Cimirota nisam nabrojao medju 4 najdraza pojacanja , samo zato sto ga smatram "nasim" . Veliki igrac i zahvalan covjek .belosevic23 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:30Neka on skida igru Cimirota, za Pjanica nema predispozicija, šut, asist, pregled igre, vizija, kreativnost..nista od toga nemaSamozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:24Veliki broj Vas u Djokanovicu vidi dobrog zadnjeg veznog . Ja bih mu savjetovao da "skida" igru Pjanica . Malo smijesno , znam da nije ni blizu tom nivou , ali ni igraci PL nisu do clanaka onim iz Italije . Naravno da ce ponekad pogrijesiti i da je ta pozicija bas zahtjevna i rizicna , ali ne znaci da cemo poslije svake greske primiti gol . Treba istrpiti tog momka max. , mogao bi biti rudnik zlata . Valja rizikovati , bez rizika nema hajra .
Nek poradi na onome sto zna da bude jos bolje a to je defanziva u veznoj liniji
Ipak cu reci da Cimirot se igrao po Trebinju , a Djokanovic upisao 22 nastupa za FKS i zabio 2 gola (iskreno ne znam kome , pise na tm)sa 18 g.
Nek "skida" Pjanica , doci ce na nivo Cimirota sigurno . Mozete se ljutiti , ali sa 18 god. je puno veci potencijal od dragog nam Cimija .