FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
dajte ljudi pustite to.....nego citam vamo mogao bi nam Kikic lagano kupiti prnje i lagano za Zvornik.....mislim nije lud da ide tamo!.....jeste da je igrao tamo prije....ali nije toliko lud!.... 

Pa i Rankic je otisao u Modricu pa nista...
A ove burekdzije sto pisu su nevidjene gluposti...
Mislim, namjestiti utakmicu da bi nocio u hotelu? hahahahaha

-
- Kontakt:
Zasto da ne...gogineman je napisao/la:Pa i Rankic je otisao u Modricu pa nista...

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Poenta je bila da nisu imali osnovu, bar na osnovu onoga sto sam procitao, ovde je vec ovo boldovano razlog, al mislim sve je moguce, al povod je u najmanju ruku smijesanrudarprijedor je napisao/la:Zasto da ne...gogineman je napisao/la:Pa i Rankic je otisao u Modricu pa nista...
Mislim, namjestiti utakmicu da bi nocio u hotelu? hahahahaha![]()
![]()
Pa ti ne znas da su Zeljo i Rudar u odlicnim odnosima, i Zeljo je i u kupu tako uradio...Platio nocenje igracima od subote do utorka inace nasi u subotu igrali u istocnom Sarajevu...

-
- Kontakt:
Procitajte danasnji Press...Sta je ovo Rudar postao glavna tema novniskih traceva...

-
- Kontakt:
Da Rudar ima novce kakvu ima ekipu,gledajući ono u Sarajevu što Vi zovete treća ekipa,i malo sreće isti nebi bili osmi nego vjerojatno među ove prve 4 i nebi ih niko spominjo u ovakvom kontekstu.
cuj namjesteno
da nisam bio na utamici mozda bi i povjerovao

da nisam bio na utamici mozda bi i povjerovao

-
- Kontakt:
Ljudi pogledajte ovog Fajića,čovjek će u repku a kod nas beše prije 2 sezone najveći magarac...Svi mu se smijali i govorili džindo,nije trčati znao... 
I nešto se priča da se potukše Kantar i Brkić na tekmi...
Znači počelo je...raspad sistema.

I nešto se priča da se potukše Kantar i Brkić na tekmi...

Znači počelo je...raspad sistema.
Ne **** lep,nego uporan ! 

- darru dorprije
- Kontakt:
Čuj prodati za pare Želji na Grbavicinjonjo3717 je napisao/la:Ja vjerujem da je tako...Realno dali smo 2 gola Želji sa 3 sastavom !?![]()
A umjesto da utakmice prodajemo za pare,i to za dobre pare,klub u kakvom je finansijskom stanju prodaje utakmice za noćenje u hotelu !

...zbog tebe se sinoć pilo,ajmo svi na stadion !
-
- Kontakt:
Cujem,vecina igraca zeli da ide...
Ostavke se redaju, direktor omladinskog pogona Slobodan Licina-Bodo navodno dao ostavku 

-
- Kontakt:
Daj ljudi sta vam je....opste je poznato da se nasa liga namjesta....ako mi odemo ode i Zeljo....pa zanjim i ostali.....pustite te prazne price nista od toga.....**** nas samo to sto svi oce da idu.....bome bi se i ja mogao ubaciti u prvi tim ako tako nastave! 

Prvi tim pjetlica....preko veze....jedva
Nego, nedaj Boze da Jefta ode, on i Kikic su odlicni igraci i nebi zelio da odu nikako...Samo da se ovi potrude da ih zadrze mozda i ostanu, Kikic je malo reci odlican, Jefta i na stoperu i na zadnjem veznom, steta....steta!

Nego, nedaj Boze da Jefta ode, on i Kikic su odlicni igraci i nebi zelio da odu nikako...Samo da se ovi potrude da ih zadrze mozda i ostanu, Kikic je malo reci odlican, Jefta i na stoperu i na zadnjem veznom, steta....steta!
Ako je kakvog dogovora bilo onda je moglo biti Željo platio smještaj i dogovorili se da ne bude iživljavanje na terenu a zauzvrat će Željo dobiti u Prijedoru u posljednjem kolu lakše nego se očekivalo.
Samo bi idiot potpisao da ne bude nabusen 5:0 u gostima i da im kod kuce puste zadnje kolo...mislim kakva korist Rudaru? Glupost...elSaik je napisao/la:Ako je kakvog dogovora bilo onda je moglo biti Željo platio smještaj i dogovorili se da ne bude iživljavanje na terenu a zauzvrat će Željo dobiti u Prijedoru u posljednjem kolu lakše nego se očekivalo.
Mozda ja nisam dobr'o skont'o sta si htio reci al ispada da je Rudaru placeno da noci i da zauzvrat trebaju zadnje kolo izgubiti od Zelje...
-
- Kontakt:
Upravo to je i istina!!!!! Zeljo bi za uzvrat placao nocenja Rudaru na dalekim putovanjima i slicno...gogineman je napisao/la:Samo bi idiot potpisao da ne bude nabusen 5:0 u gostima i da im kod kuce puste zadnje kolo...mislim kakva korist Rudaru? Glupost...elSaik je napisao/la:Ako je kakvog dogovora bilo onda je moglo biti Željo platio smještaj i dogovorili se da ne bude iživljavanje na terenu a zauzvrat će Željo dobiti u Prijedoru u posljednjem kolu lakše nego se očekivalo.
Mozda ja nisam dobr'o skont'o sta si htio reci al ispada da je Rudaru placeno da noci i da zauzvrat trebaju zadnje kolo izgubiti od Zelje...

Pa dobro, ako ce nam placati sva gostovanja to mozda i nije tako lose, al ja sam kontao da su im platili nocenje u Sarajevu prije utakmice i da im ovi puste obe...msm da imaju 100% zagarantovanu pobjedu
Uglavnom...samo da nam igraci ne odu

Uglavnom...samo da nam igraci ne odu

-
- Kontakt:
pričate gluposti,bio sam na utakmici i to što bi željo dao rudaru 8 komada u drugompoluvremenu je isti željo trebo dobit pa jedno brat bratu šest komada a mogao je dati dva, al taj glupi dogovor za zadnje kolo i nije loš.Sa kim da Rudar ima neki normalan odnos izuzev Želje i Širokog u ovoj ligi ja nevidim,ovo je sve drugo druga liga.
-
- Kontakt:
Sad će nama slijediti grčevita borba za opstanak. Igrači logično odoše,lopovluk na sve strane,a ne treba se čuditi ako iduću sezonu dočekamo u nižem rangu,prvenstveno zbog malverzacija u upravi.
-
- Kontakt:
Ljudi ....nevjerovatno.....maloprije sam na tv gledao prilog o Rudaru.....i njihovoj tradicionalnoj veceri u restoranu Monaco....pa onda intervju daje Pavic i jos neki lik iz uprave.....kaze Pavic da ce se graditi istocna tribina....da bi se poboljsali uslovi za igru i vecu posjecenost kluba.....eto....to je prvi put da cujem da je Pavic rekao nesto o Rudaru u da je nadam se rekao istinu! 

-
- Kontakt:
Ma samo da se izgura nekako jos ova polusezona...Ma ima jos 3 mjeseca pauze...Mogu se stvari popraviti...
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, SamoDaKazeem, voltron30 i 36 gostiju.