FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Polako molim vas sa Andrejom jer bez razloga stavljate pritisak na njega s tim dizanjem i furanjem kako je on vakav,nakav, prati ga seria a i ostale gluposti....
Ne tako davno su ovde dolazili likovi i pisali pjesme i bajke o nedimu, kako je vakav nakav, kako mu samo treba mjesto u prvih 11 da razvali i malo mu milja plata samo ga to sprijecava i ostale bajke....momak igra srcem, bori se za dres ali je jos daleko od prve 11-ke i ne cini mu se usluga sto se nasilu forsira u ekipu i postave....treba da sazrije i treba nastavit dobijat minutazu i treba da radi sada ima i s kim....kada bude apsolvirao ovu ligu moze napraviti transfer, a jos je nekoliko sezona od toga...
Svi ti klubovi daju sicu za mlade igrace uzimaju na kolicinu da se pokriju pa jedan od 30 ako se probije isplati im se....a sitni menadzeri samo gledaju sebe....
Ne tako davno su ovde dolazili likovi i pisali pjesme i bajke o nedimu, kako je vakav nakav, kako mu samo treba mjesto u prvih 11 da razvali i malo mu milja plata samo ga to sprijecava i ostale bajke....momak igra srcem, bori se za dres ali je jos daleko od prve 11-ke i ne cini mu se usluga sto se nasilu forsira u ekipu i postave....treba da sazrije i treba nastavit dobijat minutazu i treba da radi sada ima i s kim....kada bude apsolvirao ovu ligu moze napraviti transfer, a jos je nekoliko sezona od toga...
Svi ti klubovi daju sicu za mlade igrace uzimaju na kolicinu da se pokriju pa jedan od 30 ako se probije isplati im se....a sitni menadzeri samo gledaju sebe....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nema vise dovodzenja indijanci
Kakav ba sad izet hljeba vam. Sreca pa ce se sve nocas okoncati. Ko izmislja takva imena? Jel gdje se oznacio u Sarajevu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Prvi post , prvi lajk

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Ma izet je Naš

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- feniksptica
- Kontakt:
To sta Izet kaze i gdje se oznacava je nebitno. Pratite Lejlu sve ce se znat
kuknjava

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2020, 19:28Hohohohohohoho vec je na 70 gostiju se popelo
Nista vam necu reci,samo ce se kazati
Nemoj mi @Vanja8 bizzija opet pustati,ovaj put nista ne znam![]()
![]()

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Halooooooo?!?!
- ElCartel11
- Kontakt:
Metnem ti ga malo 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Op, imamo i yebanih

Dje ovaj Morto, da ne cuva da se kancelarija Kantonalnog fudbalskog Saveza, ne zatvori do 00:00...???
-
- Kontakt:
E ja svakakvih gluposti ovdje... čuj sta je to Andrej pokazao
Nemojte zapocinjat opet euforiju mnogi to veceras ne bi prezivjeli

Nemojte zapocinjat opet euforiju mnogi to veceras ne bi prezivjeli

Neki strumf baca kost, krivo mu sto je Ramovic prikljucen ekipi strumfova.
..... ti tetki.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma de ba brate ne mozes za Andreja nikako ono reci. Momak sa 18-19 godina igra jednu od najzahtjevnijih pozicija u timu i u fudbalu opcenito.
Sa ogromnim samopuzdanjem igra kao da ima 400 utakmica u nogama. Nema nabijanja nema petljanja i meljanja lopte, odigra pas iznese je fino. A snage ima za 200 minuta. Sta ocekivati vise od momka sa 18 godina ?
Ne moze biti Pirlo jbt. Ljudi pisu svakakve gluposti
O cemu ti ?ajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2020, 20:38Ma de ba brate ne mozes za Andreja nikako ono reci. Momak sa 18-19 godina igra jednu od najzahtjevnijih pozicija u timu i u fudbalu opcenito.
Sa ogromnim samopuzdanjem igra kao da ima 400 utakmica u nogama. Nema nabijanja nema petljanja i meljanja lopte, odigra pas iznese je fino. A snage ima za 200 minuta. Sta ocekivati vise od momka sa 18 godina ?
Ne moze biti Pirlo jbt. Ljudi pisu svakakve gluposti
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, bordobijeli, crnehorde, Lecler, N3R3D, napoleon72, pierce, r3m1, samoFKS i 68 gostiju.