da ce ponekad pogrijesiti i da je ta pozicija bas zahtjevna i rizicna , ali ne znaci da cemo poslije svake greske primiti gol . Treba istrpiti tog momka max. , mogao bi biti rudnik zlata . Valja rizikovati , bez rizika nema hajra .
Pa radova ima pluca za 30 min. Ovaj ima pluca za 180... I tu odmah usporedbe zavrsavaju.
Momka prate dva kluba iz serije A od 16. Godine.
CZ ga ganja la, a Srbija ga htjela u mladu repku. I svi slijepi. On ce biti nasa najveca prodaja zapamti dobro.
Pa sta ima pluca i to je to on po meni nista nije pokazao posebno ako pratimo iste utakmice i istog igraca da bi se dizao u nebesa kao neki talenat ,Pidro je za njega svemirski brod u svakom smislu i njega cemo najbolje unovciti,a Radovac je pokazao i kapitensku dobio poslije je pad uslijedio .Pantelija je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:30U kojem svijetu je bio talentovani Ji?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:26Rudnik zlata ili rudnik blata kao npr Samir Radovac koji je po meni 3 puta bio talentiraniji od Andreja .Samozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:24Veliki broj Vas u Djokanovicu vidi dobrog zadnjeg veznog . Ja bih mu savjetovao da "skida" igru Pjanica . Malo smijesno , znam da nije ni blizu tom nivou , ali ni igraci PL nisu do clanaka onim iz Italije . Naravno da ce ponekad pogrijesiti i da je ta pozicija bas zahtjevna i rizicna , ali ne znaci da cemo poslije svake greske primiti gol . Treba istrpiti tog momka max. , mogao bi biti rudnik zlata . Valja rizikovati , bez rizika nema hajra .
Pa radova ima pluca za 30 min. Ovaj ima pluca za 180... I tu odmah usporedbe zavrsavaju.
CZ ga ganja la, a Srbija ga htjela u mladu repku. I svi slijepi. On ce biti nasa najveca prodaja zapamti dobro.
Jesi ok ti drugHordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:46Pa sta ima pluca i to je to on po meni nista nije pokazao posebno ,Pidro je za njega svemirski brod u svakom smislu i njega cemo najbolje unovciti,a Radovac je pokazao i kapitensku dobio poslije je pad uslijedio .Pantelija je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:30U kojem svijetu je bio talentovani Ji?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:26
Rudnik zlata ili rudnik blata kao npr Samir Radovac koji je po meni 3 puta bio talentiraniji od Andreja .
Pratili su mnogi mnoge pa na kraju nista ,jadovca zenit pa na kraju nista .
Cimirota nisam nabrojao medju 4 najdraza pojacanja , samo zato sto ga smatram "nasim" . Veliki igrac i zahvalan covjek .belosevic23 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:30Neka on skida igru Cimirota, za Pjanica nema predispozicija, šut, asist, pregled igre, vizija, kreativnost..nista od toga nemaSamozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:24Veliki broj Vas u Djokanovicu vidi dobrog zadnjeg veznog . Ja bih mu savjetovao da "skida" igru Pjanica . Malo smijesno , znam da nije ni blizu tom nivou , ali ni igraci PL nisu do clanaka onim iz Italije . Naravno da ce ponekad pogrijesiti i da je ta pozicija bas zahtjevna i rizicna , ali ne znaci da cemo poslije svake greske primiti gol . Treba istrpiti tog momka max. , mogao bi biti rudnik zlata . Valja rizikovati , bez rizika nema hajra .
Nek poradi na onome sto zna da bude jos bolje a to je defanziva u veznoj liniji
Mudro zboris, momcino, vrlo mudro...RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:32Samo što andreja vodi zdrav život
a ne kao radovac shisha momak
Vanja8 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:13Mudro zboris, momcino, vrlo mudro...RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:32Samo što andreja vodi zdrav život
a ne kao radovac shisha momak![]()
A zapravo htjedoh ti reci , vala neka si mu rekao, ali necu, neka, drugi putRajaBa1983 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:15Vanja8 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:13Mudro zboris, momcino, vrlo mudro...RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:32Samo što andreja vodi zdrav život
a ne kao radovac shisha momak![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.