Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Raul_64 je napisao/la:
Partizan 3-2...sutra igraju Žalgiris-Khimki...neizvjesno do kraja
meni se svidilo kad je par puta u drugom poluvremenu trazi od pleja da se prebaci lopta na njegovu stranu da on to odigra, istotako imao je dosta povratnih pasova na post kad su ga udvajali i koji su poslije dovodili do laganih poena...samo ga nije htio sut :/Mirza veceras opet dobar, solidan, ali u jednom trenutku, ga prikazuje na 66 - 69 mrtav hladan, bez reakcije![]()
![]()
![]()
..Nije ga islo izvana, ali je par puta odlicno pogodio sa niskog posta....Izgurao je par puta citavu centarsku liniju Partizana...
Melo15 je napisao/la:Partizan ce biti jak sve dok njegovi igraci(bili to domaci ili stranci) igraju srcem a ne novcanikom kao sto je slucaj u cska....i tu je ja mislim najveci problem bio duletu sto je igracima bilo svejedno oce li pobjediti ili ne sve dok dobijaju pare....trebaju oni da osjete na svojoj koži kako je ne primiti 10 mjeseci platu....pa da vidimo kako bi onda igrali
Po toj logici Velez bi treb'o biti prvak EvropeMelo15 je napisao/la:Partizan ce biti jak sve dok njegovi igraci(bili to domaci ili stranci) igraju srcem a ne novcanikom kao sto je slucaj u cska....i tu je ja mislim najveci problem bio duletu sto je igracima bilo svejedno oce li pobjediti ili ne sve dok dobijaju pare....trebaju oni da osjete na svojoj koži kako je ne primiti 10 mjeseci platu....pa da vidimo kako bi onda igrali
O jesMelo15 je napisao/la:Koje???
Ovo u vezi plataa?????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.