Koji si ti debilko to je za nepovjerovati

Bili su i Fejnordovi ultrasi sad na zadnjem derbiju sa manijacima ako mi ne laze drugy strumfstb je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:50Sto s Poljacima? Nabildani deb.ili sa niskom gramazom navijacke svijesti. Zar nije pravi reprezent to sto Hz imaju prijateljstvo s grupom koja je bila na "nazi" glasu? Kud ces veci dokaz da nismo bradati talibani.. Robijasi su u dobrim odnosima sa Austrijskim GAKom, nudjeno im prijateljstvo sa navijacima Stuttgarta.. Manijaci ugostili navijace Ferencvarosa(Madjare) u Sarajevu, a znas kakvi su madjari po pitanju migranata trenutno.
Tvom promoviranju fašizma otvoreno i javno na jednom sportskom forumu morace se stati u kraj
Ma nije zbog toga, al ja volim jednog brku a nije Amar Osim. Samo nek je desno
Naravno da nije zajebavam se, al' historija je historija.
Svaka cast ako jesu, znaci da ste vrijedili tad na sceni...a nisu ti isti Njemci i Poljaci drugaciji je to mentalitet brato, nebitno ugl...nego reci mi imaju li kakvih ferki Dresdenovci u zadnje vrijeme?stb je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:35Pa sta? Ne gleda se to kod njih bas tako.. Jedan od primjera je kontakt Ultras Mo i Bayern Munchen, ultrasi koji se slikaju po pubu sa zastavom Hitlerove njemacke a Bayern sa LGBT zastavama, prijateljstvom sa St Paulijem koji su najveci sljam ljevice... ludilo, nonsens hahaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:09Widzew dobri sa srbima, tako da sumnjam da su oni. I tad su bili dobri sa srbima i rusima...
90minut je napisao/la: ↑15 feb 2020, 00:14Naravno da nije zajebavam se, al' historija je historija.![]()
Pa znaš ono kad su 2010 dolazili protiv Slobode njih jedno 50 mozda i više poslije utakmice bio party ja iz zajebancije digao ruku heil gledaju me likovi u fazonu kakav debil pa se ja izvinjavao odma zajebancija.![]()
Nisu gori od ravnogoraca da ga yebes...
Nemaju, meni su te ferke postale sra.nje, pogotovo ove Ruske, nije mi to navijački više. Te neke razne grupice, svakodnevno pobjede i porazi koji ne drže nikakvu težinu. Skandinavske grupe isto to rade, ne bi li se probili na sceni, sto je pogresan nacin po meni. Dzaba njemu ve one tuce na ruke kad mu dodje Meho s alpasina s motkom od dva metra pa ga zajmi preko ledja. Zbog toga smo mi cijenjeni, bar bih ja rekao. Manijacima su Standardovi prisli i pitali za ferku tamo. Daj Boze da se to kod nas ne uvede, manekenstvo i pickaluk.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑15 feb 2020, 07:21Svaka cast ako jesu, znaci da ste vrijedili tad na sceni...a nisu ti isti Njemci i Poljaci drugaciji je to mentalitet brato, nebitno ugl...nego reci mi imaju li kakvih ferki Dresdenovci u zadnje vrijeme?stb je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:35Pa sta? Ne gleda se to kod njih bas tako.. Jedan od primjera je kontakt Ultras Mo i Bayern Munchen, ultrasi koji se slikaju po pubu sa zastavom Hitlerove njemacke a Bayern sa LGBT zastavama, prijateljstvom sa St Paulijem koji su najveci sljam ljevice... ludilo, nonsens hahaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑14 feb 2020, 23:09
Widzew dobri sa srbima, tako da sumnjam da su oni. I tad su bili dobri sa srbima i rusima...
Jeste, bas je strasno. Trebo je da im waltera citira.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 09:00
Ne mogu da vjerujem gdje doseze tvoja glupost ljudino,dosli ti Nijemci koji nisi nastrojeni na taj način i ti dizes ruku mislim momak fakat si sa tim dokazao da si panglas veliki.
Ovo je sadnji put da ti i uputim komentar opcenito jer nisi vjeruj vrijedan pažnje ni milimetra.
Morate shvatiti da mi nismo prijatelji sa cijelim Dresdenom nego samo sa Ultras Dynamo i još nekim grupicama. To je u vrh glave je 200-300 ljudi.Convicts1988 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 09:10Najveći stepen nacista i nacizma je u Dresdenu. Naravno, nisu svi, al ako je igdje još uvijek zastupljen tamo je.
Tamo se svakog ponedjeljka intenzivno održavaju masovni protesti protiv migranata tačnije islama, i to traje već godinama.
To je bilo na derneku poslije u privatnom okruženju ja jedan od rijetkih koji je pricao s njima razne teme jer znam engleski to je bila zajebancija na koju su se i oni pojedinci nasmijali pa sam ja kasnije sam i rekao zajebancija nije meni niko ništa zamjerio glupko.VolimTz je napisao/la: ↑15 feb 2020, 12:12Jeste, bas je strasno. Trebo je da im waltera citira.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 09:00
Ne mogu da vjerujem gdje doseze tvoja glupost ljudino,dosli ti Nijemci koji nisi nastrojeni na taj način i ti dizes ruku mislim momak fakat si sa tim dokazao da si panglas veliki.
Ovo je sadnji put da ti i uputim komentar opcenito jer nisi vjeruj vrijedan pažnje ni milimetra.![]()