Def imamo jaču ekipu ali i konkurenti su se pojačali. Protiv Slobode prva utakmica će puno toga reći.
FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Perica Ivetic..Wolffire je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:22Hoćemo imenaL' Imperator je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:09A jeste zapeli za tu Srbiju. Nije čovjek iz Srbije već iz jedne od najuređenijih zemalja na svijetu.![]()
- L' Imperator
- Kontakt:
#samoRudar #zauvijek
Ma Solba ce imati dobru ekipu u nastavku..Ekipa otputovala u Mostar i sutra igra protiv Veleza..LEGIJA ide u Tuzlu..puno dobrih informacija...
- L' Imperator
- Kontakt:
Pošto sam dobio informaciju da se transfer završava, evo napisat ću samo inicijale jer glupo je da negdje drugo bude objavljeno prije nego što to uradi zvanična stranica kluba.Wolffire je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:22Hoćemo imenaL' Imperator je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:09A jeste zapeli za tu Srbiju. Nije čovjek iz Srbije već iz jedne od najuređenijih zemalja na svijetu.![]()
Momak je bio kapiten ove ekipe iz koje dolazi, ali su ispali u drugu ligu, a on ne želi igrati drugu ligu.
Inicijali: K.H.

#samoRudar #zauvijek
Ma salio sam se ali hvala za inicijale. Idemo po bodove u Tuzlu.L' Imperator je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:21Pošto sam dobio informaciju da se transfer završava, evo napisat ću samo inicijale jer glupo je da negdje drugo bude objavljeno prije nego što to uradi zvanična stranica kluba.Wolffire je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:22Hoćemo imenaL' Imperator je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:09
A jeste zapeli za tu Srbiju. Nije čovjek iz Srbije već iz jedne od najuređenijih zemalja na svijetu.![]()
Momak je bio kapiten ove ekipe iz koje dolazi, ali su ispali u drugu ligu, a on ne želi igrati drugu ligu.
Inicijali: K.H.![]()
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma ništa.

Nadam se samo da se nije nešto zakomplikovalo jer sam očekivao da će dosad biti predstavljen.

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
......................................Velić.........................................
Nikolić..........Isaković.........Sadiku/M.Nikolić.......K.H.
....................................Mirkov........................................
...................Hiroš/Pezer...........Dedić............................
........Fanimo.................................................Zakaria.....
...............................Hadžić/Marić.................................

....................................Mirkov........................................

#samoRudar #zauvijek
To je ta ekipa za sigurno i mirno proljeće.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Samo mjesta zamijeniti Zakariu i Mariću.L' Imperator je napisao/la: ↑14 feb 2020, 19:50......................................Velić.........................................
![]()
![]()
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Drago mi je što se Legija vraća na tribine. Sad ste najpotrebniji klubu!
U znak podrške i ja sam naručio člansku kartu i majicu, ali nisam stigao preuzeti sad kad sam bio na odmoru pa ću u martu, ako Bog da.
#samoRudar #zauvijek
Svaka čast ljudinoL' Imperator je napisao/la: ↑14 feb 2020, 21:49Drago mi je što se Legija vraća na tribine. Sad ste najpotrebniji klubu!
U znak podrške i ja sam naručio člansku kartu i majicu, ali nisam stigao preuzeti sad kad sam bio na odmoru pa ću u martu, ako Bog da.

- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Pozitivno si nas iznenadio stvarno mnogo puta. Hvala ti što si takav.L' Imperator je napisao/la: ↑14 feb 2020, 21:49Drago mi je što se Legija vraća na tribine. Sad ste najpotrebniji klubu!
A onaj K.H. je iz Japana, jel tako ? : ) (ti reče najurednija država), a i dobro bi nam došao, nismo nikad imali japanca u ekipi,
da se i mi malo klinčimo : )
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Keisuke Honda znaci

- L' Imperator
- Kontakt:
Evropska država je u pitanju.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑14 feb 2020, 22:31Pozitivno si nas iznenadio stvarno mnogo puta. Hvala ti što si takav.
A onaj K.H. je iz Japana, jel tako ? : ) (ti reče najurednija država), a i dobro bi nam došao, nismo nikad imali japanca u ekipi,
da se i mi malo klinčimo : )

Ništa izgleda od njega ni večeras, ali slobodan je igrač pa neće biti problem ni za dan-dva da potpiše.

#samoRudar #zauvijek
Švedska.
Ja jbt dajte onda to ime izbacujete hintove kao da je neki kviz.
Samoglasnik A?
Samoglasnik A?
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Prema posljednjim informacijama koje imam, pristao je na uslove koji su mu ponuđeni. U nedjelju bi trebao sletiti u BiH, a ako sve bude uredu sa papirologijom, imaće pravo nastupa već protiv Slobode.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Jedna loša vijest: Dedić i Hiroš imaju kartone i neće igrati protiv Slobode.
Dobra vijest: Sad ste toliko jaki da se njihov izostanak neće ni osjetiti.
Dobra vijest: Sad ste toliko jaki da se njihov izostanak neće ni osjetiti.

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.