Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Sta bi ovo u Gracanici?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bruka i sramota u G. Vakufu. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wonderwall
- Kontakt:
Kakav je ovo cirkus u GV
Maglaj je uspio da prospe +7 iz prvog meca, nevjerovatno. Kakav je to show priredio Cickusic?

Maglaj je uspio da prospe +7 iz prvog meca, nevjerovatno. Kakav je to show priredio Cickusic?

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
Bring back the Anglo-Italian Cup!
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
Bring back the Anglo-Italian Cup!
NO NZS. NO CPS.
"Nekad su riječi suvišne. Meni žao sporta, meni žao nas koji utopijski vjerujemo da se ovdje može. Meni žao što povjerovah u najljepšu sportsku priču. Meni žao njih."
Sve je rečeno.
Toliko o najboljoj publici u državi. Stidite se Vakufljani, sviju je sramota ispred vas!
ALI NEKA, bit ćete gospodski dočekani u Maglaju
Sve je rečeno.
Toliko o najboljoj publici u državi. Stidite se Vakufljani, sviju je sramota ispred vas!
ALI NEKA, bit ćete gospodski dočekani u Maglaju
Stvarno ne mogu da vjerujem sta uradi Tufekčić .. onako momka udarit .. ima snimak ima sve. Obruka lik Klub, Grad i Navijače (ipak je on kapiten kluba).
Sve ok.. gubis ljut si sve to stoji .. al bokserom onako udarit nekog nit je fer nit sportski a kamoli ljudski i kapitenski. Mislim da je ono velika suspenzija al opet .. ponavajuci savez .. i 500 km kazne će bit ok.
Sve ok.. gubis ljut si sve to stoji .. al bokserom onako udarit nekog nit je fer nit sportski a kamoli ljudski i kapitenski. Mislim da je ono velika suspenzija al opet .. ponavajuci savez .. i 500 km kazne će bit ok.
I to kapiten,nema šta za primjer mlađimaBINGO11 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:17Stvarno ne mogu da vjerujem sta uradi Tufekčić .. onako momka udarit .. ima snimak ima sve. Obruka lik Klub, Grad i Navijače (ipak je on kapiten kluba).
Prisustvovao sam utakmici između Grac i Izv,mogu samo reci da onog Tufekcica treba suspendovat na nekoliko godina,ne mogu da vjerujem da je onakva seljačina od igrača...Vi Gracanlije stidite se,dajete aplauz tufekcicu kada je dolazio na tribine i skandirate njegovo ime..Stvarno sam vas volio i gotivio ,ali nakon ovoga..Još kapiten treba da bude primjer svima ,a ne momka od 20godina onako udariti,neka ga je sram i rukometa u grac kada ovo podržavaju..Sto sam gledo,gledo sam Grac ..Jedno veliko fuj ,a izvidjacu sretno dalje
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Stvarno je seljacina, sa tribine nisam vidio sta se desilo, ali evo vidim sada na reprizi na yt, ovo je katastrofa, udari dijete boksom jos pobjeze, seljacinascc01 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:39Prisustvovao sam utakmici između Grac i Izv,mogu samo reci da onog Tufekcica treba suspendovat na nekoliko godina,ne mogu da vjerujem da je onakva seljačina od igrača...Vi Gracanlije stidite se,dajete aplauz tufekcicu kada je dolazio na tribine i skandirate njegovo ime..Stvarno sam vas volio i gotivio ,ali nakon ovoga..Još kapiten treba da bude primjer svima ,a ne momka od 20godina onako udariti,neka ga je sram i rukometa u grac kada ovo podržavaju..Sto sam gledo,gledo sam Grac ..Jedno veliko fuj ,a izvidjacu sretno dalje

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Tufekcic za dozivotnu suspenziju, kapiten kluba da onako se ponaša.. Pa momak pravo si pokazo da si seljačina iz Lukavca koji ne pripada u rukometnu sredinu kao što je Gračanica...
Gdje ima snimak na kom se vidi da Tufekčić udara igrača Izviđača? Ja na ovom snimku ne vidim.
Zadnja izmjena: ACM19, dana/u 15 feb 2020, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitke svima koji su prošli na FF. Moji sami sebe izbaciše. Da su imali malo više koncentracije, mudrosti, pameti...10 razlike lagano.
To za Tufu nisam vidio ali svejedno niti ću ne daj bože da pravdam ali neću ni da sudim.
To za Tufu nisam vidio ali svejedno niti ću ne daj bože da pravdam ali neću ni da sudim.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Na yt bilo na wtv, a izbrisali su cim prije su mogli. Ja sam uspio vidjeti, bukvalno se zaletio u guzvu, nabio dijete boksom u glavu i onda pobjegao na centar, ono je za kaznu do kraja prvenstva minimalno, jos kapiten

Ako je tako, zaista sam razočaran, RK Gračanica bi to trebao da riješi, ako je klub kakvim se predstavlja. Još dijete da udari, fuj.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 23:40Na yt bilo na wtv, a izbrisali su cim prije su mogli. Ja sam uspio vidjeti, bukvalno se zaletio u guzvu, nabio dijete boksom u glavu i onda pobjegao na centar, ono je za kaznu do kraja prvenstva minimalno, jos kapiten![]()
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Vjeruj da ja na utakmici nisam vidio sta se desilo, ali kad sam pogledao snimak stvarno sam se zgrozio, nadam se da ce neko i postaviti, zalosnoACM19 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 23:46Ako je tako, zaista sam razočaran, RK Gračanica bi to trebao da riješi, ako je klub kakvim se predstavlja. Još dijete da udari, fuj.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 23:40Na yt bilo na wtv, a izbrisali su cim prije su mogli. Ja sam uspio vidjeti, bukvalno se zaletio u guzvu, nabio dijete boksom u glavu i onda pobjegao na centar, ono je za kaznu do kraja prvenstva minimalno, jos kapiten![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.