FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MMA075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MMA075 » 16 feb 2020, 11:28

Beduin je napisao/la:
16 feb 2020, 11:26
Vece brojke budu ako odes u kop i podrzis grupu. A gledati sa Zapada ili tipkati s foruma i onda komentarisati Fukare, to je ciganluk.
Pogotovo ovako nesto napisati (ako je vise i mozemo nazvati navijackom grupom), a raspitivati se o stanju.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 16 feb 2020, 11:30

Beduin je napisao/la:
Vece brojke budu ako odes u kop i podrzis grupu. A gledati sa Zapada ili tipkati s foruma i onda komentarisati Fukare, to je ciganluk.
I kaze mu lik sa takvim potpisom :mrgreen: :njanjanja:
Idemo li u nedjelju, ti,ja,sariel malo navijati :D
Pojacat grupu :rol:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 feb 2020, 11:41

Sviuodbranu je napisao/la:
16 feb 2020, 11:30
Beduin je napisao/la:
Ja oca poveo sa sobom u kop nedavno da dadnem momcima podrsku, a kod nas djeca pametolozi iznadju razlog da ne navijaju ali da, ipak, komentarisu i ismijavaju.

Ja poslije one "organizacije" 100godisnjice sam izgubio volju i za cim. Zivom za fudbal, navijanje, toliko gotivim taj ultra fazon i nadam se da cu za 100 godina kluba uzivati u dobroj organizaciji, a onda se desi onakav krah, sramota svih nas, nesto sto ne bih pozelio nikome. Tako potisteno sam se osjecao da i sad kad vidim Tusanj odmah se iznerviram i sj3bem, osjecam neku sramotu i prazninu brate. Ne mogu to rijecima opisati.
Jos dugo ce me pratiti ta negativa i razocarenje i trebace zaista jak razlog, rezultat Uprave i kluba da me ponovo tamo odvedu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 16 feb 2020, 11:56

Beduin je napisao/la:
16 feb 2020, 11:41
Sviuodbranu je napisao/la:
16 feb 2020, 11:30
Beduin je napisao/la:
Ja oca poveo sa sobom u kop nedavno da dadnem momcima podrsku, a kod nas djeca pametolozi iznadju razlog da ne navijaju ali da, ipak, komentarisu i ismijavaju.

Ja poslije one "organizacije" 100godisnjice sam izgubio volju i za cim. Zivom za fudbal, navijanje, toliko gotivim taj ultra fazon i nadam se da cu za 100 godina kluba uzivati u dobroj organizaciji, a onda se desi onakav krah, sramota svih nas, nesto sto ne bih pozelio nikome. Tako potisteno sam se osjecao da i sad kad vidim Tusanj odmah se iznerviram i sj3bem, osjecam neku sramotu i prazninu brate. Ne mogu to rijecima opisati.
Jos dugo ce me pratiti ta negativa i razocarenje i trebace zaista jak razlog, rezultat Uprave i kluba da me ponovo tamo odvedu.
Ne mogu to razumit forumska piskarala, niti imaju nasu posvecenost niti ljubav za klub. Kae sto se nervirat...Nargila Generation :mrgreen:
De bolan hajmo na burek ispod saca pa u pivnicu na toceno, ko fol slucajno posle zalutamo na Tusanj....Ah odkud mi ovdje pravimo se pjani :mrgreen:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 16 feb 2020, 12:15

Fino je to juce izgledalo protiv fizicki jaceg i iskusnijeg protivnika. Mali Hajdarevic 21 mislim da se tako zove odusevio me milion lopti presjekao niti jednu napamet nije izbio predobar igrac. Stojanovic sto je igrao u Zvezdi od Mehmedagica nije igrao moderniji stoper u Slobodi. Abid bio dobar takodjer
samo Sloboda

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 16 feb 2020, 12:56

merak je napisao/la:
16 feb 2020, 12:15
Fino je to juce izgledalo protiv fizicki jaceg i iskusnijeg protivnika. Mali Hajdarevic 21 mislim da se tako zove odusevio me milion lopti presjekao niti jednu napamet nije izbio predobar igrac. Stojanovic sto je igrao u Zvezdi od Mehmedagica nije igrao moderniji stoper u Slobodi. Abid bio dobar takodjer
Stojanovic je odlican bio ali bi mogao biti problem kod prekida protiv Mladosti, opet nam je igrala "niska" postava.

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 16 feb 2020, 13:33

Ovo pita je sam postavio jer znam da je bilo shebano sve zivo u grupi radi djecurlije koja trenutno to vode i od tad sam se udaljio od sjevera sa ostalim podgrupama.Tako sam i ja skoro bio poveo oca na sjever pa su mu vilicu slomili momci sa iste tribine pa sam imao problema sa policijom sve radi djecurlije koja je međusobno zakuhala pa je na kraju najgore proso covjek koji je tu bio ni kriv ni duzan
Sve dok se neke stvari ne promijene sjever za mene ne postoji
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 16 feb 2020, 13:39

Bekic ce nam dosta falit i pa mozemo i reci da cemo zaci bez bekova u naredna 3 kola
Ne bi bilo lose ni igrati sa 3 stopera
3-5-2 ?
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 feb 2020, 13:53

Dobar je igrač ovaj Predragović koliko se sjećam. Mogao bi nam valjati. Ali defanzivno smo tankosava.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 16 feb 2020, 17:10

Sta je sa Jusica i onog novog visokog stopera? Jusic je jos na pripremama u Tz trenirao posebno mislim, jel bila neka povreda?

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 feb 2020, 17:42

desperados je napisao/la:
16 feb 2020, 17:10
Sta je sa Jusica i onog novog visokog stopera? Jusic je jos na pripremama u Tz trenirao posebno mislim, jel bila neka povreda?
Šta je sa Ivetića ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 16 feb 2020, 20:16

Stojanovic zna igrati i na bekovskoj poziciji pa mozda probati i sa tim a Jusica ubaciti ili onog iz Krusevca na stopera.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 feb 2020, 21:21

Ocekujem ko iz predhodnih sezona, da nam se neki half povrijedi, da se otvori mjesto za Salihovica, ima momak nadnaravnu moc, a i voli Slobodu.
🔴⚫️

adnantuzla
Kontakt:

Post Postao/la adnantuzla » 16 feb 2020, 21:49

Slobodas je napisao/la:
16 feb 2020, 17:42
desperados je napisao/la:
16 feb 2020, 17:10
Šta je sa Ivetića ?
Loši odnosi sa Omerovićem znat će se status u ova dva tri dana pod ugovorom je još i igrač je svetinje

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 feb 2020, 23:26

Skver je napisao/la:
16 feb 2020, 21:21
Ocekujem ko iz predhodnih sezona, da nam se neki half povrijedi, da se otvori mjesto za Salihovica, ima momak nadnaravnu moc, a i voli Slobodu.
Ne bi me čudilo da neki nisu još registrovani pa da ga gledamo ubrzo.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 17 feb 2020, 09:07

bhpremierliga12 je napisao/la:
14 feb 2020, 16:03
Probisvjet je napisao/la:
14 feb 2020, 15:40
Malo predsjednik posjeca na one sto odrzavaju WC na pijacama.
Filozofija u smislu samo da se rupa ne zastopa, a sto je daska pukla ili otpala to nema veze. Pa valjda moras staviti dasku da se moze sjesti i onda naplatiti. :urnebes:
Ma dok neko ne bude vecinski vlasnik i bude nesto zelio da napravi, nama je da budemo obicni balvani na tribinama. Cuj da budemo razvojni klub.
Da razvijamo igrace za Zeljescar, Sarajevo, Zrinjski, Radnik, Borac... Pa nisi predsjednik agro kluba i rasadnika povrca i cvijeca. Zna se cilj u sportu.
Ja filozofije i kite.
Ja ne znam sta ti radis na ovom forumu. U ove 2 godine nijedan pozitivan komentar od tebe vidio nisam, rđavom k.urcu i dlaka smeta. Znaci covjek govori u naredne 2 godine nemamo ambicija dok ne stanemo na noge, dok ne postanemo zdrav klub. Do prije 6 mjeseci srao sto su svi obecavali titule i kule, sad mu smeta kad neko nesto realno kaze. Sta hoces da kaze, osvajamo sljedece sezone ligu sa milion maraka budzeta? De malo promisli prije nego napises :puke:
ma vidis da mu je neko iz sdp-a nabio jake komplexe i uz sve to ima to jeftine i otrcane fazone da je za :puke: ne zna jadan jel pos'o ili dos'o. nista mu ne godi i svaki komentar nesto kao neki suk a nigdje veze s mozgom
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 17 feb 2020, 10:47

Sisic znaci definitivno otpada jer je rok igracima bio do 14.2 da raskinu ugovore. Jedino ostaje Dilaver da ga potpisemo na pola godine, da zavrsi sezonu kod nas i bio bi nam bas veliko pojacanje. Nadam se da ce ga dovesti, jer msm da osim njega drugih imena na trzistu vise i nema, a evo ostalo je 5 dana do utakmice.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 feb 2020, 10:49

crvenocrnitz je napisao/la:
17 feb 2020, 09:07
bhpremierliga12 je napisao/la:
14 feb 2020, 16:03
Probisvjet je napisao/la:
14 feb 2020, 15:40
Malo predsjednik posjeca na one sto odrzavaju WC na pijacama.
Filozofija u smislu samo da se rupa ne zastopa, a sto je daska pukla ili otpala to nema veze. Pa valjda moras staviti dasku da se moze sjesti i onda naplatiti. :urnebes:
Ma dok neko ne bude vecinski vlasnik i bude nesto zelio da napravi, nama je da budemo obicni balvani na tribinama. Cuj da budemo razvojni klub.
Da razvijamo igrace za Zeljescar, Sarajevo, Zrinjski, Radnik, Borac... Pa nisi predsjednik agro kluba i rasadnika povrca i cvijeca. Zna se cilj u sportu.
Ja filozofije i kite.
Ja ne znam sta ti radis na ovom forumu. U ove 2 godine nijedan pozitivan komentar od tebe vidio nisam, rđavom k.urcu i dlaka smeta. Znaci covjek govori u naredne 2 godine nemamo ambicija dok ne stanemo na noge, dok ne postanemo zdrav klub. Do prije 6 mjeseci srao sto su svi obecavali titule i kule, sad mu smeta kad neko nesto realno kaze. Sta hoces da kaze, osvajamo sljedece sezone ligu sa milion maraka budzeta? De malo promisli prije nego napises :puke:
ma vidis da mu je neko iz sdp-a nabio jake komplexe i uz sve to ima to jeftine i otrcane fazone da je za :puke: ne zna jadan jel pos'o ili dos'o. nista mu ne godi i svaki komentar nesto kao neki suk a nigdje veze s mozgom
Jesi li bio na zadnjoj utakmici Slobode? Ako nisi ne pricaj ba. Ko je vezao pertlu na kopackama kraj sudije? Koji nas igrac?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 feb 2020, 11:26

Molim vas, spustite loptu..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 feb 2020, 14:03

Da li se Jusic oporavio i hoce li biti spreman protiv Mladosti?
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.