kad vidim šta gledaju i šta slušaju... odma mokrim konopom preko leđa
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Tace Evropljani, glupani, vode zdrav seksualni život, putuju, bave se sportom, idu na koncerte i partije. Trebaju doć da hin bošnjo objasni život.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
KAKO TI NE SHVATAŠ .ONI NEĆE U EVROPU.ONI HOĆE PRISAJEDINJENJE SA RUSIJOM.Torpedo,CSK,Lokomotiv,Spartak,Dinamo Moskva.
U tunelu usred mraka (sija flaša of od konjaka) sija zvijezda petokraka ,petokraka sva u krvi hej, nosio je Faraon prvi
U tunelu...........................................................................,petokraka sa pet lista hej,to je značka komunista.
U tunelu............................................................................,Petokraka sa pet pera hej , to je značka proletera.
U tunelu.............................................................................,Petokraka sa pet grana hej, to je značka PARTIZANA!☭★
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Jel ovo sa teme na koju ja mislim?Osim13 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 10:02KAKO TI NE SHVATAŠ .ONI NEĆE U EVROPU.ONI HOĆE PRISAJEDINJENJE SA RUSIJOM.Torpedo,CSK,Lokomotiv,Spartak,Dinamo Moskva.
U tunelu usred mraka (sija flaša of od konjaka) sija zvijezda petokraka ,petokraka sva u krvi hej, nosio je Faraon prvi
U tunelu...........................................................................,petokraka sa pet lista hej,to je značka komunista.
U tunelu............................................................................,Petokraka sa pet pera hej , to je značka proletera.
U tunelu.............................................................................,Petokraka sa pet grana hej, to je značka PARTIZANA!☭★
- Barbarossa
- Kontakt:
:')ASD je napisao/la: ↑16 feb 2020, 10:44Jel ovo sa teme na koju ja mislim?Osim13 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 10:02KAKO TI NE SHVATAŠ .ONI NEĆE U EVROPU.ONI HOĆE PRISAJEDINJENJE SA RUSIJOM.Torpedo,CSK,Lokomotiv,Spartak,Dinamo Moskva.
KakoLako je najkvalitetniji youtuber iz Hrvatske (možda i iz cijele Juge). Kad ideš pljuvat nekog ko ima milion i po subscribera sigurno će ti doći gomila njegovih fanova na kanal da te unište ili će te taj lik uništiti. Nešto u fazonu kad nepoznatiji reper dissa popularnijeg. Uvijek se može desiti da mu ovaj popularniji uništi karijeru, tako da treba imati i muda napravit onakav video. Npr. Amir Hadžić je probao nešto isfurati protiv Bake, a lik ga spustio na svoj teren i uništio, zato mu nikad neće ni narasti kanal.
Let's talk about SIX baby!
Mene sramota njihove sramote, pogotovo kad su edgy i neke cut scene furaju.
Nullius in verba
I mi smo stari Evropejci. Jedino da kod tebe u Tuzli skakucu milion djece?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
**** smo mi, divljaci koji tipkaju po telefonima. Što neko reče. Ne može 100 godina cvilizacije ispravit 500 nakarade.vest je napisao/la: ↑16 feb 2020, 11:29I mi smo stari Evropejci. Jedino da kod tebe u Tuzli skakucu milion djece?
Nullius in verba
Treba svako jutro Allahu dovom zahvaliti što nismo na ovaj svijet poslani u obliku Adisa Arapovića.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Edo Majka je za mene klasicna seljacina.
Ekvivalent onom prasetu sa youtuba.
Frenky je nesto drugo, i ima smislenije pjesme 10 puta.
Ekvivalent onom prasetu sa youtuba.
Frenky je nesto drugo, i ima smislenije pjesme 10 puta.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.