FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pitari najvjerovatnije bez Lazica u iducoj polusezoni, citam da bi mogao kao i Adukor na tribine.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Meni je zao sto ovaj Krstanovic nije nikada zaigrao za nas. Sa 37 na ledjima jucer sruši Hajduk eurogolom. Ko zna zna, bez obzira na godine.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ako potpise ovaj Ajadzi morat cemo ga sacekati da se vrati u zivot, mozda cak i citavu polusezonu, kako smo cekali Micu ili zakarica. Ja se iskreno ne sjecam njegovih igara iz sirokog ali po ovom klipu vidi se da moze... Doduse i Lazo je na klipu izgledao ko elber...
brate a sjecam se histerije kad je trebao kod nas igratikerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 12:39Meni je zao sto ovaj Krstanovic nije nikada zaigrao za nas. Sa 37 na ledjima jucer sruši Hajduk eurogolom. Ko zna zna, bez obzira na godine.
- svrakino1921
- Kontakt:
A dolazi li taj drugi Francis ?
-
zeljovac21
- Kontakt:
Gdje ima taj klip?Opt1 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 12:44⁸Ako potpise ovaj Ajadzi morat cemo ga sacekati da se vrati u zivot, mozda cak i citavu polusezonu, kako smo cekali Micu ili zakarica. Ja se iskreno ne sjecam njegovih igara iz sirokog ali po ovom klipu vidi se da moze... Doduse i Lazo je na klipu izgledao ko elber...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ko dolazi, kako, sta, gdje, pozicija, kada?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Brate pravo kratko pisem na ovom forumu ali sam te zagotivio ,nego nista mi nije jasno ko tebi prijeti itd .
Na onom forumu tamo znam da ne vole Amara i zadnju godinu dana sam se borio kao lav ali mi nikad niko nije prijetio niti mi nesto ruzno rekao .
Tuzno je ovo sto nam se desava ,**** sve ove Titule koje smo izgubili nas najveci poraz je ova podijeljenost .
Dajte braco da budemo kao jedan ,evo glavu dajem da svakog od Vas znam sa utakmica to je onih standardnih 3000 bolesnika.
MOSA LJOZE ako te brat moze zamoliti nema odustajanja( iako si baksuz)
Gdje ste insajderi od juče.Vas nekoliko već danima i mjesecima se zajebava na ovom forum.Nije vam jasno da stetite klubu sa najavama dolaska poluinformacijama nekad ubodete ponešto a u globalu nanosite štetu klubu i ljudima koji se bave transferima i stvarate kod navijača koji nisu iz vašeg kruga druženja nedoumice.Nemam namjeru pisati ovdje više o tome ali pametnom dosta i kad mu se sugerise.Vec sam pisao o tome medjutim ta potreba da se prikazujete kao involvirani u dešavanja u klubu su vam prevažnim Ako je nešto i tačno što iznosite ovo nije mjesto za to.Imate pp pa opletite.Doza kao humora i zajebavanja sa dolascima igrača u nas klub su možda vama interesantni, većini koji čitaju nije.Cita se ovaj forum itekako i nije vam valjda jasno da Armija navijača pravih prihvata informacije koje pišete i sekira se vjerovali ili ne.To su dobronamjerni zeljovci koji ne pišu ovdje ali svaki info o Želji upijaju i žele najbolje za klub.Jednom sam to napisao i kao smiješno vam to.Nemate pojma o dimenzija Želje i navijača.Pun kofer nam je tamo nekih danana i avlamia i drugih klošara i plaćenika sad i ovdje privatizujete forum i zajebava te se sa danima.Prihvatite ovo kao iskreno mišljenje puno Zeljovaca i Vi ste pravi biti bolesnici kluba iskreni
navijaci ali vas je malo ponijelo.Nema ljutnje drugovi.
Bit će Zeljo Šampion.
Bit će Zeljo Šampion.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ne znam da je iko ista izmisljao, niti da je lupao...
Kad vec to govoris, dali smo informaciju za Fanima, pregovaralo se itekako.... Za Zakarica se isto pregovaralo itekako, za jos par igraca se pregovaralo itekako.... Nije niko govorio da ce 100% doci neko od navedenih zadnjih mjesec i pol... Evo ja sam za Lendrica i Kosorica kad sam dobio informaciju da ce doci rekao 90% su nasi... Sad sto pregovori odu u drugom pravcu, to je drugi par cipela.... Nema ljutnje, ali da se zna, svako ko ima bilo kakvu informaciju je lijepo da podijeli, i treba da dijeli...
Kad vec to govoris, dali smo informaciju za Fanima, pregovaralo se itekako.... Za Zakarica se isto pregovaralo itekako, za jos par igraca se pregovaralo itekako.... Nije niko govorio da ce 100% doci neko od navedenih zadnjih mjesec i pol... Evo ja sam za Lendrica i Kosorica kad sam dobio informaciju da ce doci rekao 90% su nasi... Sad sto pregovori odu u drugom pravcu, to je drugi par cipela.... Nema ljutnje, ali da se zna, svako ko ima bilo kakvu informaciju je lijepo da podijeli, i treba da dijeli...
Potpis. Jedno je zajebancija, ali konstantno jedno te isto vrtiti u krug i praviti od foruma neku internu zezu je neozbiljno. Onaj tamo forum egzistira na tom principu.iguita je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:19Gdje ste insajderi od juče.Vas nekoliko već danima i mjesecima se zajebava na ovom forum.Nije vam jasno da stetite klubu sa najavama dolaska poluinformacijama nekad ubodete ponešto a u globalu nanosite štetu klubu i ljudima koji se bave transferima i stvarate kod navijača koji nisu iz vašeg kruga druženja nedoumice.Nemam namjeru pisati ovdje više o tome ali pametnom dosta i kad mu se sugerise.Vec sam pisao o tome medjutim ta potreba da se prikazujete kao involvirani u dešavanja u klubu su vam prevažnim Ako je nešto i tačno što iznosite ovo nije mjesto za to.Imate pp pa opletite.Doza kao humora i zajebavanja sa dolascima igrača u nas klub su možda vama interesantni, većini koji čitaju nije.Cita se ovaj forum itekako i nije vam valjda jasno da Armija navijača pravih prihvata informacije koje pišete i sekira se vjerovali ili ne.To su dobronamjerni zeljovci koji ne pišu ovdje ali svaki info o Želji upijaju i žele najbolje za klub.Jednom sam to napisao i kao smiješno vam to.Nemate pojma o dimenzija Želje i navijača.Pun kofer nam je tamo nekih danana i avlamia i drugih klošara i plaćenika sad i ovdje privatizujete forum i zajebava te se sa danima.Prihvatite ovo kao iskreno mišljenje puno Zeljovaca i Vi ste pravi biti bolesnici kluba iskreni
Bit će Zeljo Šampion.
@mohikanac
Nije ti se dalo Zeče Asime
Nije ti se dalo Zeče Asime
Kad skoro jedni te isti likovi pisu i tamo i vamo... Logicno da je forum sprdacina obicna..voltron30 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:29Potpis. Jedno je zajebancija, ali konstantno jedno te isto vrtiti u krug i praviti od foruma neku internu zezu je neozbiljno. Onaj tamo forum egzistira na tom principu.iguita je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:19Gdje ste insajderi od juče.Vas nekoliko već danima i mjesecima se zajebava na ovom forum.Nije vam jasno da stetite klubu sa najavama dolaska poluinformacijama nekad ubodete ponešto a u globalu nanosite štetu klubu i ljudima koji se bave transferima i stvarate kod navijača koji nisu iz vašeg kruga druženja nedoumice.Nemam namjeru pisati ovdje više o tome ali pametnom dosta i kad mu se sugerise.Vec sam pisao o tome medjutim ta potreba da se prikazujete kao involvirani u dešavanja u klubu su vam prevažnim Ako je nešto i tačno što iznosite ovo nije mjesto za to.Imate pp pa opletite.Doza kao humora i zajebavanja sa dolascima igrača u nas klub su možda vama interesantni, većini koji čitaju nije.Cita se ovaj forum itekako i nije vam valjda jasno da Armija navijača pravih prihvata informacije koje pišete i sekira se vjerovali ili ne.To su dobronamjerni zeljovci koji ne pišu ovdje ali svaki info o Želji upijaju i žele najbolje za klub.Jednom sam to napisao i kao smiješno vam to.Nemate pojma o dimenzija Želje i navijača.Pun kofer nam je tamo nekih danana i avlamia i drugih klošara i plaćenika sad i ovdje privatizujete forum i zajebava te se sa danima.Prihvatite ovo kao iskreno mišljenje puno Zeljovaca i Vi ste pravi biti bolesnici kluba iskreni
Bit će Zeljo Šampion.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ideal ostaje isti... Bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi!!!
Lendrić mi izgleda dobro naložen, na neki način je i za njega ovo redemption, mislim da će dobar biti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ja ne znam sto se ovoj pogani hrasno dopusta da pise na nasoj temi, njegov stil pisanja odavno je procitan
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrasno15, Zeljoo1921 i 29 gostiju.