Znam da je zezancija ali dzaba sve, opet sam posjetio sve moguce portale i stranice da provjerim. Jače je od meneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2020, 22:55Izet Hajrović je novi igrač FK Sarajeva!
Eto vidite da nisam lagao![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam da je zezancija ali dzaba sve, opet sam posjetio sve moguce portale i stranice da provjerim. Jače je od meneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2020, 22:55Izet Hajrović je novi igrač FK Sarajeva!
Eto vidite da nisam lagao![]()
Tik takfeniksptica je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:09Jos 50 minuta..samo hajc hajc
treba iskoristit vrijeme
Sjećaš se ba onog Španca iz Reala kad je video snimio, nudi se da nas preuzme?AngelDiMaria je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:20Joj kad se sjetim "trenera" Sarajeva, od turkovica, do ovog jovica i alfredovog custovica.
Meni je glavno ono da nas je talijan trebao uzeti hahahaha
Nije bezveze pricao Alfred o custi,pricalo se s njim i bilo je do nas hocemo li ga potpisati ili neAngelDiMaria je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:20Joj kad se sjetim "trenera" Sarajeva, od turkovica, do ovog jovica i alfredovog custovica.
Ma laze mali AlfredNobel sve.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:23Nije bezveze pricao Alfred o custi,pricalo se s njim i bilo je do nas hocemo li ga potpisati ili neAngelDiMaria je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:20Joj kad se sjetim "trenera" Sarajeva, od turkovica, do ovog jovica i alfredovog custovica.