FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
SportFudbalIzdvajamo
“Generalka” Slobode i Radnika bez golova, Bilobrk spasio goste (Foto)
Nogometaši Slobode i Radnika iz Bijeljine odigrali su danas u Bukinju kod Tuzle bez golova utakmicu koja je za obje ekipe bila generalna provjera uoči nastavka takmičenja u Premijer ligi BiH.
Sloboda je u prvom poluvremenu bila bolji protivnik, stvorili su nekoliko sjajnih prilika za gol, ali se odbranama istakao golman Radnika, Luka Bilobrk.
U drugom poluvremenu igra je bila obostrano dinamična i borbena, ali se mreže nisu zatresle.
Oba trenera, Gradimir Crnogorac i Slavko Petrović, iskoristili su priliku da provjere veliki broj igrača. Borbenošću i zalaganjem svakako mogu biti zadovoljni, ali ne i realizacijom.
Prvenstvo BiH nastalja se 22./23. februara, kada Sloboda na Tušnju dočekuje ekipu Mladosti, dok je Radnik domaćin Željezničaru.
Početni sastavi ekipe:
FK Sloboda: Golubović, Beganović, Uzelac, Livančić, Stojanović, Herić, Hajdarević, Maksimović, Ristić, Mujagić, Bekić Am. Trener: Gradimir Crnogorac
FK Radnik: Bilobrk, Merajić, Šubert, Novaković, Bečelić, Mekić, Plavšić, Bradonjić, Đurić, Motika, Karić. Trener: Slavko Petrović (mp – Foto: D. Zabuš, M. Petrović)
“Generalka” Slobode i Radnika bez golova, Bilobrk spasio goste (Foto)
Nogometaši Slobode i Radnika iz Bijeljine odigrali su danas u Bukinju kod Tuzle bez golova utakmicu koja je za obje ekipe bila generalna provjera uoči nastavka takmičenja u Premijer ligi BiH.
Sloboda je u prvom poluvremenu bila bolji protivnik, stvorili su nekoliko sjajnih prilika za gol, ali se odbranama istakao golman Radnika, Luka Bilobrk.
U drugom poluvremenu igra je bila obostrano dinamična i borbena, ali se mreže nisu zatresle.
Oba trenera, Gradimir Crnogorac i Slavko Petrović, iskoristili su priliku da provjere veliki broj igrača. Borbenošću i zalaganjem svakako mogu biti zadovoljni, ali ne i realizacijom.
Prvenstvo BiH nastalja se 22./23. februara, kada Sloboda na Tušnju dočekuje ekipu Mladosti, dok je Radnik domaćin Željezničaru.
Početni sastavi ekipe:
FK Sloboda: Golubović, Beganović, Uzelac, Livančić, Stojanović, Herić, Hajdarević, Maksimović, Ristić, Mujagić, Bekić Am. Trener: Gradimir Crnogorac
FK Radnik: Bilobrk, Merajić, Šubert, Novaković, Bečelić, Mekić, Plavšić, Bradonjić, Đurić, Motika, Karić. Trener: Slavko Petrović (mp – Foto: D. Zabuš, M. Petrović)
-
- Kontakt:
Težak teren. Prvo poluvrijeme solidna igra. Na mene je najveći dojam ostavio ovaj mali iz Želje. Nije ni Herić loš kao i ovaj stoper Stojanović. Drugo poluvrijeme nešto slabiji ritam. Bekrić i Said ušli u drugom a bolje da nisu. Definitivno početna ekipa dosta dobra i mlada. Po meni među slabijima je kapetan. Sreća nema Smaje u prvom planu a ni doktora.
-
- Kontakt:
Nama prva utakmica daje sve odgovore za ovu polusezonu
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ovako nesto, bolji bili igra bez nabijanja lopte i to je to.sloboda1921 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 16:28Težak teren. Prvo poluvrijeme solidna igra. Na mene je najveći dojam ostavio ovaj mali iz Želje. Nije ni Herić loš kao i ovaj stoper Stojanović. Drugo poluvrijeme nešto slabiji ritam. Bekrić i Said ušli u drugom a bolje da nisu. Definitivno početna ekipa dosta dobra i mlada. Po meni među slabijima je kapetan. Sreća nema Smaje u prvom planu a ni doktora.
Ovo danas je vjerovatno i prva postava za utakmicu sa Mladost DK, brza, poletna i rastrcana.
I izgleda po običaju jako efikasna---sto je bitno u brobi za opstanak
DRŽAVA TUZLA!!
Hajdarevic je bio odlican.
Imali smo par dobrih sansi, jako tezak teren da se napravi nesto smisleno.
-
- Kontakt:
Jos pitas zasto bi da se igra tekma u Mramoru. Valjda budemo pravi protiv Mladosti u iduću nedjelju. Popuniti Tušanj to je što mi možemo. Pa da vidimo sta puleni mogu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Trebat će nam protiv Mušija malo i sreće. Jer u koliko ne pobijedimo ulazimo u težak period sa kojim se ova djeca teško mogu nositi. Pobjeda bi nam dala krila i siguran sam uvela u niz dobrih rezultata.
- Beduin
- Kontakt:
Kakva djeca i pritisak kad imas ovakav spoj mladosti i iskustva, napokon. Imas bolan Bekice, Bekrica, Ivetica, Jusica, Saida, skoro svi iz prve postave i ako se neko zna nositi sa pritiskom to su oni, a itekako kvalitetni igraci.
Samo je pitanje hoce li ih trener znati motivisati, u dobru formaciju ubaciti, pravovremene izmjene u toku meca praviti i ocekivati i dozu srece.
Sretno momcima i srce na terenu da vidimo.
Samo je pitanje hoce li ih trener znati motivisati, u dobru formaciju ubaciti, pravovremene izmjene u toku meca praviti i ocekivati i dozu srece.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A dobro danas su djeca sve igrala realno, amer.b 27 godina bio najstariji na terenu.Beduin je napisao/la: ↑15 feb 2020, 21:53Kakva djeca i pritisak kad imas ovakav spoj mladosti i iskustva, napokon. Imas bolan Bekice, Bekrica, Ivetica, Jusica, Saida, skoro svi iz prve postave i ako se neko zna nositi sa pritiskom to su oni, a itekako kvalitetni igraci.
-
- Kontakt:
Nesto danas suti skupstinac koji je omogucavao sve lopovluke godinama svojim dizanjem ruke, da ga nije slozio mozdani nedobog, akobogda. Dizao ruku godinama za lopovluk, sada ovdje prosipa pravednost, gori poturica od turaka 
Na stranu pisanje po mizernim likovima, u ovih par mjeseci dobar posao uradjen, ekipa je dovoljna za sredinu tabele. Lijepo bi bilo da i navijaci podrze Klub, ali tesko pored ovih licemjera poput Prob.... Vidimo se na Tusnju uskoro

Na stranu pisanje po mizernim likovima, u ovih par mjeseci dobar posao uradjen, ekipa je dovoljna za sredinu tabele. Lijepo bi bilo da i navijaci podrze Klub, ali tesko pored ovih licemjera poput Prob.... Vidimo se na Tusnju uskoro

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Dobio je jednu za onaj crveni i odradio protiv Borca
Nema suspendovanih
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Drago mi je sto nema uzdizanja do neba kao sto je bilo prijasnjih godina i prelaznih rokova. Dati momcima maksimalnu podrsku, siguran sam da ce protiv Mladosti ako vrijeme posluzi biti 4000 ljudi, zbog dobrog termina, a i ljudi su se uzelili Slobode. Jako pristupiti svakoj utakmici, svaki bod je vazanMakabiTuzla je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:55Nesto danas suti skupstinac koji je omogucavao sve lopovluke godinama svojim dizanjem ruke, da ga nije slozio mozdani nedobog, akobogda. Dizao ruku godinama za lopovluk, sada ovdje prosipa pravednost, gori poturica od turaka
Na stranu pisanje po mizernim likovima, u ovih par mjeseci dobar posao uradjen, ekipa je dovoljna za sredinu tabele. Lijepo bi bilo da i navijaci podrze Klub, ali tesko pored ovih licemjera poput Prob.... Vidimo se na Tusnju uskoro![]()

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Odlican inervju Secera i na mjestu vizija kluba. Pred gasenjem smo bili, kakve titule u skorijoj buducnosti, smijesno je to najavljivati. Samo da izdrze i da ne odu prije vremena, mada mislim da im je prvih nekoliko mjeseci bilo najteze i da im sada ide laksi dio posla.
Po pobjedu protiv Mladosti i Celika, i sa odmah nakon 3 utakmice budemo u sigurnijoj poziciji.
Po pobjedu protiv Mladosti i Celika, i sa odmah nakon 3 utakmice budemo u sigurnijoj poziciji.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Sta je sa (ako je vise i mozemo nazvati navijackom grupom)imal neko da je unutar grupe jel se sta mjenjalo,hocel biti vece brojke od proljeca...!?
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- Beduin
- Kontakt:
Vece brojke budu ako odes u kop i podrzis grupu. A gledati sa Zapada ili tipkati s foruma i onda komentarisati Fukare, to je ciganluk.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.