Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Nego jesu li ovi majstori s Grbavice otisli da pokrivaju onu tribinu u Kakanju,tako Musija rece... Znaci bice jos stubova,jest im poso kreno...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Šta treba Bilinom za cat 4, trenutno jedino što je na Bilinom bolje nego na Grbavici su mjesta za kameramane, ostalo je sve na strani Grbavice.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma nigdje veze da je ruševina, sjever i jug na Bilinom ništa nisu u boljem stanju od juga na grbavici. Zapad, istok, sjever na grbavici ne zaostaju za tribinama BP. Čini mi se da je vama u Zenici pored sunovrata zeničkog sporta ostalo samo da se hvalite infrastrukturom koja je zaista najbolja i najkompletnija u državi.Convicts1988 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:26Bez uvrede, al Grbavica je još uvijek poluruševina za BP.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Vizuelno samo da se jug sredi na Grbavici, kao cjelina to će biti najljepši stadion u Bosni i Hercegovini, čak i sa ovakvim zapadom.
Zapad na Grbavici kad se posmatra ovako s vana uopšte ne izgleda toliko loše. Ovdje kad se pročitaju pojedini komentari Zeničana, čovjek bi rekao da je Bilino polje barem kao Stožice u Sloveniji. Treba malo loptu spustiti. Volim i Zenicu i Sarajevo i sve gradove u BiH, neću ni na čiju stranu stati. Ali opet treba se neka paralela napraviti... Grbavica je simbol otpora, uništena u zadnjem ratu, dok srećom Zenica uopšte nije prošla razaranja i nije ništa oštećeno na Bilinom polju, tako da su imali sve preduslove da se nastavi izgradnja i popravljanje infrastrukture.
Zapad na Grbavici kad se posmatra ovako s vana uopšte ne izgleda toliko loše. Ovdje kad se pročitaju pojedini komentari Zeničana, čovjek bi rekao da je Bilino polje barem kao Stožice u Sloveniji. Treba malo loptu spustiti. Volim i Zenicu i Sarajevo i sve gradove u BiH, neću ni na čiju stranu stati. Ali opet treba se neka paralela napraviti... Grbavica je simbol otpora, uništena u zadnjem ratu, dok srećom Zenica uopšte nije prošla razaranja i nije ništa oštećeno na Bilinom polju, tako da su imali sve preduslove da se nastavi izgradnja i popravljanje infrastrukture.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Realno bez konkurencije ce biti tako.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:36Vizuelno samo da se jug sredi na Grbavici, kao cjelina to će biti najljepši stadion u Bosni i Hercegovini, čak i sa ovakvim zapadom.
Mjau !
Kako vam se da više, **** mu oblak
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:

Svrakino jel sređen cijeli prostor ispod ove istocne tribine na Grbavici ili je samo ostalo izmalterisano ?

- svrakino1921
- Kontakt:
Hajd u utorak u hotel Zenica na kafurishovski je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:51
Svrakino jel sređen cijeli prostor ispod ove istocne tribine na Grbavici ili je samo ostalo izmalterisano ?![]()
A to za istok slobodno dođi kad bude gostovao Celik ili Velez ne znam za koga navijas
Bit ces sa mnom na istoku ja ti kupim kartu
Ne mogu jarane utorak radim,a pos'o mi nije u Zenicisvrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:56Hajd u utorak u hotel Zenica na kafu
A to za istok slobodno dođi kad bude gostovao Celik ili Velez ne znam za koga navijas

- feniksptica
- Kontakt:
Uredjenjem vanjskog izgleda Istoka na Grbavici uz izgradnju kakvog takvog juga..i vizuelno ce to bit tu negdje s prednostima i manama sa BP
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Ok.rishovski je napisao/la: ↑16 feb 2020, 20:01Ne mogu jarane utorak radim,a pos'o mi nije u Zenicisvrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:56Hajd u utorak u hotel Zenica na kafu
Bit ces sa mnom na istoku ja ti kupim kartuA hvala na pozivu
Ajd ako bude druga prilika to za tekmu javim se
![]()
Javi za tekmu

svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:56Hajd u utorak u hotel Zenica na kafu

pozz za prijatelja iz svrakinog iza zapadne tribine, fasada je tu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel ovo Čelikov stadion 1/1, ili je opštinski, i kome idu kirije od poslovnih prostoraavenija je napisao/la: ↑16 feb 2020, 20:09svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:56Hajd u utorak u hotel Zenica na kafu
- Zenicanin988
- Kontakt:
Bio je Celikov, sad je gradski i grad uzima kirije i od toga placa reprogram i ostaje im10 000... To sve zato sto imamo gradonacelnika ne dao Allah nikom. Etolisander je napisao/la: ↑17 feb 2020, 07:36Jel ovo Čelikov stadion 1/1, ili je opštinski, i kome idu kirije od poslovnih prostoraavenija je napisao/la: ↑16 feb 2020, 20:09svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:56
Hajd u utorak u hotel Zenica na kafu
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
A šta bi ti da stadion bude vlasništvo NK Čelik, a da sve usluge održavanja i dugove koje je klub napravio plati grad Zenica.
Nije Fudo paso travu.
Nije Fudo paso travu.

Majstore daj bar operite stolice na Bilinom Polju pa onda druge kritikuj.Convicts1988 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:26Bez uvrede, al Grbavica je još uvijek poluruševina za BP.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.