Nista onda, vracam ja pojacanje odakle je doslo, nista od objave veceras
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da je šta valjo ne bi ga se Široki tako lako riješio prije 4 godine
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vidis da cekam @Raonffa da odrzimo jedan sastanak sta i kako dalje. Morat ces ga vratiti odakle je dosao veceras sorry.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Plavamamba
- Kontakt:
Ja se baš ponadao da nas u Bijeljini očekuje prepečeni Zajmović
U Bijeljini idu krila *pojacanje* i Ramovic. Nema tu mjesta za Zajmovica. 
Ispo zbog dusmana sto su mu dali tri zuta, ali progurat cu nekako jedno kolo. Vec protiv Zvijezde bit ce to to.
Evo Zrinjevac kaže da ga je proslo ljeto Vukas htio dovesti kod njih, u Rijeci i Širokom strašan igrac bio
MIHAJLOVIĆ !
Ma ne da se usranomPlavamamba je napisao/la: ↑15 feb 2020, 19:58Ja se baš ponadao da nas u Bijeljini očekuje prepečeni Zajmović![]()
![]()
A o kome to pricate 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Da, u Astri Giurgiu sa Graovcem i Crepuljom igrao, četvrti na tabeli, on tri nastupa upisao, a na njegovoj poziciji igrali i reprezentativaci Radut i Ionita, i normalno da je bio u drugom planu
MIHAJLOVIĆ !
Pa mene bi stid bilo najavljivati ovoliko ovog anonimusa jbt 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Znaci ne odustajemo od naseg stava?
Naravno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zao mi je momci. Nista od pojacanja. 
Dajte ne karajte pošten svijet treba još i raspoznavati ko je ozbiljan a ko se zajebava
MIHAJLOVIĆ !