The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: The Ring (sve o boksu)
Svaki forumaš ima pravo upozoriti. Da li ukazati samoj osobi koja trolla temu drugim sportom ili to uraditi tako što će post prijaviti moderatoru.
Kako si prošao antibot pitanje?
Kako si prošao antibot pitanje?
- branimir85
- Kontakt:
krofna ne budi probusena krofna,postoji tema za kickbox,a ti odgovori na osobnoj razini su ti na razini pristavog klinje. 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Baiserbranimir85 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 17:58krofna ne budi probusena krofna,postoji tema za kickbox,a ti odgovori na osobnoj razini su ti na razini pristavog klinje.![]()
Show me your donuts 0 0
- ASD
- Kontakt:
Joyce i Huck boksaju za EBU titulu. Priča se da bi Hrgović mogao upasti umjesto Hucka.
Ipak Joyce vs. Dubois 11. aprila za titulu prvaka Britanije. Vrlo interesantan meč, riskantan za obojicu.
- ASD
- Kontakt:
Uh. Veoma riskantno. Oba jako ambiciozna. Mogle bi dobre pare leći obojici.
Mislim da će 2020. biti dosta zanimljiva što se tiče teške kategorije u boksu i nadam se da će od ove godine elita početi da se bori sa elitom, jer smo to rijetko viđali u prethodnim godinama. Očekujem pored ovih već službeno potvrđenih, Wilder-Fury i Joyce-Dubois, da vidim i one o kojima se piše:
Joshua-Pulev
Usyk-Chisora
Whyte-Ruiz
Nadam se što više borbi između top 15-20, nažalost boks je boks i teško se ugovaraju takvi mečevi ali ima dosta zanimljivih teškaša koji se bore većinom sa klasom ispod i to je ono što ne valja u profi boksu, rijetko se nađu dva borca iste klase u ringu.
Joshua-Pulev
Usyk-Chisora
Whyte-Ruiz
Nadam se što više borbi između top 15-20, nažalost boks je boks i teško se ugovaraju takvi mečevi ali ima dosta zanimljivih teškaša koji se bore većinom sa klasom ispod i to je ono što ne valja u profi boksu, rijetko se nađu dva borca iste klase u ringu.
- majestic24
- Kontakt:
Sta mislite kako ce proci mec Fury -Wilder?? Ja licno mislim da ce Furry morati dobro ga namlatili ako zeli pobjediti. Jer ipak je wilder na domacem terenu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jako teška borba za ocjeniti jer sa jedne strane imaš Wildera koji jednim udarcem može da završi meč. Otprilike se sve vidjelo u prvom meču ko kako može da pobjedi ovog drugog. Po meni, možda i navijački, ali mislim da će Wilder da dobije nokautom. Fjuri mi nekako ne izgleda toliko posvećeno boksu, promjena trenera pa stalno povezivanje sa prelaskom u MMA ne čini mi se nešto stabilan, dok je Wilder čini mi se potpuno u tome i ide završiti još jedan nedovršen posao. Po meni 60-40 za Wildera, naravno Fjuri jeste tehnički odličan i ako bude spremniji nego prošli put može pobjediti, samo ne smije dozvoliti da naleti na Wilderovu desnicu ponovo, ali isto tako mislim da Wilder može bolje od njihove prošle borbe. Fjurijeve priče o nokautu u 2. rundi ne uzimam za ozbiljno jer nema on taj KO power za Wildera.
- ASD
- Kontakt:
Klitschko mi po ovim intervjuima djeluje da bi se mogao vratiti bar još jedan meč.
-
- Kontakt:
Neka se ne sramoti. Dobio je porcije kada je naletio na sebi ravne ...
- ASD
- Kontakt:
Čuj dobio porciju. S 42. godine dominirao u bodovima i slao protivnika na bod. Daleko je to od sramoćenja.
Inače, za mjesec puni 44. Realno, takav profesionalac može komotno i s 50 boksati na vrhunskom nivou.
Inače, za mjesec puni 44. Realno, takav profesionalac može komotno i s 50 boksati na vrhunskom nivou.
Za Fjurija ne mogu reći, jer je baš loš match up za Klitschka, ali AJ-a bi u onom meču malo mlađi i malo agresivniji Klitschko dobio sigurno, imao ga je i ovako, ali mu je dopustio da se odmori i pogriješio.
- ASD
- Kontakt:
Protiv Furya je odradio loš meč. Siguran sam da bi se u revanšu ispravio.
Mislim da bi mlađi Klitschko puno manje prostora Joshui dao za nokaut. U tom meču se realno mogla vidjeti velika razlika u kvalitetu između ta dva boksera, iako je Klitschko bio u godinama.
Mislim da bi mlađi Klitschko puno manje prostora Joshui dao za nokaut. U tom meču se realno mogla vidjeti velika razlika u kvalitetu između ta dva boksera, iako je Klitschko bio u godinama.
-
- Kontakt:
Protiv trenutnih ne moze svojom taktikom drzi na distanci i pomalo nacinji, a tako je radio sve meceve zadnjih godina. AJ je imao na podu, al bas iz gore navedenog razloga mu dopustio da ovaj dođe sebi i zavrsi on na podu. Sa Furyjem je cijeli mec protekao na taj nacin i izgubi jer i Fury moze tako. Anthonya bi dobio u revansu jer ovaj nije sampion, a to ce dokazati ako dođe do obracuna sa Furyjem ili Wilderom. Dok u mecu sa Furyem zavrsilo bo isto kao i prvi put. .
- ASD
- Kontakt:
https://sportsport.ba/magazin/poznati-b ... lCFuGTAKng
Do ovog momenta, jedan meni veoma drag bokser.

Do ovog momenta, jedan meni veoma drag bokser.
Jel moguće da niko kod nas ne prenosi Wilder-Fury 2?
Fury je upravo dobio fana.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.