La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Pateticno
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- LlullSergio
- Kontakt:
Ne sjećam se jel bilo nekih komentara poslije Seville i gola od strane dotičnih
Bas me zanima šta će sad reci.Sto se mene tice čista situacija naravno,faul čist ko suza.

Bas me zanima šta će sad reci.Sto se mene tice čista situacija naravno,faul čist ko suza.
- anonymousHD
- Kontakt:
Nece nista rec, levat, javlja se samo kad su druge situacije...
Mogu oni frizirati koliko hoce ako odluka nije na njima. Oni ce pokusati argumentovati i to je to, a argumenata ima jer je covjek isao pod noz. Finski doktor kaze da je komplikovanija operacija nego prvi put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bolje da sam pregledao ona sjećanja na visočkoj televiziji nego ovu utakmicu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kiks na Bernabeu ko dobar dan ove sezone,nista Real ne igra bolje od Barce,isti ****.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nova utakmica s Marcelom u ekipi i novi kiks. Cupavi moron je danas najgori igrac La Lige. Smece.
Iz Lige ispali dabogda
I u Realu izgleda pojedine igrace ne mozes izbaciti iz prvih 11 iako je Mendy vrhunski igrac u oba smjera.Nepotrebno se Zidane igra , ima sve u svojim rukama kao sto nije imao nikada u zivotu.Ako ovo omase, nek se kokne
Je da je Marcelo klaun postao,ali tesko se moze reci da je on krivac na bilo koji nacin veceras.Dva gola primas gdje ti lopta kroz sredinu reze citavu odbranu jer nea pritiska na covjeku s loptom,a onih 20 kvalitrtnih minuta sto se odigralo umjesto da nastavis i krenes po 3 gol ono ide se na sigiricu i stajanje na loptu u takvoj igri i zasluzujes primit gol.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Normalno da je krivac jer ti jedan igrač može sjebati cijelu koncepciju. To se na terminu osjeti, a kamoli na najvišem nivou.L-Train je napisao/la: ↑16 feb 2020, 23:03Je da je Marcelo klaun postao,ali tesko se moze reci da je on krivac na bilo koji nacin veceras.Dva gola primas gdje ti lopta kroz sredinu reze citavu odbranu jer nea pritiska na covjeku s loptom,a onih 20 kvalitrtnih minuta sto se odigralo umjesto da nastavis i krenes po 3 gol ono ide se na sigiricu i stajanje na loptu u takvoj igri i zasluzujes primit gol.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Marcelo nikad i nije bio neko ko je okarakterisan kao klasni defanzivni igrac, samo sto je to nadoknadjivao svojom ofanzivnom ulogom pa je to ljudima bacalo prasinu u oci, tako da prica oko njegove defanzive i njegovih propusta u odbrani nije nikakvo sveto pismo.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ništa Real nije bolji od Barcelone. Živi jad i jedni i drugi. Smiješno mi je kad krene priča o nekom super jakom Realu a ljudi nisu u stanju napraviti prednost nad najlošijim Barcom u zadnjih 15 godina. Ovdje će nijanse odlučiti prvaka.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Problem je što je sad i u napadu ****, kao i jaran Bale sa suprotne strane.Donut je napisao/la: ↑16 feb 2020, 23:07Marcelo nikad i nije bio neko ko je okarakterisan kao klasni defanzivni igrac, samo sto je to nadoknadjivao svojom ofanzivnom ulogom pa je to ljudima bacalo prasinu u oci, tako da prica oko njegove defanzive i njegovih propusta u odbrani nije nikakvo sveto pismo.
Remember, remember the 5th of November.
30 - te gazi, a ako se uz to doda da je Brazilac, koji kad se nakupe dovoljno novca, zaboli ih kita za fudbal, to onda objasnjava stvar.TonySosa je napisao/la: ↑16 feb 2020, 23:08Problem je što je sad i u napadu ****, kao i jaran Bale sa suprotne strane.Donut je napisao/la: ↑16 feb 2020, 23:07Marcelo nikad i nije bio neko ko je okarakterisan kao klasni defanzivni igrac, samo sto je to nadoknadjivao svojom ofanzivnom ulogom pa je to ljudima bacalo prasinu u oci, tako da prica oko njegove defanzive i njegovih propusta u odbrani nije nikakvo sveto pismo.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Ne može više ni on previše je iscrpljen.Lionel Messi is on his worst goalscoring form in La Liga for over six years.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Toliko da 18. ekipa na Bernabeu ima vise suteva u okvir.Ista **** nece da potrce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.