Rekao je PO a ne finalna serija
A Lakersi ispadaju u drugoj rundi
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Rekao je PO a ne finalna serija
Jbm mu miša,ako je izvjesno ko ce igrat u finalu onda je logicno da ni PO nije pretjerano zanimljiv.Ukljuci malo logiku medenice.
Kazem ti, lakersi ispadaju u drugoj rundi, kako je onda izvjesno? Isto tako, rekao je da ce PO biti zanimljiv, dosta vise zanimljivih utakmica nego u prijasnjim, to je isto bitno nekom ko prati NBA a ne samo jednog igraca
LAC ako izvuce 7 utakmica protiv LAL ja cu go trcat od Skenderije do Otoke.Mozda ce na istoku biti par dobrih serija jer ima dosta izjednacenih ekipa.2016 si imo nekoliko dobrih serija i najbolje finale ikad.Nema sanse da ovaj PO bude bolji od tog.JHam je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:14
Kazem ti, lakersi ispadaju u drugoj rundi, kako je onda izvjesno? Isto tako, rekao je da ce PO biti zanimljiv, dosta vise zanimljivih utakmica nego u prijasnjim, to je isto bitno nekom ko prati NBA a ne samo jednog igracaJel bolje gledati kako LACi deru LALe u 7 utakmica, ili kako ih GSW dere u max 5?
Slažem se. Podsjeća me na napad OKC-a od prije par godina. Dosta statično, bez neke fluidnosti. Kvalitet je neosporan ali taj stil igre može biti vrlo problematičan.
Ti trebas nauciti citati.To pod jedan.Ja nikada nisam bio pljuvac Kawhievih IGRACKIH kvaliteta.Pljuvac sam njega kao osobe i njegovog kampa.Klasa mu se ne moze sporiti,makar igrao na Marsu.BuffonGigi je napisao/la: ↑14 feb 2020, 14:17Hoces se ti odluciti jednom da li si protiv Kavaija, za Kavaija ili sta? Isto tako od forumasa kojeg su zvali "Pop kaze", pretvori se u najveceg pljuvaca doticnog. Sta se dogadja s tebe?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 feb 2020, 13:07E cuj to sto su LAC prvi favoriti za prsten nije zasluga Kawhia vec dvojca s klupe.![]()
Pa sto onda nisu bili favoriti i prosle godine??![]()
Dvojac s klupe je igrao na istom nivou...
Da su Klipe ovisile o Kawhiju i njegovih 55-60 utakmica ove sezone, brzo bi se sampionske ambicije zavrsile. Ne kaze ovdje niko da on nije najbolji igrac LAC, samo da je klupa ta koja ih razlikuje od ostalih jakih timova. Ne znam da li je to mnogo tesko shvatiti?
Bas me zanima sto ne ubacise raptorse koji su bolje rangirani od 2 navedene ekipe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.