E ko mi kaze, i sta kazeHistoricar je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:01Koliko su te raja ispišala ovdje, cudi me da se ikako javljaš![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E ko mi kaze, i sta kazeHistoricar je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:01Koliko su te raja ispišala ovdje, cudi me da se ikako javljaš![]()
![]()
Titula je najvaznija, samo osvajati titule i postati najtrofejniji klub u drzaviVenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 feb 2020, 19:15Pitam se sta bi bilo bolje; osvojiti titulu i odmah ispasti iz Evrope, ili biti drugi, a plasirati se u evropsku ligu...?
Ne samo ovdje, vec i kroz ppZip je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:07E ko mi kaze, i sta kazeHistoricar je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:01Koliko su te raja ispišala ovdje, cudi me da se ikako javljaš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Braniš i tako svaki put. Čim se spomenu, ti uletiš kao da ti je neko familiju spomenuo. Dovoljno mi je samo da vidim, one normalne na prste možeš nabrojiti. Staru gardu poštujem, ova nova balavurdija mi je smiješna, uostalom Zenica i Bate je dovoljan dokaz. Ali, već sam o tome pisao davno, ne bih se opet ponavljao.zlo87 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:03Nit ih branim, nit me zanima bilo sta sto je vezano za njih. Branim ime HZ koje se neprestano pljuje ovdje i prisivaju neke stvari koje nemaju veze s vezom. Ne znam odakle ti to uvjerenje da jw 90% isto, ali okej, ako ti sluzi.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:00Ne moraš ti jarane vazda priskakati i braniti te iste, 90% je takvih i to je fact.
Ja sam u grupi ali najvise je kriv onaj naivni i smijesni Adrijan ili Vlada sa foruma koji je osnovao grupu. Koliko sam skontao to je isti lik. Znao sam da ce onako zavrsiti. Konstantno se provaljuje a ovi ga ismijavaju i pokvarise grupu svi zajedno. Pa da imas 12 godina ne bi neke stvari izjavljivao i provaljivao.ZeroStyle je napisao/la: ↑15 feb 2020, 21:47Ne znam koliko vas je u onoj famoznoj viber grupi koja se spominjala, ali juce i danas se mogao vidjeti sav jad i seljakluk hordi zla, umjesto da ljudi rade na popravljaju sramotno loseg broja navijaca na toj tribini oni uzimaju nekakve grupe, psuju i prijete ljudima, kakve kabadahije i seljacine boze sacuvaj.
Eto za Moldavke može i preko pp...Historicar je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:16Ne samo ovdje, vec i kroz ppZip je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:07E ko mi kaze, i sta kazeHistoricar je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:01
Koliko su te raja ispišala ovdje, cudi me da se ikako javljaš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A vi stvarno ulazite u te grupe?Tatamata1946 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:23Ja sam u grupi ali najvise je kriv onaj naivni i smijesni Adrijan ili Vlada sa foruma koji je osnovao grupu. Koliko sam skontao to je isti lik. Znao sam da ce onako zavrsiti. Konstantno se provaljuje a ovi ga ismijavaju i pokvarise grupu svi zajedno. Pa da imas 12 godina ne bi neke stvari izjavljivao i provaljivao.ZeroStyle je napisao/la: ↑15 feb 2020, 21:47Ne znam koliko vas je u onoj famoznoj viber grupi koja se spominjala, ali juce i danas se mogao vidjeti sav jad i seljakluk hordi zla, umjesto da ljudi rade na popravljaju sramotno loseg broja navijaca na toj tribini oni uzimaju nekakve grupe, psuju i prijete ljudima, kakve kabadahije i seljacine boze sacuvaj.
A kako ih ti vidis? Gdje? Na slikama? Stara garda? Upravo su stariji momci koji su na toj famoznoj viber grupi (pojedinci). A Bate, ne opravdavam, al se zna i pozadina, sto i zbog cega (sto mislis sto se protiv Seltika na Kosevu nije dozvolilo paljenje i kad je neko zapalio baklju, odmah je spustio). Ne bih dalje o Hz. Tema je FKS, zbog kojeg smo svi tu. I ne spominjete imena ljudi, nine uredu.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:19Braniš i tako svaki put. Čim se spomenu, ti uletiš kao da ti je neko familiju spomenuo. Dovoljno mi je samo da vidim, one normalne na prste možeš nabrojiti. Staru gardu poštujem, ova nova balavurdija mi je smiješna, uostalom Zenica i Bate je dovoljan dokaz. Ali, već sam o tome pisao davno, ne bih se opet ponavljao.zlo87 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:03Nit ih branim, nit me zanima bilo sta sto je vezano za njih. Branim ime HZ koje se neprestano pljuje ovdje i prisivaju neke stvari koje nemaju veze s vezom. Ne znam odakle ti to uvjerenje da jw 90% isto, ali okej, ako ti sluzi.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:00Ne moraš ti jarane vazda priskakati i braniti te iste, 90% je takvih i to je fact.
Ma i ja zivim na dobrinji znam ga,ali nemoj imena ovdje ...AlfredNobel je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:24Ma Adrijan je bolestan momak, znam ga s Dobrinje. Nije valjda da neko ide u raspravu s njim ili još gore, ismijava ga?
Super je ovaj sastav, samoubistvo bi bilo, staviti Velkoskog na krilo.Disperadun je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:43Kovačević
Šabanović Miličević Šerbečić Hodžić
Djokanovic Sušić
Tatar Rahmanovic Jukić
Ahmetović
Kad bi ovako počeli protiv Tuzle presretan bih bio al znam da su male šanse za to. Odlična formacija bi bila, sa Sušićem koji je kao centralni vezni pored Andreja. Ali već vidim Gavrića i Velkoskog umjesto Jukića i Sušića
Pa nista trenirajte onda malo let na onaj svetHistoricar je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:54Super je ovaj sastav, samoubistvo bi bilo, staviti Velkoskog na krilo.Disperadun je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:43Kovačević
Šabanović Miličević Šerbečić Hodžić
Djokanovic Sušić
Tatar Rahmanovic Jukić
Ahmetović
Kad bi ovako počeli protiv Tuzle presretan bih bio al znam da su male šanse za to. Odlična formacija bi bila, sa Sušićem koji je kao centralni vezni pored Andreja. Ali već vidim Gavrića i Velkoskog umjesto Jukića i Sušića
. mladji ili stariji?