Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To onaj za uho grlo nos? Ja sam čuo da je dobar, radio lik dugo godina na gradini i vršio operacije. Nisam bio nikad kod njega tako da nemam nekog iskustva.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:08Tuzlaci ako vas ima, doktor Aksamic i njegova privatna ordinacija na Ircu, jel neko imao nekih iskustava?
Jeste, to je taj. Jbga primarijus je, trebao bi biti sposobanFantasista je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:26To onaj za uho grlo nos? Ja sam čuo da je dobar, radio lik dugo godina na gradini i vršio operacije. Nisam bio nikad kod njega tako da nemam nekog iskustva.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:08Tuzlaci ako vas ima, doktor Aksamic i njegova privatna ordinacija na Ircu, jel neko imao nekih iskustava?
Kod nas je sve moguće. Ja sam sebi ne vjerujem.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:48Jeste, to je taj. Jbga primarijus je, trebao bi biti sposobanFantasista je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:26To onaj za uho grlo nos? Ja sam čuo da je dobar, radio lik dugo godina na gradini i vršio operacije. Nisam bio nikad kod njega tako da nemam nekog iskustva.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:08Tuzlaci ako vas ima, doktor Aksamic i njegova privatna ordinacija na Ircu, jel neko imao nekih iskustava?![]()
Sta ima toliko znacajno na tom sajtu sto nema na drugim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.