FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@irfo jesi li to u Medjugorju ili? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Nema tu nikakve podjeljenosti medju navijacima.Navijaci su uvijek uz Zelju,bili i bit ce.Oni koji svojim pisanjem po forumima odaju takvu sliku su manje interesne grupice i pojedinci koji su iz sopstvenog interesa za ove ili one a u suštini Zeljo ih interesuje ko’ lanjski snijeg.Ima tu i po neki anamo on sa kobilje glave koji bi da unese nemir,ni to nemojte smetnuti sa uma,udbaška je to škola,to je usadjeno u njihovu genetsku strukturu.Svaki navijac Zelje ce uvijek pohvaliti ono što je dobro a kritikovati ono što je loše i to je ok.Nas interesuje Zeljo kojeg lokomotiva vuce tracnicama uspjeha i te koji su u takvoj lokomotivi cemo slaviti.Medjutim kada ta lokomotiva ne moze da vuce postarat cemo se da ta posada napusti lokomotivu.Ko one prve ne slavi a ove druge brani nije navijac Zelje.Svi mi moramo pomoci Zelji na putu uspjeha na razne nacine a jedan od nacina je i da se suprotstavimo onima koji po forumima svojim pisanjem ostavljaju utisak nekakve podjele na tribini.KANA je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:19
Brate pravo kratko pisem na ovom forumu ali sam te zagotivio ,nego nista mi nije jasno ko tebi prijeti itd .
Na onom forumu tamo znam da ne vole Amara i zadnju godinu dana sam se borio kao lav ali mi nikad niko nije prijetio niti mi nesto ruzno rekao .
Tuzno je ovo sto nam se desava ,**** sve ove Titule koje smo izgubili nas najveci poraz je ova podijeljenost .
Dajte braco da budemo kao jedan ,evo glavu dajem da svakog od Vas znam sa utakmica to je onih standardnih 3000 bolesnika.
MOSA LJOZE ako te brat moze zamoliti nema odustajanja( iako si baksuz)![]()
![]()
Brate ,ovo sto si ti napisao sam i ja mislio ali to je bruda daleko od istine .Ako si ostao poslije Veleza na jednu minutu mogao si cuti sve psovke koje su bile upucene sa Istoka Amaru ,sletim iznerviran dole kad moj drugHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑16 feb 2020, 18:25Nema tu nikakve podjeljenosti medju navijacima.Navijaci su uvijek uz Zelju,bili i bit ce.Oni koji svojim pisanjem po forumima odaju takvu sliku su manje interesne grupice i pojedinci koji su iz sopstvenog interesa za ove ili one a u suštini Zeljo ih interesuje ko’ lanjski snijeg.Ima tu i po neki anamo on sa kobilje glave koji bi da unese nemir,ni to nemojte smetnuti sa uma,udbaška je to škola,to je usadjeno u njihovu genetsku strukturu.Svaki navijac Zelje ce uvijek pohvaliti ono što je dobro a kritikovati ono što je loše i to je ok.Nas interesuje Zeljo kojeg lokomotiva vuce tracnicama uspjeha i te koji su u takvoj lokomotivi cemo slaviti.Medjutim kada ta lokomotiva ne moze da vuce postarat cemo se da ta posada napusti lokomotivu.Ko one prve ne slavi a ove druge brani nije navijac Zelje.Svi mi moramo pomoci Zelji na putu uspjeha na razne nacine a jedan od nacina je i da se suprotstavimo onima koji po forumima svojim pisanjem ostavljaju utisak nekakve podjele na tribini.KANA je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:19
Brate pravo kratko pisem na ovom forumu ali sam te zagotivio ,nego nista mi nije jasno ko tebi prijeti itd .
Na onom forumu tamo znam da ne vole Amara i zadnju godinu dana sam se borio kao lav ali mi nikad niko nije prijetio niti mi nesto ruzno rekao .
Tuzno je ovo sto nam se desava ,**** sve ove Titule koje smo izgubili nas najveci poraz je ova podijeljenost .
Dajte braco da budemo kao jedan ,evo glavu dajem da svakog od Vas znam sa utakmica to je onih standardnih 3000 bolesnika.
MOSA LJOZE ako te brat moze zamoliti nema odustajanja( iako si baksuz)![]()
![]()

Covjek ozenjen. Boze sacuvaj @Osim13 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo samo na primjeru Sehica Amar je pokazao kakav je strucnjak ,momka sa lijevog krila stavi na gol jer je imao dobre reflekse ,da bi ga poslije stavio u prvi tim,malo ga istrpio i prodao za milion

- kolezeljovac
- Kontakt:
Čestitke Sparsima sa naše Grbavice na prvom trofeju. Za one koji ne znaju, Sparsi su večeras igrali kup BiH Mirza Delibašić protiv Igokea-e.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kako bi volio da se napravi KKZ mislim da bi to bio bas pogodak ,prava promocija za grupu gdje bi dobili jos puno navijaca ali etokolezeljovac je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:27Čestitke Sparsima sa naše Grbavice na prvom trofeju. Za one koji ne znaju, Sparsi su večeras igrali kup BiH Mirza Delibašić protiv Igokea-e.
Valjda Zrinjski da ima najkvalitetniju odbranu a ne Sarajevo, ljudi 11 golova primili, ovi 16, od toga mi im 8 utrpali, što je polovina

Zadnja izmjena: Radmilo87, dana/u 16 feb 2020, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
MIHAJLOVIĆ !
Šta mislite koliko je realno da Džeko završi karijeru u Željezničaru?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa bilo je govora da se Sparsi preimenuju u KKŽ .. Ali ne znam sta je kasnije bilo...KANA je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:31Kako bi volio da se napravi KKZ mislim da bi to bio bas pogodak ,prava promocija za grupu gdje bi dobili jos puno navijaca ali etokolezeljovac je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:27Čestitke Sparsima sa naše Grbavice na prvom trofeju. Za one koji ne znaju, Sparsi su večeras igrali kup BiH Mirza Delibašić protiv Igokea-e.
- desnibocni
- Kontakt:
Nijedna ekipa igracki nije kvalitetnija od nase. Da je kod pitara stoper Jovanovic drkali bi na njega, kao sto su Zeca kod nas tjerali a u zrinjskom ce sigurno biti jako dobar.
Hocu da kazem da su kod nas sve ekipe u 5 deka, samo mi imamo najslabiji roster,posebno jer igramo na dva fronta. Ako ne bude povreda, sto se iskreno nadam bice gutavo u svim segmentima. Ako se neko ne daj Boze povrijedi popusili smo.
Da li se mozemo boriti za titulu, treba sacekati prva tri kola da vidimo kako ce to izgledati, a sad je rano bilo sta prognozirati.
Hocu da kazem da su kod nas sve ekipe u 5 deka, samo mi imamo najslabiji roster,posebno jer igramo na dva fronta. Ako ne bude povreda, sto se iskreno nadam bice gutavo u svim segmentima. Ako se neko ne daj Boze povrijedi popusili smo.
Da li se mozemo boriti za titulu, treba sacekati prva tri kola da vidimo kako ce to izgledati, a sad je rano bilo sta prognozirati.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sad kad je u Romi produžio ugovor pričali su da će tamo i završiti karijeru i odma preuzeti neku funkciju u klubu tako da nažalost sumnjam.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prije da ce sa Midhatom ući u Želju kroz upravljačke strukture poslije karijere nego što ce završiti karijeru u Želji
MIHAJLOVIĆ !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bivši hajdukovac Senijad Ibričić i proslavljeni bosanskoherecegovački reprezentativac Edin Džeko simbolično su se priključili akciji 'Torcida za Hajduk' i donirali po 200 kuna za spas splitskog kluba. Obojica su se rado priključila inicijativi koju su pokrenuli navijači splitskog kluba, a kojoj je cilj do 20 jula prikupiti sredstva koja će Hajduku nadoknaditi manjak u blagajni zbog činjenice da svoju prvu europsku utakmicu igra bez publike.
"Karijeru ću sigurno završiti u Želji, ali obećavam da ću prije toga sa svojim prijateljem Ibričićem doći u Split i odigrati jednu sezonu u Hajduku", javlja DalmacijaNews.com Džekine riječi upućene suigračima.
Ibričić i Džeko pojavili su se na Torcida kupu, najvećem ljetnom malonogometnom turniru u Hrvatskoj koji ove godine ima svoje devetnaesto izdanje s preko 140 prijavljenih ekipa, pa izazvali pravu malu euforiju: stotine mališana gotovo ih je rastrgalo u želji za zajedničkom fotografijom ili autogramom, a gledalište je s preko četiri hiljade ljudi bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta, javlja Tportal.hr.
Dvojica reprezentativaca na turniru se nisu pojavili samo kao maskote: nastupili su za ekipu Hercegovac Visoko potkrovlje, koja je s 3:1 pobijedila MNK Sumartin. Obojica su zabili po jedan gol i na radost publike može ih se očekivati i u nastavku Torcida kupa.
"Karijeru ću sigurno završiti u Želji, ali obećavam da ću prije toga sa svojim prijateljem Ibričićem doći u Split i odigrati jednu sezonu u Hajduku", javlja DalmacijaNews.com Džekine riječi upućene suigračima.
Ibričić i Džeko pojavili su se na Torcida kupu, najvećem ljetnom malonogometnom turniru u Hrvatskoj koji ove godine ima svoje devetnaesto izdanje s preko 140 prijavljenih ekipa, pa izazvali pravu malu euforiju: stotine mališana gotovo ih je rastrgalo u želji za zajedničkom fotografijom ili autogramom, a gledalište je s preko četiri hiljade ljudi bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta, javlja Tportal.hr.
Dvojica reprezentativaca na turniru se nisu pojavili samo kao maskote: nastupili su za ekipu Hercegovac Visoko potkrovlje, koja je s 3:1 pobijedila MNK Sumartin. Obojica su zabili po jedan gol i na radost publike može ih se očekivati i u nastavku Torcida kupa.