Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Uff primadona ...treba ih banama gadjat za antifudbal ove godine ...
Sasvim zasluzeno, svojim glupim izjavama je samo vrtio stare rane, a igra na terenu najlosija od pocetka sezone, ako razdrma ekipu dobit ce pohvale i povjerenje, na njemu je sve.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jedina pozitivna stvar povratak chielinia
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ti nas zayebayes ovdje??
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Hahha

Max Allegri
Meni fakat nije jasno kako je ondje istegao mišić, pa nije se raskoračio pod 90 stepeni...
Jbt sjećam se jednog starta Colin Hendry frajer uklizava i facom zaljepljuje i stativu misliš niko ga više sastaviti neće hadžija ustade i opet nastavi igrati...
Ili Jaap Stam ušivaju mu kapak on stoji kao kip ni grimase ni išta.
Jbt sjećam se jednog starta Colin Hendry frajer uklizava i facom zaljepljuje i stativu misliš niko ga više sastaviti neće hadžija ustade i opet nastavi igrati...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
ramiral je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:15Meni fakat nije jasno kako je ondje istegao mišić, pa nije se raskoračio pod 90 stepeni...
Nema vise takvih gladijatora moj tigre. Ima Chielo nas od prezivjelih.
Koji krah je da mi je srce navijacko zaigralo kad on udje danas u igru a inace sam hladan prema klubu ev neko vrijeme.
Pa gledaj ti danas najveci maanekeni su i najvece zvijezde. Messi "izgubim loptu padam", Ronaldo "padam svakako", neymar "aajjj slomio si mi nogu, faul, nije mi nista"...
Jel osjeti da mu neko diše za vratom svira faul. Evo kod Engleza to sudije vise ne dozvoljavaju, bas se igra muski, kod Talijana da bog sacuva. Jel se zaradio pada na loptu, hvata rukama i sudija svira. Kakvi Gladijator nema ih na prste da nabrojis da ne je.bubzivu silu i te kontakte...
Igramo uzasno, danas mo igrali uzasno, sudaraju se igraci, Mlataraju rukama, guraju jedan drugog, sebi ni cesto.... Ako je vama ovo dobro ja se bojim da ne pratimo isti sport.
Jel osjeti da mu neko diše za vratom svira faul. Evo kod Engleza to sudije vise ne dozvoljavaju, bas se igra muski, kod Talijana da bog sacuva. Jel se zaradio pada na loptu, hvata rukama i sudija svira. Kakvi Gladijator nema ih na prste da nabrojis da ne je.bubzivu silu i te kontakte...
Igramo uzasno, danas mo igrali uzasno, sudaraju se igraci, Mlataraju rukama, guraju jedan drugog, sebi ni cesto.... Ako je vama ovo dobro ja se bojim da ne pratimo isti sport.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kaze Sari Chiellini se sam uveo, ovaj covjek bas od sebe pravi cirkusanta , ili glumi nekog loseg saljivdziju. Moj Sari ako ti Chiello opali samarcinu nije ti to Kepa.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kad je Ćiro rekao prije 12 godina da Pjanic mora poraditi na muskulaturi, i da pogleda kako izgleda Ronaldo, Miretov otac je odgovorio da Pjanic nije bodibilder nego fudbaler. Cinjenica je da spada u grupu fudbalera s najkrhkijom gradjom, i pravo cudo kako je do sad ovoliko utakmica u vrhunskom fudbalu odigrao.ramiral je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:15Meni fakat nije jasno kako je ondje istegao mišić, pa nije se raskoračio pod 90 stepeni...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Sarri se polako predaje..
Samo da je ovu sezonu izgurati do kraja i uzeti 2 titule...
- BuffonGigi
- Kontakt:
S Pjanicem nista ozbiljno, samo istegnuce. Za par dana opet ce na preglede da vide da li ce ista propustiti.
Dobro za Pjanica, ionako mu je trebao odmor, trebao ga je postediti i Brescie i Spala svakako.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Popustio ovoj dvojici jer je fudbalska strana njihova. Baš me interesuje kako će reagovati ako se sezona loše završi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vidi se da je fudbalska strana njihova a nista bolja ne bi bila ni da je bilo po njegovom.
Niko od njih ne vidi dalje od nosa izgleda. Sta bi od one uprve
Niko od njih ne vidi dalje od nosa izgleda. Sta bi od one uprve

- IlCapitano
- Kontakt:
Da je bilo po njegovom uradili bi prošlo ljeto ono što hoće raditi ovo nadolazeće.
Samo je tad bilo Bogohuljenje reći da treba revolucija ekipi, specifično si ti govorio kako Allegrija nije sramota i pomišljati da tako nešto radi kad ima tip-top ekipu, daj ofanzivnog trenera i ima da lomimo itd. Sad niko i ništa ne valja.
Romano je rekao da je Isco bio pred potpisom, otkazano nakon što je Allegri otišao. Icardi i SMS također su bili dugogodišnje želje Allegrija. Nije teško povezati tačkice.
Ovako kasniš godinu dana, imaš pretrpanu i preskupu ekipu i opet moraš raditi ono što nisi htio prije godinu dana, samo sa još više posla i puno težom procedurom.
Samo je tad bilo Bogohuljenje reći da treba revolucija ekipi, specifično si ti govorio kako Allegrija nije sramota i pomišljati da tako nešto radi kad ima tip-top ekipu, daj ofanzivnog trenera i ima da lomimo itd. Sad niko i ništa ne valja.
Romano je rekao da je Isco bio pred potpisom, otkazano nakon što je Allegri otišao. Icardi i SMS također su bili dugogodišnje želje Allegrija. Nije teško povezati tačkice.
Ovako kasniš godinu dana, imaš pretrpanu i preskupu ekipu i opet moraš raditi ono što nisi htio prije godinu dana, samo sa još više posla i puno težom procedurom.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Alegri je pokazao sta zna i moze a sta ne zna i ne moze. Ono sto je on ponudio u zadnje 2 god ne bi neprijatelju pozelio.
On,kao i Sarri sada imaju ekipu koja moze bolje od ovog sto se gleda stim da se mora biti realan i reci da neuporedivo veci broj igraca vise pase onom nego ovom treneru i da je ovaj naslijedio 10x goru ekipu nego onaj. Depresivnu i mrtvu.
Ja ev trecu godinu zaredom pricam da klubu treba revolucija u svemu. Neophodna je.
On,kao i Sarri sada imaju ekipu koja moze bolje od ovog sto se gleda stim da se mora biti realan i reci da neuporedivo veci broj igraca vise pase onom nego ovom treneru i da je ovaj naslijedio 10x goru ekipu nego onaj. Depresivnu i mrtvu.
Ja ev trecu godinu zaredom pricam da klubu treba revolucija u svemu. Neophodna je.
- JarnoTrulli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Braco razvedrite se, nije sve tako crno, vracaju se Khedira i Bermardeschi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.