Navijacki izvjestaji (PL BIH)

VolimTz
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la VolimTz » 16 feb 2020, 00:57

@antipolitika

Samo sibajte stoku gdje god stignete.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 feb 2020, 00:59

VolimTz je napisao/la:
16 feb 2020, 00:57
@antipolitika

Tratincica, ljubicica ili kukurjek? :mrgreen:
- FKS -

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 16 feb 2020, 01:06

Admine oci ti ispale dabogda, vidis li uopce kakve se gluposti pisu na navijackoj temi!? Brisi sve redom
Forzza Velez

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 feb 2020, 01:06

Hajdeee je napisao/la:
16 feb 2020, 00:59
VolimTz je napisao/la:
16 feb 2020, 00:57
@antipolitika

Tratincica, ljubicica ili kukurjek? :mrgreen:
Imam neku vezu preko Pala da ti kokardi nabavim. Fresh.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 feb 2020, 01:08

Ustasa, ima vezu preko Pala, sredjuje kokarde... totalno ocekivanja povezanost :zviz: :kafa:

Poentirao si :clap:
- FKS -

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 16 feb 2020, 01:11

Hajdeee je napisao/la:
16 feb 2020, 01:08
Ustasa, ima vezu preko Pala, sredjuje kokarde... totalno ocekivanja povezanost :zviz: :kafa:

Pa to ti je satnik Krešimir iz Konaka kod Hilmije :urnebes: :rol:
MIHAJLOVIĆ !

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 feb 2020, 01:15

Hajdeee je napisao/la:
16 feb 2020, 01:08

Volim antifasizam, kad se neko ne slaze s tobom proglasis ga za ustasu i kraj price.

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 16 feb 2020, 01:18

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
16 feb 2020, 01:06
Admine oci ti ispale dabogda, vidis li uopce kakve se gluposti pisu na navijackoj temi!? Brisi sve redom
Koliko ja razumijem ovaj pdf nema moderatore, samo klupski (Željo ima irfu, Sarajevo Mortu itd.), a svi globalni moderatori su neaktivni/ne posjećuju ovaj pdf, to znači kada admin nije tu korisnici mogu raditi šta hoće, pa je ovaj dio foruma (zajedno sa pdf-om reprezentacije) ubjedljivo najgori :crazy:
Neću mu reći šta da radi ali kada pdf Prve Lige FBiH ima jednog moderatora (prije su i 2 imali) a ovaj nijednog problem je jasan
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 16 feb 2020, 01:20

Nije uopšte njegovo da trazi admina svakako ne piše na ovoj temi tako da šta god se piše nek' se piše jer su sve slike postavljene od polusezone i sad je tema što jeste proci ce i ona.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 feb 2020, 01:21

Ti si se proglasio sam, stajuci na njihovu stranu, velicajuci njihove akcije.. i romanticarski pricajuci o SS odredima i ustaskim formacijama u Drugom s.r.

Nigdje te ja gurao ni svrstava nisam.
- FKS -

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 feb 2020, 01:24

Rece covjek koji se divi Bleiburskom pokolju.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 16 feb 2020, 01:30

VolimTz je napisao/la:
16 feb 2020, 01:24
Rece covjek koji se divi Bleiburskom pokolju.
Covjek koji najvjerovatnije nema pojma da je u istom pobijeno par hiljada bošnjaka njegovih " pradjedova ".

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 16 feb 2020, 01:35

Navijaci St. Paulija (ekstremna ljevica) izradili stikere na fazon grba Dynamo Dresdena, i umjesto slova D ubacili granatu i "razrusili" slova Dresden, likujuci smrt 30000 osoba i razaranje grada u njihovoj sopstvenoj drzavi.
Good night left side
7 1 2 1 0

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 feb 2020, 01:41

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
16 feb 2020, 01:06
Bez brige, banovaće mene. :urnebes:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 feb 2020, 01:42

Ispravka krivog navoda, zapravo adekvatna dopuna.
Hajdeee je napisao/la:
16 feb 2020, 00:49
Male ustase i njihov bosnjacki 'Cvijetni vrt', tada Hrvati islamske vjeroispovjesti. :mrgreen:
Reko bi covjek, brane ideologiju merhameta, karitasa, crvenog krsta... Pa ih crveni 'zlocinci' je.bali onako, bezveze. :zzz:

Crvenima samo Blajburg oprostiti necu. Sto nisu finisirali stvar do kraja. Manje bi sada kmecali, i falsifikovani istoriju.

Cuj stigli i napali 'djecu cvijeca' sa desetinom Mahatma Gandija na celima tih kolona. Kako ih nije stid. :urnebes:
Moj narod nisu, kad su podrzavali rasne zakone, nacizam, zlocine. Prekrajali granice, i bili sluge Pavelicu, Adolfu i slinim manijacima. Radili genocid.

Vas problem je sto svojima smatrate nekoga po imenu, mjestu rodjenja, vjeri...i sl.
A ne po svjetonazoru, etici, moralu, pravednosti ideje za koju su se borili, cemu su se nadali barem.

I nisu pobijeni Bosnjacki, jer su tada bili u NDH Hrvati islamske vjeroispovjesti, niti Hrvati. Nisu pobijeni ni Srbi.. jer je na Blajburg bilo i Srba. Sto vjerovatno znate. Naravno, u cetnickim formacijama, i jedinicama koje su bjezale.

Nego su pobijeni pripadnici vojnih formacija, koji su odbili da se predaju, i poslije kapitulaciju treceg rajha.
Odbili da poloze oruzije, i da se predaju.

Sa svim svojim poglavnicima, komandantima i vojvodama.. . a zapravo ljudima koji su pocinili masu zlocina. Mada ih ocito neki smatraju mahatma gandijima.
Da li je bilo civila zrtava, da. Ali ni priblizno broju civilnih zrtava koji se spominje u 'crnoj' propagandi. A jos manje uporedi o sa brojem zrtava koji su ti zlikovci pobili.
- FKS -

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 feb 2020, 01:46

@90minut

Ako je tebi pradedo bio u SS diviziji ili Ustasama, ne mora znaciti da je svaciji ili ako ti podrzavas iste, ne mora znaciti da ostali podrzavaju iste.
Pravo na razlicita misljenja imaju svi, ali ja sam iz dosta razloga na strani partizana, izmedju ostalog najbitniji razlog je taj sto su partizani i Tito vratili drzavnost BiH i na tome im svi trebamo biti zahvalni. :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 16 feb 2020, 01:47

Smatraš li svojima naše koji su na vozuci s mudzahedinima kidali glave i igrali se lopte s njima?

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 feb 2020, 01:56

90minut je napisao/la:
16 feb 2020, 01:47
Smatraš li svojima naše koji su na vozuci s mudzahedinima kidali glave i igrali se lopte s njima?
Ne.
Moji su oni koji su razjebali Cacu, i slicne mafijase i zlocine u nasim redovima. Oni koji su razoruzali mudzahedine kada su se totalno oteli kontroli i pocelo raditi masovna sranja...i prljati borbu ARBiH
Moji su partizani, jer su isto to uradili u kontekstu istorije i tog vremena.
Moji su Palestinci. Moji su Kurdi.. itd. itd.

Granice su forme, bitne naravno, ali ono sto je puno bitnije su vrijednosti, etika, moral, ideja koja mi je bliska. Jednakost i pravda.
Bilo da je to dobrovoljac u spanskom gradjanskom ratu, koji se borio protiv Franka i fasista, ili sada Kurd. Nema veze.
Moj nije neko ko se zove Husein, Samir... Almir ako je zlocina, ili pobornik takve ideologije.
A moji su svaki Irac, Baskijac, Palestinac... Nijemac... koji je na strani pravde i pravicnosti.

Tako jednostavno. Mnogima i ne... :wave:
- FKS -

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 16 feb 2020, 02:09

ANTIFA ! je napisao/la:
16 feb 2020, 01:46
@90minut

Ako je tebi pradedo bio u SS diviziji ili Ustasama, ne mora znaciti da je svaciji ili ako ti podrzavas iste, ne mora znaciti da ostali podrzavaju iste.
Pravo na razlicita misljenja imaju svi, ali ja sam iz dosta razloga na strani partizana, izmedju ostalog najbitniji razlog je taj sto su partizani i Tito vratili drzavnost BiH i na tome im svi trebamo biti zahvalni. :bih:
Otišlo se u pogrešnom smjeru, antifasizam tada i antifasizam sada su dva razlicita pojma. Ovaj globalni današnji antifasizam je dosta los po meni i odstupa od izvornog antifasizma, dok su stavovi radikalne desnice (ne nuzno i neonacista) bazirani na zastiti drzave i naroda, sto nas kao narod koji je pretrpio agresiju (od recimo komunisticke drzave, iako to nije bilo ni k od komunizma tada) veoma privlaci. Nema nista lose u ekstremnoj desnici trenutno po meni sve dok ne prelazi u neonacizam. Ja mrzim Jevreje, ne jer ih je Hico mrzio, nego zbog toga sto rade Palestincima(koji su Arapi, bitno za dalji tekst). Smatram da smo mi superiornija rasa od Arapa i imam losu sliku o njima zbog migranata koje sam gledao u svakakvim stanjima i zbog Arapa koji imaju milione a toliko su mutavi i pokvareni i sebicni (primjer sebicnosti- Palestincima niko ne pomaze) da Bog sacuva. Opet, imam jednog Pakija (nije arap, al blizu :D ) koji dodje u mahalu i sjedi na jednom zidu po citac dan, simpatican lik. Pomazem mu na sve nacine, bacim mu nekad nesto love, dao sam mu staru odjecu, kulturan i pristojan lik. Jednom mu se pripisalo da izvines, pita ima li gdje wc, ja mu reko brate otidji tamo iza zida otresi ga. Kaze nije to lijepo, radije bi u wc. To kad sam raji ispricao, sutradan dobio brdo stvari i para. De ti meni reci sad, jesam ja fasista, neonacista, sta sam u pic.ku materinu? I evo posto brojite za dede, dedo mi bio u Partizanima.
7 1 2 1 0

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 16 feb 2020, 07:36

VolimTz je napisao/la:
16 feb 2020, 01:24
Dominiras.

Idi do kraja :kafa:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, jurisicduska, mma_hz, rishovski, zaostrog i 42 gosta.