Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jedva čekam sad Senada i atmosferu kao da je već zapucalo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nema potrebe za tim ali ako mogu veliki gradovi da nikom ne smeta mozemo i mi.Ne bi imao nikakav problem da i u rodnom gradu postoje oba simbola kao neki oltar mimo vjerski objekataVolimTz je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:29https://www.klix.ba/vijesti/bih/nacelni ... /200214103
Zamislite da Bosnje urade kameni mjesec i zvijezdu na kuli u Srebreniku, Tesnju, Travniku ...![]()
Sta Hrvati sa foruma misle o ovome ? Meni je ovo retardirano.
Mi u parku imamo 3 spomenika...dva su zrtvama zadnjeg rata ako se ne varam jedan je za "hrvate" a drugi za "bosnjake".
3 spomenik je msm iz onog rezima
Nije poenta u simbolu već u tome gdje je isti postavljenRosicky je napisao/la: ↑14 feb 2020, 18:31Nema potrebe za tim ali ako mogu veliki gradovi da nikom ne smeta mozemo i mi.Ne bi imao nikakav problem da i u rodnom gradu postoje oba simbola kao neki oltar mimo vjerski objekataVolimTz je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:29https://www.klix.ba/vijesti/bih/nacelni ... /200214103
Zamislite da Bosnje urade kameni mjesec i zvijezdu na kuli u Srebreniku, Tesnju, Travniku ...![]()
Mi u parku imamo 3 spomenika...dva su zrtvama zadnjeg rata ako se ne varam jedan je za "hrvate" a drugi za "bosnjake".
3 spomenik je msm iz onog rezima![]()
Aha nisam na to obratio pažnjuOsim13 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 18:33Nije poenta u simbolu već u tome gdje je isti postavljenRosicky je napisao/la: ↑14 feb 2020, 18:31Nema potrebe za tim ali ako mogu veliki gradovi da nikom ne smeta mozemo i mi.Ne bi imao nikakav problem da i u rodnom gradu postoje oba simbola kao neki oltar mimo vjerski objekataVolimTz je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:29https://www.klix.ba/vijesti/bih/nacelni ... /200214103
3 spomenik je msm iz onog rezima![]()
Ma to je izdrkavanje klasično za nas.
- Fantasista
- Kontakt:
Evo dragiše opet 
Forsiranje ovakvog blagdana te samo napravi nesretnog
Ovi sto rade za 500km moraju danas izdvojit petinu plate da bi izveli sebe i partnericu a oni koji su sami nesretni su radi toga
5% ljudi je bez pritiska.
- ASD
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kapitalisticki blagdan maybe
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta si kupio zeni?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Samo da se ne puca
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Malo je to, predao Bake papire za vizu pa ceka, hoce na plavu kartu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Grob te yebo 102836281 filmskih kanala sve kad sastaviš u jedno nema kvalitetnog contenta. Smrt televiziji.
Ja sam za Valentinovo ženi platio frizuru, 70km...a žice za bass gitaru 49km..omladino, učite....kosa na prvom mjestu pa onda žice
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...