De pojasni ovo?mirzza je napisao/la:Ma car, sva sreca sto mu mikado ne zgadi repku. Medo dominira!
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
RIP SALE VILENJAK
mirzza je napisao/la:Ma car, sva sreca sto mu mikado ne zgadi repku. Medo dominira!

Kako covjek sam sebi upada u stomak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sinoć je Haris pokazao svoj talent, bilo je pitanje vremena kada će doći njegovih 5 minuta i kada će pokazati svoj raskošni talent. Svaka čast care, svaka ti dala !
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Malo se o momku prica zasluzio je ljudi moji nije vam valjda toliko mrzak??
Inace covjek je svoj posao odradio vrhunski, nek vako nastavi i imat cemo pravu zamjenu za Rahimica..
Inace covjek je svoj posao odradio vrhunski, nek vako nastavi i imat cemo pravu zamjenu za Rahimica..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Duzi interview na engleskom sa Medunjaninom. Vidi se koliko je bitan u ekipi, mnogo ocekuju od njega, isto da bude vodja ekipe, navijaci su izgleda ludi za njim.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Duzi interview na engleskom sa Medunjaninom. Vidi se koliko je bitan u ekipi, mnogo ocekuju od njega, isto da bude vodja ekipe, navijaci su izgleda ludi za njim.
haman da je tako... Mozda je i ova plavka luda za njim, pa joj je pokazao malo svoje ljubavi iza zatvorenih vrata...

salu na stranu, drago mi je da se dobro tamo osjeca, to je preduslov za dobre igre. Ako ovako nastavi, nije iskljuceno da na kraju sezone dobije neku od ponuda iz lige petice. volio bih ga vidjeti u Bundesligi, mislim da bi se tamo dobro snasao kao i vecina nasih.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
u bundesu bi rasturao to je 100%_dreamer_ je napisao/la:Principatus je napisao/la:Duzi interview na engleskom sa Medunjaninom. Vidi se koliko je bitan u ekipi, mnogo ocekuju od njega, isto da bude vodja ekipe, navijaci su izgleda ludi za njim.
haman da je tako... Mozda je i ova plavka luda za njim, pa joj je pokazao malo svoje ljubavi iza zatvorenih vrata...
salu na stranu, drago mi je da se dobro tamo osjeca, to je preduslov za dobre igre. Ako ovako nastavi, nije iskljuceno da na kraju sezone dobije neku od ponuda iz lige petice. volio bih ga vidjeti u Bundesligi, mislim da bi se tamo dobro snasao kao i vecina nasih.
BLUE NATION.
Ovaj momak bih vrlo lako mogao u narednim utakmicama izrasti u najvaznijeg pojedinca repke !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
sasvim sigurno da vec pomalo stasava u nezamjenjivog covjeka u veznom redu u nasoj repki,dosad sam kontao da bi ibricic tu mogao eksplodirati ali ipak medunjanin je svakako zasluzio da igra u vezi svojom igrom,lucidnim potezima,ne znam samo sta cemo sa sanela jahica jeidno da zamjeni rahimica
[youtube][/youtube]
Lako je za Jahu, on igra k'o navijen gdje god ga stavišzgembo89 je napisao/la:ne znam samo sta cemo sa sanela jahica jeidno da zamjeni rahimica

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jahu kao lijevog beka stavit .. Njega ili Subasica neka Pape odluciVirtu4l je napisao/la:Lako je za Jahu, on igra k'o navijen gdje god ga stavišzgembo89 je napisao/la:ne znam samo sta cemo sa sanela jahica jeidno da zamjeni rahimica
Ja ga vec vidim sada kao jednog od najvaznijih igraca. Protiv Albanije i Slovacke je bio nosioc igre. Nije to mala stvar kad su pored tebe velicine poput Salihovica, Misimovica, Pjanica.. Momku svaka cast i jako mi je drago da je dio repke. Ova prica je mogla imati skroz suprotan zavrsetak..kimbo je napisao/la:Ovaj momak bih vrlo lako mogao u narednim utakmicama izrasti u najvaznijeg pojedinca repke !!!!
Npr. da je neko slušao pojedince sa foruma...GNN je napisao/la:Ja ga vec vidim sada kao jednog od najvaznijih igraca. Protiv Albanije i Slovacke je bio nosioc igre. Nije to mala stvar kad su pored tebe velicine poput Salihovica, Misimovica, Pjanica.. Momku svaka cast i jako mi je drago da je dio repke. Ova prica je mogla imati skroz suprotan zavrsetak..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
******** je napisao/la
Eee sad bi svi da igraju za Bosnu i Hercegovinu, a do juce su svi bjezali na spomen cas izuzecima !!!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA VRIJEDAN
********* je napisao/la:
ma dosta je ovih sinova dezertera !!!
********** je napisao/la:
Dobar je ali netreba nam!
Ma imamo mi veznjaka, ne treba hvala!!!
Evo par komentara sa pocetnih stranica..
Prerastao u jednog od najvaznijih igraca od nase repke,a na pocetku ga neki pametnjakovici nisu htjeli.

Saban je napisao/la:Saban je napisao/la:Djeco da se nesvadjate i ne lupate ko maksim po divizija da vam ciko kaze kako je bilo. Vidite li kako se danas prate ovi nasi klinci vani...te Seferrovic, te Vranjes, te Hajrovic, te ovaj , te onaj...e tako je isto bilo prije pet-sest godina. Najednom je u holandskoj ligi bljesnuo dragulj zvani Haris Medunjanin. Decko je bio jedan od naj vecih talenata u Evropi (ili se nama tako cinilo zato sto je nas), pocele su teme po forumina, poceo je telefon da radi a u FS BiH je bio usijan od poziva iz vana u kojima se svima yebavala majka zasto ne pozovu ovoga dragulja, je li hoce para i sve tako. Ja i mojih par kampanjona smo napravili bar 500 poziva i poslali bar 200 emaila. Nemajuci kuda savez i selektori poceli su kontaktirati Harisa nudeci mu mladu reprezentaciju, ali on je odlucno odbio zahtjevajuci samo A selekciju. Pregovori su vodjeni uglavnom preko njegove majke. Nemajuci kuda savez i Sliskovic, a plaseci se reakcije navijaca, su popustili i uputili Harisu poziv za A selekciju BiH koja se okupljala, ne mogu se sjetiti povodom kojih utakmica. Zacudo, Haris nije odgovarao. Zli jezici su govorili da Haris ceka da vidi da li ce biti pozvan u MLADU reprezentaciju Holandije koja je trebala ucestovati na SP ili EP da ne trazim sada. Konacno je izasao spisak te mlade reprezentacije i na njemu nije bilo Harisa. Dan posle toga stiglo je obavjestenje iz FS da je sve dogovoreno sa Harisom Medunjaninom i da ce on nastupati za nasu selekciju (A tim). I sam Haris je dao izjavu da je tako. BiH navijaci bili su ushiceni. Al' ne lezi vraze, na samom startu priprema holandske mlade reprezentacije, povredio se jedan igrac sredine terena i selektor je uputio naknadni pozvi Harisu Medunjaninu...Ostalo je klasika...Haris nije cekao ni sekunde, treci dan je izjavio da zeli da igra SAMO ZA REPREZENTACIJU HOLANDIJE, da su ljudi iz FS BiH bili korektni ali da su navodno kao zakaznili i da on vidi sebe kao A reprezentativca Holandije. Ubrzo je napunio 21 godinu i prema starim pravilima bio za uvijek izgubljen za reprezentaciju BiH. Nakon toga, kao da ga je pogodilo neko prokletstvo, doslo je do strahovitog pada u njegovoj karijeri i za nekoliko godina nakupio je jedva po desetak utakmica godisnje, najcesce ulazeci kao rezerva u timu koji je toliko dobar da je ispao u drugu ligu Spanije. U medjuvremenu je UEFA je promjenila pravila i Haris se najednom sjetio da je Bosanac, da je bezbeli "oduvijek zelio da igra za BiH", da masta nasem dresu![]()
Menageri mu javili da se niko ne interesuje za njega, a Valjadolid gleda da ga se otarasi, pa mu je ko kec na desetku leglo ovo pravilo, jer stavka "reprezentativac" nosi pola transfera...I uspjelo mu, na zalost.
Posle svega ovoga ja bi ga zvao samo ako ce napraviti drasticnu promjenu, ako je toliko dobar da je neophodan, ako ce nas njegovo prisustvo odvesti na veliko takmicenje. Kad bi se to desili, i on dao odlucujuci gol, radovao bi se kao nikada do sada u zivotu sto smo otisli, a o njemu bi i dalje imao isto misljenje. Funjara i kalkulator.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Prodaješ se Šabane, prodaješ. Ali eto, cijena je ok - plasman na veliko takmičenje, vrijedi 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nije zbog mene - zbog raje.Virtu4l je napisao/la:Prodaješ se Šabane, prodaješ. Ali eto, cijena je ok - plasman na veliko takmičenje, vrijedi
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
nagradno pitanje: ko je postigao pogodak za macabi

i kljucni kao i uvijek,covjek pogadja pri kraju utakmice za bod ili trineznalica je napisao/la:nagradno pitanje: ko je postigao pogodak za macabi![]()
![]()

RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.