Premijer liga 2019/2020
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2019/2020
Ma jok treba pustit da nas udaraju pesnicama na domaćem terenu. Tufo će odsluzit svoju kaznu čisto posteno, postupio bih isto da mi neko druga/kolegu udara.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko je ovaj bitan Gračanici, hoce li igrati u subotu u GZ 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Izvinjavam se navijačima Gračanice što sam pogrešno protumačio i pomislio da je Tufo kriv. Sramota za igrače Izviđača od 20 godina koji su pretukli nejač od 30 i kusur.
Biće bolje, nikad.
Biće bolje, nikad.
Neće igrati 100% , bitan jeste , ali i bez njega su igrali sve pripremne mečeve jer je bio povrijeđen ...legenda reala je napisao/la: ↑16 feb 2020, 12:53Kolko je ovaj bitan Gračanici, hoce li igrati u subotu u GZ![]()
Drago nam je da ti je Gracanica ispunila ovako predivnu nedjelju.Ne kontam sta hoces i sto si naporan!Ima snimak,nema snimak,treba ovo,treba ono...Bice kaznjen i to je to.Veselin Vujovic kaznjen od EHF zbog nesportskog ponasanja I ?
Još jednom. Ne želim da pravdam Tufekčića. Gledam evo cijeli dan po portalima sablažnjavanje javnosti na taj potez.
I ovdje se piše kako su to nekakva djeca!!! za mene su to prvotimci aktuelnog BH prvaka...
Ne znam da li svima ali baš svima namjerno ili slučajno promiče detalj kada to nevino dijete nabija i prostire Tomića na pod!!!
I ovdje se piše kako su to nekakva djeca!!! za mene su to prvotimci aktuelnog BH prvaka...
Ne znam da li svima ali baš svima namjerno ili slučajno promiče detalj kada to nevino dijete nabija i prostire Tomića na pod!!!
Portali su stvarni svijet prosječnog bosnje :bih:Ne može čovjek da vjeruje....
Ja neću ništa, pokušalo se zataškati i nije uspjelo. To što dijete sami ćete brati, ali nemojte plakati kako su svi protiv vas. Pozdrav i sve najbolje
Sta se pokusalo zataskati?Snimak?Opet teorija zavjere..haha...Ima snimak citave utakmice koji je u vlasnistvu Wirac tv i koji je dostupan svima.A ne kao sto je objavljeno po portalima samo 6 sekundi a prije toga se nista nije desilo.U svakom slucaju ako ce ti bit lakse ima i saopstenje RK za javnost na stranici.
Jeste mi lakše, ovako klub treba da reaguje u cilju smirivanja strasti, a ne rasplamsavanja vatre. Ovo saopštenje je za pohvalu, jer opravdanja nema bez obzira što se prema mom mišljenju radi o najkompletnijem igraču lige.GEC je napisao/la: ↑16 feb 2020, 14:37Sta se pokusalo zataskati?Snimak?Opet teorija zavjere..haha...Ima snimak citave utakmice koji je u vlasnistvu Wirac tv i koji je dostupan svima.A ne kao sto je objavljeno po portalima samo 6 sekundi a prije toga se nista nije desilo.U svakom slucaju ako ce ti bit lakse ima i saopstenje RK za javnost na stranici.
Hahahahahaha pa je li premier liga vidila vece picke od ovog Tufekcica boze dragi.Usput Rada sazvao hitnu sjedinicu saveza kao njih su mnogo pogodile sinocnja desavanja...
Kolika je kazna za ovakav huliganski ispad. U nogometu bi bilo minimum pola godine
Jest mi se Rađa nasikirao. Ustaštvo i četništvo u ljubuškom ili npr. u doboju nije problem. Ovdje je jedini problem Gračanica koja pokušava da poljulja duopol Borca i Izviđača...
Koliko god dobije kazne pošteno će odslužiti , ali istu kaznu moraju dati i Jozinoviću koji je prvi Tomića nokautirao

Dali se to može vidjeti ili si ti vidio takono rules je napisao/la: ↑16 feb 2020, 20:25Koliko god dobije kazne pošteno će odslužiti , ali istu kaznu moraju dati i Jozinoviću koji je prvi Tomića nokautirao![]()
Može se vidjeti na YouTube na kompletnom snimku situacije , a ne na ovih 6 sekundi plasiranih iz Ljubuškog , a vidjeli su i momci iz kafića koji su gledali ...
- Ovo je situacija iz Hrvatske lige ...
- Ovo je situacija iz Hrvatske lige ...
Ima na stranici cijeli snimak WTV sve pocinje na 2:00:15
Ovdje ima i publike u terenu. Normalno bi bilo i dvoranu suspendovati. Igrač Izvidjača koji je napravio zadnji faul nije se odmakao da se isti izvede. Ovdje ima puno igrača za kazniti oba tima nije samo Tufa učestvovao al eto slomi se na njemu.
-
- Kontakt:
Ustastvo, četništvo, Borac, Izviđač su druge teme i nemaju veze sa ovim. Ovo je vrh divljaštva za doživotne suspenzije. Prije par godina igrali ste drugu ligu a sad bi da pametujete svima i Doborca za selektora. Niste reagovali kako treba ni kad ste imali slučaj kad vam je igrač suspendivan zbog korištenja gudre pa nečete ni sada. Radite šta hoćete ali nemojte držat predavanje. Drogi i nasilju nije mjesto u sportu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.