Hvala na info

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jesu
To je prava prodavnica a ne ko ove na piku što budu u podrumu i nigdje racuna nema.
mislim da sam ja od cyber compa davno uzimao, uglavnom bila je radnja iz cazina, i to prije 15 godina, ako su to timuhamedhulk je napisao/la: ↑14 feb 2020, 18:12Cpu je nekadasnji cyber comp. Dobri su momci. Slobodno narucujte![]()
jesu to ti. samo sad se drugacije zovu, ali ekipa ista. mada je sad jedan otisao, osamostalio se..QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑15 feb 2020, 00:35mislim da sam ja od cyber compa davno uzimao, uglavnom bila je radnja iz cazina, i to prije 15 godina, ako su to timuhamedhulk je napisao/la: ↑14 feb 2020, 18:12Cpu je nekadasnji cyber comp. Dobri su momci. Slobodno narucujte![]()
Imao sam slican problem prije par mjeseci, nisam siguran da li je bas isti. Uglavnom, napravis preko pc-a google racun i logujes se preko mobitela na taj isti sto si napravio. Probaj drug jbg, ja se ne sjecam je li bas kod mene taj problem bio, ali slican sigurno.
Jesi li bio u ovim radnjicama po carsiji ? Kontam da ako prodaju telefone za azijsko trziste, mogu ih i servisirati, vjerovatno im je lakse i nabaviti dio koji se ispostavi da ti trebaMuameer je napisao/la: ↑16 feb 2020, 02:42MOLIM VAS sviju ako ko zna da mi pomogne.
Koga sam god pitao"in vivo" ne zna.
Naime,kupio sam samsung A6b2018 verzija.i radio je skoro pa 2 godine.Prije 4 dana se samo ugasio.Promjenio sam 5x orginalih punjaca ali nista.Ali problem je sto je za Azijsko trziste..
Naime obisao sam cijeli grad caki KimTech ovdje u Sarajevu..ali oni ne servisiraju samsunge za azijsko trizste niti imaju za njih USB port ili bateriju.
Postoji li igdje u Sarajevu ili okolici koji vrse servisiranje Samsunga za azijsko trziste u pitanju je USB port ili Baterija???
Sve sam obisao ovdje..barem tako mislim
Hvala svim forumashima i dobronamjernim savjetima
Kakve veze to ima sad? Kazem samo da ljudi na Balkanu pricaju protiv proizvoda jer ne mogu da ga priuste. A vazda i jesmo bili licemjeri. Imati iPhone u Americi nije nista posebno, 700 dolara ih dodje manje nego platiti kiriju u Los Angelesu i to na periferiji negdje.
Kažu ljudi da je precijenjen a ne da je smeće.leorey je napisao/la: ↑16 feb 2020, 17:19Kakve veze to ima sad? Kazem samo da ljudi na Balkanu pricaju protiv proizvoda jer ne mogu da ga priuste. A vazda i jesmo bili licemjeri. Imati iPhone u Americi nije nista posebno, 700 dolara ih dodje manje nego platiti kiriju u Los Angelesu i to na periferiji negdje.
A ako recimo jos radis u normalnoj dobroj firmi, onda dobijes iPhone od prosle godine dzaba kad izadje novi, jer vecina ima ugovore s Apple. Ali tesko je to nama shvatit.
Ali ne, Porsche je sranje, jer ga ne mogu priustiti. Kad ga priustim, bit ce top.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.