Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Frutek
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 20:40

harry_90 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Frutek je napisao/la: Joj ja volim kad je 35 stepeni pa raspust pa dekoltei minjaci pa lezis u parku i pijes pivu ko cojk et sad me nostalgija puca :(
U kojem parku,ondje kod crkve,ima ravaku pa se tu instaliras,jel ??? :mrgreen:
:mrgreen:
ma ja to tamo kod onog bazencica s rajom pa malo flamenco, pa malo under na svirku koju, pa malo jala, pa malo banja
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 20:42

@legendA_reala neznam, prijavio sam se ja, nije do mene ;)

@frutek, morat ću te prijavit, jer to ti još ne smiješ radit, sramota :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 nov 2010, 20:42

@Frutek

Blago onom mjestu koje ti zaobidjes :mrgreen: salaa.. ja izbjegavam park,nema ko tu ne sjedi,a bgmi cuo sam da ima tu ravaku,nedaj Boze kakvu bolest zaradit :D cuvaj se :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2010, 20:43

Frutek je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Frutek je napisao/la: Joj ja volim kad je 35 stepeni pa raspust pa dekoltei minjaci pa lezis u parku i pijes pivu ko cojk et sad me nostalgija puca :(
Da ti nisi mlad za ovo :D ehehe
:shock: što kolko ti to mislis da ja imam godina al nemoj za pivu da kazes ONTYS_YNWA zalijepice mi kaznu :mrgreen:

@legenda koji park imaju 2 gdje mos pit Banja i "Central" i Jala a ima dobrih cura sto jes jes 8-)

ma ne znam ja kako se zovu ti parkovi ,između parka je cesta s jedne strane a s druge su oni kafići i ono svašta ima ,oni cigani su negdje odma u parku ,a kad pređeš preko ceste bi trebalo da je ono panonsko jezero ,ako sam u pravu,jesam dobro objasnio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 nov 2010, 20:44

Jednom sam pio u Tuzli u parku, onaj preko puta jezera. ružno ba onde, imo sam osjećaj da me svi gledaju. :mrgreen: U Zenici u parku kod muzičke je fino, samo što svako mole dođu kolege od OTNYS :mrgreen: da ti prijete, a i bagre nekad bude.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 nov 2010, 20:44

Joj preselili mi računar jedno 2-3 metra od starog mjesta... Okrečili,,, otišao sto, kreveti,,, sutra dolaze novi kauči!!!!! :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 20:45

legenda reala je napisao/la:
ma ne znam ja kako se zovu ti parkovi ,između parka je cesta s jedne strane a s druge su oni kafići i ono svašta ima ,oni cigani su negdje odma u parku ,a kad pređeš preko ceste bi trebalo da je ono panonsko jezero ,ako sam u pravu,jesam dobro objasnio

Pa to je park u centru grada o tome i pricam zovem ga "Central Park" :lol: :lol: :lol: , neg ja tamo najvise volim :)

@Unica
Jesu tebe okrečili

a GunnerS šta misliš koliko godina imam :) :lol:
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 25 nov 2010, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 25 nov 2010, 20:45

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj preselili mi računar jedno 2-3 metra od starog mjesta... Okrečili,,, otišao sto, kreveti,,, sutra dolaze novi kauči!!!!! :D
Tragedija! :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 nov 2010, 20:46

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj preselili mi računar jedno 2-3 metra od starog mjesta... Okrečili,,, otišao sto, kreveti,,, sutra dolaze novi kauči!!!!! :D
:roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 20:47

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj preselili mi računar jedno 2-3 metra od starog mjesta...
Vrati ga :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2010, 20:47

Bosco je napisao/la:Jednom sam pio u Tuzli u parku, onaj preko puta jezera. ružno ba onde, imo sam osjećaj da me svi gledaju. :mrgreen: U Zenici u parku kod muzičke je fino, samo što svako mole dođu kolege od OTNYS :mrgreen: da ti prijete, a i bagre nekad bude.
ali su im žene dobre jelde ,kakve su ba u Zenici ,zamisli da nikad nisam bio u Zenici
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 nov 2010, 20:48

Bosco je napisao/la:Jednom sam pio u Tuzli u parku, onaj preko puta jezera. ružno ba onde, imo sam osjećaj da me svi gledaju. :mrgreen: U Zenici u parku kod muzičke je fino, samo što svako mole dođu kolege od OTNYS :mrgreen: da ti prijete, a i bagre nekad bude.
ali su im žene dobre jelde ,kakve su ba u Zenici ,zamisli da nikad nisam bio u Zenici
U Zenici ako je cura imalo bolja para nosom oblake, teško je probrat. Meni su Mostarke najbolje.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 20:50

Najbolje su Sarajke, pošto sam hercegovac, znam kakav su ters hercegovke ( sad će me lily ubit :D ) da Bog sačuva. Ako nije po njihovom odmah nevalja i 2 ti je :) A Sarajke, boli njih neka stvar, bitno je da je voliš :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 20:52

GunnerS je napisao/la:Najbolje su Sarajke, pošto sam hercegovac, znam kakav su ters hercegovke ( sad će me lily ubit :D ) da Bog sačuva. Ako nije po njihovom odmah nevalja i 2 ti je :) A Sarajke, boli njih neka stvar, bitno je da je voliš :D
Kako Izet kaže Tuzlanke i Sarajke su najgore :mrgreen:

A Hercegovke su nako teške brate imam ja strinu amidža ko mišić :lol: :lol: a ja bio mali i zapjevo Hercegovko, Hercegovko pustio se lanac pred njom :lol: :lol: :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 nov 2010, 20:54

Bosco je napisao/la:
U Zenici ako je cura imalo bolja para nosom oblake, teško je probrat. Meni su Mostarke najbolje.

ma ima kod nas vamo dobri ,skoro ko i u Tuzli samo navalite
a ima i u Mostaru dobri znam ,kažu da su u Banja Luci najbolje ne znam ni tamo nisam išo

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 20:57

Frutek je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Najbolje su Sarajke, pošto sam hercegovac, znam kakav su ters hercegovke ( sad će me lily ubit :D ) da Bog sačuva. Ako nije po njihovom odmah nevalja i 2 ti je :) A Sarajke, boli njih neka stvar, bitno je da je voliš :D
Kako Izet kaže Tuzlanke i Sarajke su najgore :mrgreen:

A Hercegovke su nako teške brate imam ja strinu amidža ko mišić :lol: :lol: a ja bio mali i zapjevo Hercegovko, Hercegovko pustio se lanac pred njom :lol: :lol: :lol: :lol:
Ters su da Bog sačuva, doduše uvjek ima iznimki al u totalu :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 nov 2010, 20:59

Meni jaran pričo, on bude poslovno u BanjaLuci, kaže čovjek da je ono tamo raj na zemlji što se tiče cura. Ima ih kaze mnogo,mnogo više u odnosu na muške i malte ne se otimaju za momka. 8-) Mislim da bih se ja uklopio u BL bez obzira na sve Dodike i ostalu bagru svijeta. :mrgreen:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 25 nov 2010, 21:01

Ko ters? Sta to ti pricas jadan nisi bio.. :roll: :mrgreen:

Ma ima ih svakakvih, al' najgore su sa Mazoljica :lol: ( Mostarci znaju gdje, sta, kako ) :P
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 25 nov 2010, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 21:02

Bosco je napisao/la:Meni jaran pričo, on bude poslovno u BanjaLuci, kaže čovjek da je ono tamo raj na zemlji što se tiče cura. Ima ih kaze mnogo,mnogo više u odnosu na muške i malte ne se otimaju za momka. 8-) Mislim da bih se ja uklopio u BL bez obzira na sve Dodike i ostalu bagru svijeta. :mrgreen:
Ja kak´e sam sreće da se tam´ doselim neka bolest bi ih sve do jedne pokosila :lol: :lol: :lol: :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 21:02

Ako je tako, hajmo' se okupit i organizovano doći u BL da se provedemo :D

Vidiš, lily, ja...ništa nisam rekao, natjerali me na to :D :oops:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Venom, VensanKasel i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []