Jarane drzi se navijanja i navijaca, tu si dobro upucen90minut je napisao/la: ↑15 feb 2020, 12:41To je bilo na derneku poslije u privatnom okruženju ja jedan od rijetkih koji je pricao s njima razne teme jer znam engleski to je bila zajebancija na koju su se i oni pojedinci nasmijali pa sam ja kasnije sam i rekao zajebancija nije meni niko ništa zamjerio glupko.VolimTz je napisao/la: ↑15 feb 2020, 12:12Jeste, bas je strasno. Trebo je da im waltera citira.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 09:00
Ne mogu da vjerujem gdje doseze tvoja glupost ljudino,dosli ti Nijemci koji nisi nastrojeni na taj način i ti dizes ruku mislim momak fakat si sa tim dokazao da si panglas veliki.
Ovo je sadnji put da ti i uputim komentar opcenito jer nisi vjeruj vrijedan pažnje ni milimetra.![]()
A ovo sve ostalo što sam pisao i jesu cinjenice da dijelimo taj dio historije uostalom imaš klipove iz tog doba gdje švabe regularno ispijaju kaficu po carsiji bez da ih iko krivo pogleda.
Walter nije postojao uopšte to ti je propaganda historija govori druge stvari uostalom padale su ti saveznicke granate to ti sve govori na cijoj strani su ti bili pradjedovi.
Historija ti nikako ne ide, cuj ispijali njemci kafe po carsiji da ih niko krivo ne pogleda, sto li Boze