Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Chat
Tuzlaci ako vas ima, doktor Aksamic i njegova privatna ordinacija na Ircu, jel neko imao nekih iskustava?
ZZ
- Fantasista
- Kontakt:
To onaj za uho grlo nos? Ja sam čuo da je dobar, radio lik dugo godina na gradini i vršio operacije. Nisam bio nikad kod njega tako da nemam nekog iskustva.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:08Tuzlaci ako vas ima, doktor Aksamic i njegova privatna ordinacija na Ircu, jel neko imao nekih iskustava?
Bice bogaranja ranom zorom
- Fantasista
- Kontakt:
Mrzim ponedjeljak više od nedjelje
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jeste, to je taj. Jbga primarijus je, trebao bi biti sposobanFantasista je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:26To onaj za uho grlo nos? Ja sam čuo da je dobar, radio lik dugo godina na gradini i vršio operacije. Nisam bio nikad kod njega tako da nemam nekog iskustva.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:08Tuzlaci ako vas ima, doktor Aksamic i njegova privatna ordinacija na Ircu, jel neko imao nekih iskustava?
ZZ
- Fantasista
- Kontakt:
Kod nas je sve moguće. Ja sam sebi ne vjerujem.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:48Jeste, to je taj. Jbga primarijus je, trebao bi biti sposobanFantasista je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:26To onaj za uho grlo nos? Ja sam čuo da je dobar, radio lik dugo godina na gradini i vršio operacije. Nisam bio nikad kod njega tako da nemam nekog iskustva.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 feb 2020, 22:08Tuzlaci ako vas ima, doktor Aksamic i njegova privatna ordinacija na Ircu, jel neko imao nekih iskustava?![]()
Sta ima toliko znacajno na tom sajtu sto nema na drugim
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najlakše za koristiti a najveći obim profesionalnih produkcija. Recimo letsjerk.is je više Brazzers, NA i Mofos i tjt ostalo sporadično.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.