Ne odobravam potez Visce, ali neuporedivo je njegovo salutiranje sa Vrsnjesovim cetnistvom, niti se moze uporediti niti je isto.JonSnow je napisao/la: ↑14 feb 2020, 19:34Dobar pokušaj.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 feb 2020, 19:12
To nije slicno u tome je problem...Iako pokusavate ali ne ide.
Da je bila medjunarodna utakmica, recimo Turska-Sirija svatio bi.
Vranjes je igrao za BiH i ponosi se koljacem vecinskog naroda te drzave....Ne ide to i nije isto, koliko god da pokusavate.
Sad citira moj post gdje sam napisao da je isto.
Nije isto i neće nikad biti isto, ali Višćino ponašanje nije nešto preko čega se smije preći tako olako.
U pitanju je piša je po vlastitoj državi i dodvoravanje jednom bratom diktatorčiću i njegovoj vojsci.
Uopće me ne čudi da većina ne vidi nikakav problem u tome, kad ista većina posljednjih 20 i kusur godina glasa za guzne crve tog istog diktatorčića.
Takvi kad vide tursku zastavu pišnu u gaće od sreće.
Vranjesov potez ima veze sa nama i BiH,Viscin bas i nema.
Vranjesove igracke kvalitete su neupitne, ali kao covjek je odron.
Ta rs koju je crtao kostalo je Bosnjake desetine hiljada glava, hiljade silovanih Bosnjakinja, hiljade ubijene djece.
Ja ili bilo ko,kao srbinu njemu ne moze reci kako ce se osjecati i sta ce privatno da radi i voli, ali posto je javna licnost ima da postuje vecinski narod drzave za koju igra i da pazi sta ce raditi u javnosti, to mu je obaveza.
Kao covjek je odron i ako bude igrao dabogda se nikada i nigdje ne plasirali..Sa tim zavrsavam na temu Ognjena Vranjesa