Suzu sam pustio.Hajdeee je napisao/la: ↑16 feb 2020, 01:56Ne.
Moji su oni koji su razjebali Cacu, i slicne mafijase i zlocine u nasim redovima. Oni koji su razoruzali mudzahedine kada su se totalno oteli kontroli i pocelo raditi masovna sranja...i prljati borbu ARBiH
Moji su partizani, jer su isto to uradili u kontekstu istorije i tog vremena.
Moji su Palestinci. Moji su Kurdi.. itd. itd.
Granice su forme, bitne naravno, ali ono sto je puno bitnije su vrijednosti, etika, moral, ideja koja mi je bliska. Jednakost i pravda.
Bilo da je to dobrovoljac u spanskom gradjanskom ratu, koji se borio protiv Franka i fasista, ili sada Kurd. Nema veze.
Moj nije neko ko se zove Husein, Samir... Almir ako je zlocina, ili pobornik takve ideologije.
A moji su svaki Irac, Baskijac, Palestinac... Nijemac... koji je na strani pravde i pravicnosti.
Tako jednostavno. Mnogima i ne...![]()
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Boze baci granatu na temu a prije toga daj nam droge da se igramo rata 

Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 08:13Boze baci granatu na temu a prije toga daj nam droge da se igramo rata![]()

Neka ba, tek se došlo do Cace, baskijaca i mudzahedina što je vrlo bitno za ovu temu

Pravi jugobalija još uz to lažljivac privatno se ovakvi dice vozucom i slicnim scenama, a javno glumi jugobaliju i pacifistu vidio sam ih na kilometre takvih.VolimTz je napisao/la: ↑16 feb 2020, 07:48Suzu sam pustio.Hajdeee je napisao/la: ↑16 feb 2020, 01:56Ne.
Moji su oni koji su razjebali Cacu, i slicne mafijase i zlocine u nasim redovima. Oni koji su razoruzali mudzahedine kada su se totalno oteli kontroli i pocelo raditi masovna sranja...i prljati borbu ARBiH
Granice su forme, bitne naravno, ali ono sto je puno bitnije su vrijednosti, etika, moral, ideja koja mi je bliska. Jednakost i pravda.
Bilo da je to dobrovoljac u spanskom gradjanskom ratu, koji se borio protiv Franka i fasista, ili sada Kurd. Nema veze.
Moj nije neko ko se zove Husein, Samir... Almir ako je zlocina, ili pobornik takve ideologije.
A moji su svaki Irac, Baskijac, Palestinac... Nijemac... koji je na strani pravde i pravicnosti.
Neki ne kontaju razliku između toga koga ti nazivaš jugobalijama i pravim patriotama jugobalija ce se i sutra zalagati za jugu pa kad mu koljaci dođu na kucni prag bice opet plač.,,Takvi su juce na skupovima bili 95 posto Muharema, Mehe itd.
Nisu za livadu al su nas poslije utakmice pitali ( Ultras Inferno) imamo li mi neku ekipu za fight ( valjda ferka) mi im objasnili da smo s Balkana i imamo svoj balkanski stil. Mislim da su svi u EU čuli za balkasnki stil "nafataj ga i namlati svim i svačim". Nije bilo nikakvih problema poslije, rega momci i još su nam i pomogli oko nekih stvari.FoxMulder je napisao/la: ↑15 feb 2020, 14:05Nisu nas Standardovi pitali za livadu, nego Aikovi.stb je napisao/la: ↑15 feb 2020, 11:41Nemaju, meni su te ferke postale sra.nje, pogotovo ove Ruske, nije mi to navijački više. Te neke razne grupice, svakodnevno pobjede i porazi koji ne drže nikakvu težinu. Skandinavske grupe isto to rade, ne bi li se probili na sceni, sto je pogresan nacin po meni. Dzaba njemu ve one tuce na ruke kad mu dodje Meho s alpasina s motkom od dva metra pa ga zajmi preko ledja. Zbog toga smo mi cijenjeni, bar bih ja rekao. Manijacima su Standardovi prisli i pitali za ferku tamo. Daj Boze da se to kod nas ne uvede, manekenstvo i pickaluk.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑15 feb 2020, 07:21
Svaka cast ako jesu, znaci da ste vrijedili tad na sceni...a nisu ti isti Njemci i Poljaci drugaciji je to mentalitet brato, nebitno ugl...nego reci mi imaju li kakvih ferki Dresdenovci u zadnje vrijeme?
Oce li doci sad neko da kaže izvini " 90 minut " pogotovo ovi što znam bolje od njih situaciju u manijacima?
A AIK-ovi su znali bolje nego pitati balkanca oce li ferku i pokušali su napadati više puta.
A AIK-ovi su znali bolje nego pitati balkanca oce li ferku i pokušali su napadati više puta.
Jesu ali su napadali s istim ili čak manjim brojem ljdi, osim onog napada na stadionu pred samu tekmu i to na mahom obične navijače. Jbg kod njih ispod časti da 100 ljudi napadne na 30,
Ne, ne, ne oni nemaju 100 ljudi da napadnu oni imaju MAKSIMALNO 50 ljudi i to na dobar dan spremnih ovo su i potvrdili sami šveđani kod njih akcijaju samo FIRMAN boys s još malim brojem drugih dakle to ti je 50 ljudi.
I kazu nisu bili spremni na ono što su manijaci bili spremni to jest koristiti sve i svašta.
To nije njihov stil.
Ukratko kroz godine Šveđani su imali respekt kao hajmo reci cijela naša scena, a gostovanje manijaka je potvrdilo da je to jedna smiješna skupina.
Jer je koliko ono 30-35 manijaka odnijelo pobjedu par puta gore to ti je sve što ti treba reci o njima.
Pa eto tako nekako otpilike, ovaj put post ti je namjestu.90minut je napisao/la: ↑16 feb 2020, 20:49Ne, ne, ne oni nemaju 100 ljudi da napadnu oni imaju MAKSIMALNO 50 ljudi i to na dobar dan spremnih ovo su i potvrdili sami šveđani kod njih akcijaju samo FIRMAN boys s još malim brojem drugih dakle to ti je 50 ljudi.
I kazu nisu bili spremni na ono što su manijaci bili spremni to jest koristiti sve i svašta.
To nije njihov stil.
Ukratko kroz godine Šveđani su imali respekt kao hajmo reci cijela naša scena, a gostovanje manijaka je potvrdilo da je to jedna smiješna skupina.
Jer je koliko ono 30-35 manijaka odnijelo pobjedu par puta gore to ti je sve što ti treba reci o njima.
- MocMahale444
Vidim da je tema gora od prepucavanja pa da krenemo.
esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu.
esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sto jes jes treba realan biti, 30 do 40 manijaka u vise navrata naruzilo aikove u njihovom gradu. Kako god jako izdanje komsija i dobro predstavljanje na euro sceni.
E moj 'patriota'. Veze ti nemas. Niti shvatas ono sto ja pisem, niti, logicno, shvatas kurs kojeg se drzim.90minut je napisao/la: ↑16 feb 2020, 11:25Pravi jugobalija još uz to lažljivac privatno se ovakvi dice vozucom i slicnim scenama, a javno glumi jugobaliju i pacifistu vidio sam ih na kilometre takvih.VolimTz je napisao/la: ↑16 feb 2020, 07:48Suzu sam pustio.Hajdeee je napisao/la: ↑16 feb 2020, 01:56
Ne.
Neki ne kontaju razliku između toga koga ti nazivaš jugobalijama i pravim patriotama jugobalija ce se i sutra zalagati za jugu pa kad mu koljaci dođu na kucni prag bice opet plač.,,Takvi su juce na skupovima bili 95 posto Muharema, Mehe itd.
I ti znas ko je lazljivac, ko nije....
Da li da i ja onda za sve sto napises ti, i slicni tebi, bez argumenta napisem samo - Lazljivac.
Al dobro, ti ne kontas sta je rasprava, iznosenje stavova svjetonazorom podkrijepljenih i sl.
Vasa prizemnost me odusevljava

- FKS -
Vidi se da šupljiraš po tome što ti je kurs uvijek pacifista.
Sad kad bi ja tebi postavio pitanje ovdje da ti je ikad smijeh na licu bio kad si saznao novi podatak kako je Armija tad i tad vršila pokolje nad protivnikom ti bi meni odgovorio opet nešto u stilu pacifiste.
A znamo i ja i ti da ti je u prošlosti bilo drago za ovu ili onu scenu, e vidiš zbog toga te zovem lazljivcem.
Jer to ti je rat tebi je propaganda isprala mozak tacnije isprala je generacijama saveznici su toliko zla bespotrebnog nanijeli nad obicnim civilima da je to nešto nevjerovatno.
Da li znaš koliko je silovanih zena sirom evrope od tih takozvanih oslobodioca?
Znaš li da su na Blajburgu bile iste scene kao recimo u Srebrenici gdje niko nije bio naoruzan?
Znaš li koliko je tu tvojih bosnjaka izginulo bez potrebe eto nek je i 20 posto krivih opet je 80 onih koji su ratovali časno..
Nemoj glumiti reci kako je nauci historiju i kako su bombardovali saveznici nauci šta su ameri radili japancima naucili koliko su rusi i ameri silovali djevojaka i djece ( da djece ) nauci koliko su iste te djece ubili dakle 12,13, 14 godina.
Ti ljudi nisu slali židove u komore.
Sad kad bi ja tebi postavio pitanje ovdje da ti je ikad smijeh na licu bio kad si saznao novi podatak kako je Armija tad i tad vršila pokolje nad protivnikom ti bi meni odgovorio opet nešto u stilu pacifiste.
A znamo i ja i ti da ti je u prošlosti bilo drago za ovu ili onu scenu, e vidiš zbog toga te zovem lazljivcem.
Jer to ti je rat tebi je propaganda isprala mozak tacnije isprala je generacijama saveznici su toliko zla bespotrebnog nanijeli nad obicnim civilima da je to nešto nevjerovatno.
Da li znaš koliko je silovanih zena sirom evrope od tih takozvanih oslobodioca?
Znaš li da su na Blajburgu bile iste scene kao recimo u Srebrenici gdje niko nije bio naoruzan?
Znaš li koliko je tu tvojih bosnjaka izginulo bez potrebe eto nek je i 20 posto krivih opet je 80 onih koji su ratovali časno..
Nemoj glumiti reci kako je nauci historiju i kako su bombardovali saveznici nauci šta su ameri radili japancima naucili koliko su rusi i ameri silovali djevojaka i djece ( da djece ) nauci koliko su iste te djece ubili dakle 12,13, 14 godina.
Ti ljudi nisu slali židove u komore.
- oldschool72
- Kontakt:
tema navijački izvještaji a vi o Židovima i Blajburgu, kruh te j. ebo idi na pm pa tamo fufljaj a ne seri po temi.
Velež do groba
Ubuduces ako nemaš par postova na temi nemaš ni pravo glasa.
Do tad mrš na drugu temu pa tamo soli pamet ko šta ne treba pisati, trenutno je pauza u prvenstvu i sve slike polusezone su postavljene.
Do tad mrš na drugu temu pa tamo soli pamet ko šta ne treba pisati, trenutno je pauza u prvenstvu i sve slike polusezone su postavljene.
- oldschool72
- Kontakt:
Kazem ti opet. Ne nikada nisam podrzava zlocine. Bio sam do neba ponosan kada se Caco i slicni zlocincima stalo u kraj.
O kakvom ponosu za sutiranje glava mrtvih ti pricas, na Vozuci?
Ti si bio ponosan? OK, onda sve govori o tebi.
Nikakav pacifizam ja ne furam.
Samo mora ti biti jasno, da se protiv nacizma, fasizma i slicnih sranja moze boriti iskljucivo antinacizmom, antifasizmom, i sl.
I te stvari koje si nabrojao, dokazuju i kao neciju gresnost, moras shvatiti da sve to nije ni 10% onoga sto su uradili ti koje velicas i sa kojima se identifikuje, branis ih.
Neko te je.beno pumpa revizionistickim informacijama, i pokusajem izjednacavanja strana. To isto da neko pokusa izjednaciti strane u ovom nasem zadnjem ratu. Jer pseudoteza je - Svi su cinili zlocine, svi su isti.
Da, svi su cinili zlocine, ali svi nisu isti. Neko u samoj svojoj matrici i porivi ima zlocin, a nekima su se zlocini dešava li kao refleksija na situaciju, odgovor na momenat... I opet ni blizu po velicini i broju kao kod drugih.
Blajburg poredis sa Srebrenicom. Stidi se!!!!!
Patriota? Ne, pseudo revizionista i simpatizer nacizma. To si ti.
Blajburg = Srebrenica. Nestvarno.
O kakvom ponosu za sutiranje glava mrtvih ti pricas, na Vozuci?
Ti si bio ponosan? OK, onda sve govori o tebi.
Nikakav pacifizam ja ne furam.
Samo mora ti biti jasno, da se protiv nacizma, fasizma i slicnih sranja moze boriti iskljucivo antinacizmom, antifasizmom, i sl.
I te stvari koje si nabrojao, dokazuju i kao neciju gresnost, moras shvatiti da sve to nije ni 10% onoga sto su uradili ti koje velicas i sa kojima se identifikuje, branis ih.
Neko te je.beno pumpa revizionistickim informacijama, i pokusajem izjednacavanja strana. To isto da neko pokusa izjednaciti strane u ovom nasem zadnjem ratu. Jer pseudoteza je - Svi su cinili zlocine, svi su isti.
Da, svi su cinili zlocine, ali svi nisu isti. Neko u samoj svojoj matrici i porivi ima zlocin, a nekima su se zlocini dešava li kao refleksija na situaciju, odgovor na momenat... I opet ni blizu po velicini i broju kao kod drugih.
Blajburg poredis sa Srebrenicom. Stidi se!!!!!
Patriota? Ne, pseudo revizionista i simpatizer nacizma. To si ti.
Blajburg = Srebrenica. Nestvarno.
- FKS -
Ajoj sad mi žao što sam kritikovao neretvanskupastrmku zbog trilion slika red armya, podaj opet te iste slike Bogi ti dao.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da se prisjetimo

Idemo dalje

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ima pravo da određuje pravila ovdje jer je ipak najstariji član foruma!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, Jugovina, Proximic i 13 gostiju.