Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jesu ovi ljudi stvarno ozbiljni kad u argumentaciju o otcjepljenju šumske koriste jednu od najvećih sila planete ikad, Veliku Britaniju
čuj kad mogu oni možemo i mi
rSEXit 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Predsjednici puna usta Republike BiH 
Bog te pita šta im je na pamet palo pa bacaju prašinu u oči.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Cita kao u skoli 
25 miliona maraka po sezoniGuardiolin potez za respekt: "Ostajem čak i ako nas izbace u 4. ligu"
ja bi zadnji osto da svjetla pogasim, svaki dan...**** respektovanje, nek me svi mrze
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
RAT
Goodbye BiH welcome RSexit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Džaferović: Ovo što rade predstavnici Republike Srpske put je ka destabilizaciji

Sarovic izgleda najrealniji politicar u manjem bh. entitetu.
Nema se para za rat , tako da me to nikao ne zanima, a ako ista bude , pravac majka njemacka, a vi se ubijajte za ovu gamad...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Sta kazu bookmakeri,kakve su im sanse da se odvoje?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ja ću bit ratni profiter, poslije rata ću pravit tornjeve i bit član skupštine koji neće postavit nijedno pitanje
ko god bude tražio riječ prvo ću ga pitat "đes bio 2020te?"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Standardni izljevi mrznje i generiranje sukoba u najradikalnijem dijelu Europe. Najradikalniji bosnjacki i hrvatski politicar ti dodje ko Ivo Josipovic u usporedbi sa ovim hitlerovcima.
Kakve bljuvotine i laži u jednom govoru, zayebo i Čaušeskog rahmetli.
potpiši
Dodo je donji, odvojio se ili ne 
Kad bi se odvojio bio bi na startu paša i hadžija, al ne dugo.
Kad bi se odvojio bio bi na startu paša i hadžija, al ne dugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.