Nista clanskaTatamata1946 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 12:47Evo imaju i lijepih poteza nasi iz uprave. Sad je samo pitanje hoce li raja biti korektna pa castiti kartom, odbosno povesti nekoga ko se dvoumi ili ce kupovati jednu kartu dvojica koja su svakako mislila ici i ovako dobiti jednu gratis.MortemHz je napisao/la: ↑17 feb 2020, 12:00NAPOKON
U subotu igra Sarajevo
Na prvom smo mjestu, a samo zajedno tu možemo i ostati!
Svaki dodatni glas podrške na stadionu je izuzetno važan, a posebno onih najvjernijih kao što si TI
AKCIJA SAMO ZA TEBE
Kupi jednu pojedinačnu ulaznicu za utakmicu protiv FK Tuzla City, a mi ti poklanjamo drugu da nas bude što više
Dođi na Koševo, povedi nekoga ko se dvoumi i podržite svoje Sarajevo
P.S. Požuri dok nije nestalo![]()
Kako god fin pokusaj i pozdravljam ovaj potez pa nek bude makar 100 gledalaca vise
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako mislišSanchez1987 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:06Nista clanskaTatamata1946 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 12:47Evo imaju i lijepih poteza nasi iz uprave. Sad je samo pitanje hoce li raja biti korektna pa castiti kartom, odbosno povesti nekoga ko se dvoumi ili ce kupovati jednu kartu dvojica koja su svakako mislila ici i ovako dobiti jednu gratis.MortemHz je napisao/la: ↑17 feb 2020, 12:00NAPOKON
U subotu igra Sarajevo
Svaki dodatni glas podrške na stadionu je izuzetno važan, a posebno onih najvjernijih kao što si TI
AKCIJA SAMO ZA TEBE
Kupi jednu pojedinačnu ulaznicu za utakmicu protiv FK Tuzla City, a mi ti poklanjamo drugu da nas bude što više
Kako god fin pokusaj i pozdravljam ovaj potez pa nek bude makar 100 gledalaca vise![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tko produži/izvadi člansku, dobija kartu besplarnoSanchez1987 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:06Nista clanskaTatamata1946 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 12:47Evo imaju i lijepih poteza nasi iz uprave. Sad je samo pitanje hoce li raja biti korektna pa castiti kartom, odbosno povesti nekoga ko se dvoumi ili ce kupovati jednu kartu dvojica koja su svakako mislila ici i ovako dobiti jednu gratis.MortemHz je napisao/la: ↑17 feb 2020, 12:00NAPOKON
U subotu igra Sarajevo
AKCIJA SAMO ZA TEBE
Kako god fin pokusaj i pozdravljam ovaj potez pa nek bude makar 100 gledalaca vise![]()
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A ovu poruku dobiju samo clanovi, sad ja bio u klubu, samo za clanove je akcija
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ima umene jedna u komšiluku, godinama me pegla ka'ću nju povest na tekmu. Ko i bi' ja, al ne smijem od onog svog kondora. Pa eto, ako si raspolozen, velik sevap bi ucinio.jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2020, 13:22Ima li kakva treba da me vodi na tekmu, ja plaćam karte![]()
Ko da mi je do tekme, kad prisustvovah krvavom obračunu insajderskom.
Ej forume, varalice stara...
Ej forume, varalice stara...
evo ko hoce na tekmu da krv i dobije kartu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo u ul. Maršala Tita 38/b u utorak 18. februara bit će organizovana akcija humanitarnog darivanja krvi.
U utorak u periodu od 12 do 18 sati, u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH, FK Sarajevo organizuje akciju dobrotvornog darivanja krvi.
Pozivamo sve navijače i simpatizere Kluba koji su u mogućnosti da se pridruže akciji i daju svoj doprinos.
Učesnici akcije će, kao i godinama do sada, biti nagrađeni besplatnom ulaznicom za tribinu po želji za predstojeću utakmicu 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv FK Tuzla City. Utakmica je na rasporedu u subotu 22. februara sa početkom u 17.30 sati.
Evo i ovi koji nemaju člansku, mogu biti humani, neka darivaju krv i dobit ce kartu na poklon, jos jedan dobar potez uprave.

U utorak u periodu od 12 do 18 sati, u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH, FK Sarajevo organizuje akciju dobrotvornog darivanja krvi.
Pozivamo sve navijače i simpatizere Kluba koji su u mogućnosti da se pridruže akciji i daju svoj doprinos.
Učesnici akcije će, kao i godinama do sada, biti nagrađeni besplatnom ulaznicom za tribinu po želji za predstojeću utakmicu 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv FK Tuzla City. Utakmica je na rasporedu u subotu 22. februara sa početkom u 17.30 sati.
Evo i ovi koji nemaju člansku, mogu biti humani, neka darivaju krv i dobit ce kartu na poklon, jos jedan dobar potez uprave.

Bordo bijeli za život cijeli!!
svake godine ima ova akcija, i bila je i prije ovih, dobra je akcija svakako...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ja ali možeš se i sad učlanitiAngelDiMaria je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:15A ovu poruku dobiju samo clanovi, sad ja bio u klubu, samo za clanove je akcija
- ElCartel11
- Kontakt:
Mogli bi neki slogan za ovu akciju krvi nesto tipa: "I krv svoju za kartu moju!"
Inace super akcija od kluba i za darivanje krvi i za besplatnu drugu kartu.

Inace super akcija od kluba i za darivanje krvi i za besplatnu drugu kartu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kolo nakon ovog u BL ce biti cirkus, mrtvi cirkus i orgijanje vlahadije genocidne.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
nama vaka dođe

Во & го " Сараево
„" ' на прво ' " ' $ ' $ ' &!
& $ ? на $ на $ е ? важен, & ? & вас
" ' ЗА ВАС
& $ ? за натпреварот " & ? ", а " " $ % $ $ не " % е ' ? “
$ во %, ' & во ' " $ го " %
П.С. & $ не го '
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ideš li?
treba se spremit da ćemo bit oštećeni i bod je ludilo...
Ma na prvu naznaku vlaskog orgijanja i skandiranja napustati utakmicu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo sad se niko ne može žaliti i kukati kako su cijene skupe, kako ne može na tekmu, kako je Uprava zasrrala i slično. Učlaniš se, dobiješ kartu. Nećeš to, onda daš krv i dobiješ kartu. Nećeš ni to, onda s mnom na stream, ha ja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
& $ % ? $ го &AlfredNobel je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:45Evo sad se niko ne može žaliti i kukati kako su cijene skupe, kako ne može na tekmu, kako je Uprava zasrrala i slično. Učlaniš se, dobiješ kartu. Nećeš to, onda daš krv i dobiješ kartu. Nećeš ni to, onda s mnom na stream, ha ja.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako nekoga zanima.
Subota:
14.30h Rad-Želj MojaTV
14.30h Vel-Zvi ASBiH
17.30h Sar-Tuz MojaTV
Nedjelja:
14.30h Čel-Zri MojaTV
14.30h Slo-Mla BHT1
17.30h Šir-Bor ASBiH
Subota:
14.30h Rad-Želj MojaTV
14.30h Vel-Zvi ASBiH
17.30h Sar-Tuz MojaTV
Nedjelja:
14.30h Čel-Zri MojaTV
14.30h Slo-Mla BHT1
17.30h Šir-Bor ASBiH
- AlfredNobel
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:50& $ % ? $ го &AlfredNobel je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:45Evo sad se niko ne može žaliti i kukati kako su cijene skupe, kako ne može na tekmu, kako je Uprava zasrrala i slično. Učlaniš se, dobiješ kartu. Nećeš to, onda daš krv i dobiješ kartu. Nećeš ni to, onda s mnom na stream, ha ja.![]()
![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Sinfoc1986 i 43 gosta.