FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pique vala bio najbolji. Ni Firpo nije los otkad je ušao.
Ako će se Messi vraćati stalno po loptu onda se Grizman i Fati moraju biti bliže jedan drugom, da čekaju te lopte u prazan prostor, a sve više ekipa se okruažilo i izađe visoko.
Hetafe na centru stoji ni jedan loptu u drugom ne ide iza štopera njihovih.
Ako će se Messi vraćati stalno po loptu onda se Grizman i Fati moraju biti bliže jedan drugom, da čekaju te lopte u prazan prostor, a sve više ekipa se okruažilo i izađe visoko.
Hetafe na centru stoji ni jedan loptu u drugom ne ide iza štopera njihovih.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
@Evander, boli me khurac što ti misliš da je Valverde bolji. Prozivaš pojedince da samo prozivaju pojedine igrače, a to i ti radiš. Navalio si se jedino de Jongu, dok su ostali u veznom redu očito sjajni ove sezone.
Busquets je bio najkonkretniji veznjak danas, ali je spakovao najbolju šansu za Getafe i dva puta loše reagovao kod kornera, što je opet dovelo do još dvije odlične situacije za goste.
Vezni red nije bio na nivou, ali nema smisla prozivat jednog čovjeka. Ni ti, ni bilo ko drugi to ne treba da radite. Nemoj prozivat ljude za ono što i sam radiš.
Busquets je bio najkonkretniji veznjak danas, ali je spakovao najbolju šansu za Getafe i dva puta loše reagovao kod kornera, što je opet dovelo do još dvije odlične situacije za goste.
Vezni red nije bio na nivou, ali nema smisla prozivat jednog čovjeka. Ni ti, ni bilo ko drugi to ne treba da radite. Nemoj prozivat ljude za ono što i sam radiš.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Valverde sjedi kuci i gusta ko prasac.
Jadni Setien vjerovatno nije niti slutio u kakava se g.... uvalio.
Nema druge nego se ovako patiti jos 2, 3 godine, a onda nadati se novoj revoluciji i da ce biti uspjesna. Uzeti prvenstvo sa ovako losom ekipom i jos gorom igrom, bio bi strasan podvig.
Sto se LP tice, mislim da ce ispasti od Napolia.
Jadni Setien vjerovatno nije niti slutio u kakava se g.... uvalio.
Nema druge nego se ovako patiti jos 2, 3 godine, a onda nadati se novoj revoluciji i da ce biti uspjesna. Uzeti prvenstvo sa ovako losom ekipom i jos gorom igrom, bio bi strasan podvig.
Sto se LP tice, mislim da ce ispasti od Napolia.
Lš što bezbolnije da se ispadne ako je tako suđeno
Ona priča 2-1, 1-0 i ajte kući

Ona priča 2-1, 1-0 i ajte kući

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Kako ne kontas jednu stvar, ovo moje je upravo odgovor na to sto ti pricas. Od pocetka se uzmu dva, tri imena i konstantno se o njima pise, nekad nebitno kako su odigrali. A sa druge strane, imas igrace koji su zasticeni kao licki medvjedi, nedo Bog nesto negativno o njima napisati. A da nisu nista bolji, mozda cak su cak i losiji, od onih koje se konstantno proziva.messilla je napisao/la: ↑15 feb 2020, 18:03@Evander, boli me khurac što ti misliš da je Valverde bolji. Prozivaš pojedince da samo prozivaju pojedine igrače, a to i ti radiš. Navalio si se jedino de Jongu, dok su ostali u veznom redu očito sjajni ove sezone.
A realnost je, kad imas ovako losu ekipu i igru, lose mozes pisati o bilo kojem igracu.
I da, ne mislim ja da je su jedan ili dva igraca krivi za ovo sve. O tome sam davno pisao.
Pa ne znam što ti to konstantno moraš produbljivat. Konstantno kontra neka i prozivanje.
Generalno kataklizma od sezone. Od užasnih priprema, preko prelaznog roka onda promjena trenera, sukobi, povrede...evo već polovina februara, a pojedini igrači u istoj onoj mlohavoj formi sa početka sezone.
Ne možeš biti siguran da li bi eventualna titula lige bila dobra ili loša.
Generalno kataklizma od sezone. Od užasnih priprema, preko prelaznog roka onda promjena trenera, sukobi, povrede...evo već polovina februara, a pojedini igrači u istoj onoj mlohavoj formi sa početka sezone.
Ne možeš biti siguran da li bi eventualna titula lige bila dobra ili loša.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Messi je igrač manje u ovoj ekipi, to je žalosno, svaka čast za momente genijalnosti, ali užasne odluke donosi s loptom u nogama u većini situacija, rijetko koga može pretrčati, jednostavno ga stignu ljudi i zaustave, nemoguće kako je fizički loš.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Alba will be out for 3 weeks. [cat radio]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hakovali im sve profile na twitteru. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Cirkus živi. Fora bi bila da sad objave da je pao dogovor sa Neymarom ili sličnu stvar

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Doduše ponudili su im se za pomoć u unapređenju securitya, lijepo od njih

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
FC Grizzlies
znaci leorey insajder dobre infose ima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što je najgore, ima debila koji stvarno puše ovu priču.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
griezmann koliko god dobar igrac bio, decko je teski choker, u njega se samo idiot moze pouzdat :mrgreen:
Kakav je vakat doš'o, da su tu Nazario de Lima, Rivaldo, Romario, Guardiola, Koeman, šta znam već.... ne bi se čovjek mog'o pouzdati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Luis Suárez Miramontes (nekadašnji član Barcelone):
"Žao mi je što to moram reći, ali Barcelona ove sezone neće ništa osvojiti!"
Jedan od novinara španskog "Gol-a":
"Barcelona Ernesta Valverdea bila je bolja od Barcelone Quiquea Setiena i to je činjenica!"
Šta reci

Prijevremeni vandredni izbori se nameću kao jedina opcija, ali Barto je vec jedne takve raspisao, preduhitrio stvari i udario kajlu za tako nešto u budućnosti. Frajer je demon.
Pa ne smije se suditi ni o Suarezu ali kad odigra dobro.
**** Frenkie je bio najegzoticniji igrac tog romanticnog Ajaxa, cak egzoticniji i od De Ligta jer nije stoper i nije ružan, na racun toga ce imati kredit jos godinu minimalno.
Opet je dosta lakše uvidjeti da to nije to kod Greizmana i Coutinha recimo jer ordiniraju na dijelu terena gdje nema alibija.
Don't hate what you don't understand.
Zasto prijevremeni?
OK, razumijem fazon riba smrdi od glave, samo se ne bih usudio reći da je glava ove ribe Barto i pri tome ne mislim da se neko drugi pita za trenere i transfere, daleko od toga.
Don't hate what you don't understand.
Ja rahatluka kad pobijede subotom (kako bilo), pa znaš da si slobodan od sikirancije 7-8 dana.
Ne zna čovjek dal da navija da se sve raspadne revolucijom kao sa Gašparom ili da trpi još 400 dana ovaj teror za nervni sistem.
Ne zna čovjek dal da navija da se sve raspadne revolucijom kao sa Gašparom ili da trpi još 400 dana ovaj teror za nervni sistem.
Džeri Drejk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.