FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Ovaj K.H. bi mogao biti dobro pojačanje, 27 utakmica u nedavno završenoj sezoni u najjačem rangu Švedske, uz to 2 gola i 4 asistencije kao lijevi bek.
Nadam se da nećemo dobiti novog Atajića, doduše Atajić poslije Celtica nije mogao ni dobaciti do prve lige Švedske.
Nadam se da nećemo dobiti novog Atajića, doduše Atajić poslije Celtica nije mogao ni dobaciti do prve lige Švedske.
Ne znam sta bezveze krijete. Kao da se ne moze skontat sa podacima koje ste ranije iznijeli.
- L' Imperator
- Kontakt:
Atajić je školovan igrač, u to smo se svi mogli uvjeriti kad je tek došao u Mladost. Poslije, samo što ga još na gol nisu stavljali i normalno je da nije pružao ono što se od njega očekuje.
Ja još vjerujem da može postati jedan od najvažnijih igrača u Mladosti. Čuo sam da su ga iz jednog našeg "velikana" na razne načine vrbovali i da je to razlog njegovih loših partija, ne bi li mu Mušija dao čiste papire pa da bez problema može otići, ali to je sve završeno i sad je 100% skoncentrisan na Mladost.
Zadnju utakmicu protiv Čelika smo gledali pravog Atajića. Gol, asistencija, driblinzi, borba...
#samoRudar #zauvijek
Protiv Čelika se slažem, vjerovatno igrač utakmice, ali sve dok se bude "čuvao" i fokusirao se na to da vidi ko mu dobacuje s tribina, a ne kako će nešto napraviti, neće daleko dogurati.L' Imperator je napisao/la: ↑15 feb 2020, 11:37Atajić je školovan igrač, u to smo se svi mogli uvjeriti kad je tek došao u Mladost. Poslije, samo što ga još na gol nisu stavljali i normalno je da nije pružao ono što se od njega očekuje.
Ja još vjerujem da može postati jedan od najvažnijih igrača u Mladosti. Čuo sam da su ga iz jednog našeg "velikana" na razne načine vrbovali i da je to razlog njegovih loših partija, ne bi li mu Mušija dao čiste papire pa da bez problema može otići, ali to je sve završeno i sad je 100% skoncentrisan na Mladost.
Zadnju utakmicu protiv Čelika smo gledali pravog Atajića. Gol, asistencija, driblinzi, borba...
Srećom, sad je pojačana konkurencija tako da trener ima dobrih rješenja na raspolaganju.
Al' da je školovan igrač i da lopti sve zna, u to nema sumnje, vidjet ćemo kakav će biti.
danas utakmica na city tv...perica ivetic novi igrac mladosti...
Ponovo se nesto mulja kod nas. Gdje je fanimo, ovaj nikolic stoper sad u Turskoj nije poceo niti jednu, za mene sadiku nije nista ni pokazao al eto cudno mi sad ovo jer je ipak generalka i igraju oni koji bi trebali igrati u tuzli. Za hirosa i dedica znamo jer imaju kartone. Al eto vidjet cemo.
- L' Imperator
- Kontakt:
Dobra Mladost i to bez nekoliko važnih igrača.
Izgleda povrijedi se M. Nikolić, nije ga valjda bezze izveo nakon 13 minuta igre.
Izgleda povrijedi se M. Nikolić, nije ga valjda bezze izveo nakon 13 minuta igre.

#samoRudar #zauvijek
Jos sam velica zaboravio nabrojat. On nam je mozda i najbitniji igrac. Ovaj mi je skroz nesiguran.
Ne bih ja baš rekao da je ovo ekipa koja će igrati protiv Slobode. Ali bolje da se ne povrijedi neko ko je mnogo bitan za ekipu sedmicu pred početak. Vidi se Šolbin rad, mnogo trke i agresivan pristup kao i protiv Tsibilija a to mogu samo ako su fizički spremni.
- L' Imperator
- Kontakt:
Dujmović štoper, Bajić lijevi bek i normalno da će biti glupih golova.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
#samoRudar #zauvijek
Joj ovom Bajiću treba zabraniti da se bavi nogometom...
Tako blizu, a tako daleko.
- L' Imperator
- Kontakt:
Šta im bi? Kako se krenuli, mislio sam da će biti trica do poluvremena u mreži Veleža. A ono suprotno. 

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Pezer za vrlo kratko vrijeme pokazao koliki je majstor. Kod njega je lopta sigurna! To treba Mladosti.
#samoRudar #zauvijek
Pezer i Maric za sada jedino pokazali da ce biti pojacanja. Mirkov nije los bolji je od naseg bibera i vazde. Vidjet cemo ovog napadača.
- L' Imperator
- Kontakt:
Marić bolje izgleda od Nedima Hadžića. Možda ne bi bilo loše u Tuzli početi s njim u špicu, a Fanimo i Atajić krila.
Pezer OBAVEZNO u početnom sastavu!
Slabo je ovo danas bilo, ali nek' je struka vidjela gdje škripi. Protiv Slobode očekujem skroz drugu Mladost.
Pezer OBAVEZNO u početnom sastavu!
Slabo je ovo danas bilo, ali nek' je struka vidjela gdje škripi. Protiv Slobode očekujem skroz drugu Mladost.
#samoRudar #zauvijek
Velić, Nikolić, Nikolić/Sadiku, Isaković, bilo ko osim Bajića, Mirkov, Begić, Pezer, Atajić, Fanimo, Marić/Hadžić očekujem u Tuzli.
- L' Imperator
- Kontakt:
To je to, otprilike. Ja bih samo Vazdu ubacio umjesto Begića. Kol'ko-tol'ko je iskusniji i jači u duelu, a biće ih puno u Tuzli. Očekujem tvrdu utakmicu s jednim golom, maksimalno.
#samoRudar #zauvijek
Bolji je Vazda s loptom, ali se za duel nikako ne mogu složiti, taj nije ušao u direktni duel 5 puta otkako igra u Mladosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.